35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde lebele, dzinsow nie przepilujemy. Jak zajdziesz, to Dorbie wysle Ci te co dostala ode mnie, si? Sie podzielisz ladnie z kolejna ciezarowka forumowa, tam sa koszulki i spodenki, i w ogole fifa rafa. Tylko zajdz szybko!
malgos741, Mimik, Mega, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, moremi, macduska, iwcia77, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Małgos, podchodz, bo my na to z niecierpliwością czekamy. Ciuszków to full dostaniesz jeszcze ode mnie
dorbie, ComeToMeBaby, efcia, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDziobak wrote:Kurde lebele, dzinsow nie przepilujemy. Jak zajdziesz, to Dorbie wysle Ci te co dostala ode mnie, si? Sie podzielisz ladnie z kolejna ciezarowka forumowa, tam sa koszulki i spodenki, i w ogole fifa rafa. Tylko zajdz szybko!
A dziś sobie kupilam jeszcze 2 sukienki w HM, przeceny są. Stwierdzilam, ze na Malcie jak jest 37stopni to tylko na sukienkiComeToMeBaby, malgos741, Dziobak, efcia, Mega, kapturnica, moremi, macduska, iwcia77, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kurde lebele, dzinsow nie przepilujemy. Jak zajdziesz, to Dorbie wysle Ci te co dostala ode mnie, si? Sie podzielisz ladnie z kolejna ciezarowka forumowa, tam sa koszulki i spodenki, i w ogole fifa rafa. Tylko zajdz szybko!
Dziobak lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Pierwszy krok to klinika na którą czekam... miała się otworzyć w czerwcu, ale dali mi info że otworzy się w sierpniu więc cierpliwie czekam...
my będziemy dojeżdżać.
zapewne do podgrupy trójmiejskiejmalgos741, Dziobak, dorbie, efcia, moremi, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:No właśnie o tym piszę. Jeszcze moje dorzucę
A dziś sobie kupilam jeszcze 2 sukienki w HM, przeceny są. Stwierdzilam, ze na Malcie jak jest 37stopni to tylko na sukienkiiwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o super, będziesz miała na miejscu?
my będziemy dojeżdżać.
zapewne do podgrupy trójmiejskiejiwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:ja w styczniu byłam na iui w Gdańsku ale to dla mnie za daleko...
malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:podejrzewam, że najczęściej czytane są opowieści Waci
hyhyhyhyy sory Wacia
ja mojemu czytałam opis afery gównianej u Asiuli
padłmalgos741, dorbie, ComeToMeBaby, Mega, Bursztyn, moremi, macduska, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no dla mnie też tak... powiedziałabym średnio. Ale też nie na końcu świata. W sumie bliżej niż do pozostałych. I jest autostrada. Jakoś to będzie.
dorbie, ComeToMeBaby, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:37 stopni... jak ty znosisz upały teraz?
malgos741, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:ja mam 200km do każdej kliniki a na miejscu będzie super
tyle ze łapię się na hajłeja.
bo niby u siebie też mam, nawet 2, ale należy je obchodzić z daleka.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Na takiej diecie dorobilam sie ponad 90 kg. Musze przejsc na musy warzywne a la Bursztyn. Na kolacje zjadlam lyzke ryzu i 4 oliwki, przebieglam 1800 m, spalilam 250 kalorii. Potem zjadlam kolbe gotowanej kukurydz prawie bez soli.
Powinnam zaczac od sniadania - mala miseczka platkow owsianych z rodzynkami. Na drugie sniadanie ok. Godz. 11.00 kromke chleba orkiszowego z plasterkiem szynki i 4 male ogorki malosolne, na obiad o godz. 14 druga kromke chleba tym razem z pomidorem. Dalej pisalam. Malo pije. Musze pamietac o piciu wody.moremi, efcia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
to ja wam powiem co mi sie niedawno przytrafilo
pościągałam pranie, odstawialam suszarke i zachaczylam o póleczke, a tu nagle huk, patrze a na mojej stopie spoczywa kawalek zlewu
spadł perfum rozwalił zlew, a sam w jednym kawałku
tak pomyślałam ze niedlugo bedzie remont łazienki, wiec jakoś mi sie nie zrobiło żal tego zlewu, najważniejsze ze mój ulubiony Jadore w całości
taka sytuacja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5f4ad2046ca.jpg
ComeToMeBaby, dorbie, malgos741, Dziobak, Aasiula, kapturnica, moremi, ania.g, macduska, iwcia77, megan8, Mega, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość