35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale jak piękny zlew... był
efcia, dorbie, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A zapomniałam Wam powiedzieć co się dowiedziałam od weterynarza...
Mój Maniek od dłuższego czasu śpiewa że aż czasami mamy go dosyć i uciszamy go, więc pytam się czy będzie po kastracji nadal śpiewał... okazało się że będzie bo on z tych śpiewających...Bursztyn, Dziobak, moremi, Aasiula, dorbie, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, Mega, kkisia, Mimik, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:A zapomniałam Wam powiedzieć co się dowiedziałam od weterynarza...
Mój Maniek od dłuższego czasu śpiewa że aż czasami mamy go dosyć i uciszamy go, więc pytam się czy będzie po kastracji nadal śpiewał... okazało się że będzie bo on z tych śpiewających...malgos741, efcia, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, kkisia, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:spadł perfum rozwalił zlew, a sam w jednym kawałku
To była zemsta językowa za "ten perfum"Bursztyn, malgos741, dorbie, efcia, macduska, iwcia77, BISCA, kkisia, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzieki dziewczyny.Ja tez sie strasznie ciesze ,że młody rozwija sie zdrowo i wszystko ma na swoim miejscu . Odstawił małz gosci , wziełam prysznic i Was nadrabiam.Upał daje mi strasznie w kośc .Po domu jak cokolwiek robie towarzyszy mi niedołacznie moj nowy przyjaciel = wiatrak. Bez niego nie wiem jak bymfunkcjonowała. Dorbie nawet nie wiesz ile bym dała za takie temperatury.U mnie z licznika nie spada ponizej 36 wiec katorga jak dla mnie.
Poce sie jak pedofil w smyku!!!ania.g, Bursztyn, Reni, Aasiula, dorbie, efcia, macduska, iwcia77, megan8, Mega, BISCA, kkisia, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:moze zalatw mu lekcje spiewu u maestro, wtedy bedzie Ci przyjemniej
Bursztyn, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mega, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:A moja kota miala dzis zabieg oczyszczania zebow, pod narkoza. Wczesniej zrobilam jej badnia krwi. I okazalo sie, ze slabe nerki ma.
Musimy przejsc na nerkowa karme.
Co moga jesc nerkowe koty? Rybe surowa moga?01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:A zapomniałam Wam powiedzieć co się dowiedziałam od weterynarza...
Mój Maniek od dłuższego czasu śpiewa że aż czasami mamy go dosyć i uciszamy go, więc pytam się czy będzie po kastracji nadal śpiewał... okazało się że będzie bo on z tych śpiewających...
Muszę to nagrać kiedyśdorbie, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:A moja kota miala dzis zabieg oczyszczania zebow, pod narkoza. Wczesniej zrobilam jej badnia krwi. I okazalo sie, ze slabe nerki ma.
Co moga jesc nerkowe koty? Rybe surowa moga?
najlepsze sa karmy weterynaryjnedorbie, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co moga jesc nerkowe koty? Rybe surowa moga?
Nie wiem czy wysyłałam wcześniej listę dobrych jakosciowo karm, ale mogę podeslać. Zapytam też kolezankę, bo miała nerkowca.
Możesz też zajrzeć na barfny świat. Ja raczej nie dam rady przejść na surowiznę, ale ponoć wychodzi całkiem tanio i zdrowo.
Surowa ryba, udko, skrzydełko kurczaka, szyjka indycza jak najbardziej. Ja swoim daję raz na tydzień po udku surowym. Ponoć dobrze takie obgryzanie działa na stan zębów (czyszczą je). Wazne by były surowe, bo gotowane kości są kruche.malgos741, iwcia77, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jak będą lekarze mówić, że tylko suchy royal canin dla nerkowcow, albo inny suchy syf, to nie wierz. Podobnie jak ludzie koty w problemach z nerkami potrzebują płynów - jak najwięcej mokrego.
Nie wiem czy wysyłałam wcześniej listę dobrych jakosciowo karm, ale mogę podeslać. Zapytam też kolezankę, bo miała nerkowca.
Możesz też zajrzeć na barfny świat. Ja raczej nie dam rady przejść na surowiznę, ale ponoć wychodzi całkiem tanio i zdrowo.
Surowa ryba, udko, skrzydełko kurczaka, szyjka indycza jak najbardziej. Ja swoim daję raz na tydzień po udku surowym. Ponoć dobrze takie obgryzanie działa na stan zębów (czyszczą je). Wazne by były surowe, bo gotowane kości są kruche.dorbie, moremi, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Jak będą lekarze mówić, że tylko suchy royal canin dla nerkowcow, albo inny suchy syf, to nie wierz. Podobnie jak ludzie koty w problemach z nerkami potrzebują płynów - jak najwięcej mokrego.
Surowa ryba, udko, skrzydełko kurczaka, szyjka indycza jak najbardziej. Ja swoim daję raz na tydzień po udku surowym. Ponoć dobrze takie obgryzanie działa na stan zębów (czyszczą je). Wazne by były surowe, bo gotowane kości są kruche.Mimik lubi tę wiadomość