35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Aasiula, a do tego Wizzair to trzeba miec jeden worek 20x20cm = 1 l. z kosmetykami czy można mieć 2? Kurde, nie zmieszczą mi się te butelki w 1litrowej torebce
Tylko ja nigdy w podręcznym nie woziłam kosmetyków ja zawsze mam leki o tez bez woreczków i nigdy nie było problemu
To co piszą nie nic wspólnego z tym co sie dzieje na odprawieiwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A nie za dużo białka wtedy? Oczywiście płyny ważne, ale białko się zawsze ogranicza przy ch. nerek.
Ale właśnie napisałam do koleżanki, to mi podeśle dobre mięsne karmy dla kotów.
Aaaa i koty najczęściej na suchej chorują i na marketowkach, gdzie zazwyczaj jest 4% miesa niewiadomego pochodzenia, a sama karma jest o smaku wołowiny z kurczakiem. Albo na mączce mięsnej (whiskas i inne).
No i zbóż kotom nie można, bo struwity grożą.
Tutaj jest lista karm, a jutro pewnie mi Ula wypisze co ona miała
http://www.kuchniapupila.pl/encyklopedia/n/ndorbie, Bursztyn, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyAasiula wrote:Nie miałam worków Dorbie oni tego az tak nie sprawdzają
Tylko ja nigdy w podręcznym nie woziłam kosmetyków ja zawsze mam leki o tez bez woreczków i nigdy nie było problemu
To co piszą nie nic wspólnego z tym co sie dzieje na odprawie
Myślisz, żeby brac jakies buty zakryte? Czy tylko klapki i sandały? W balerinach sie ugotuje, nie bede nosićAasiula, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Moja wet przestrzega przed dawaniem surowego drobiu, bo czesto spotyka się z Salmonella, a bada mięso w sklepach
Tak, właśnie o chodzi, żeby z kością. Jak dzikusy gryzą.
Na początku tylko musiałam nacinać mięso, bo nie wiedziały jak zacząc, ale teraz nie ma z tym problemów.dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Widzisz, dlatego się pytam, bo w praktyce inaczej. Tylko ja biorę tylko podreczny. Tak nas namowili znajomi, ale też zmieszcze się w tym podrecznym jeśli chodzi o ubrania.
Myślisz, żeby brac jakies buty zakryte? Czy tylko klapki i sandały? W balerinach sie ugotuje, nie bede nosić
O ja pamiętasz ze oni maja mniejszy podręczny
Jak ty to zrobiłas ze sie zamieściłaśdorbie, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Morka ale tak surowe udko mam dac z kością ??
Kurde ja nie wiedziałam ze tak czasem trzeba dawać takie jedzenie
A to działa mniej więcej tak, jak chipsy na nasze zęby. W połączeniu ze śliną robi się papka i okleja zęby.Aasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Widzisz, dlatego się pytam, bo w praktyce inaczej. Tylko ja biorę tylko podreczny. Tak nas namowili znajomi, ale też zmieszcze się w tym podrecznym jeśli chodzi o ubrania.
Myślisz, żeby brac jakies buty zakryte? Czy tylko klapki i sandały? W balerinach sie ugotuje, nie bede nosićAasiula, dorbie, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyAasiula wrote:Klapki i sandały tam jest ukrop
O ja pamiętasz ze oni maja mniejszy podręczny
Jak ty to zrobiłas ze sie zamieściłaśAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A po co zakryte? Nawet jak bedzie deszcz, to z klapek woda wyleci, a w balerinach będzie się zbierać
Tam w lipcu jest same słońce i caly lipiec nie pada. I zapowiadaja temp 33-37. Znajomi właśnie przyjechali, jutro się z nimi spotkamy, podobno ukrop
Aasiula, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam iść spać, ale widzę Dusię.
Kapta zostawiła dobre wiadomości, to i innych od Waci nie oczekuje. Za jestem bardzo ciekawa co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 23:46
malgos741, macduska, dorbie, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!