35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:ania. g Balladę luknij
"
kapturnica, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
O, pierwsza jestem? Aaaa, bo to pewnie dlatego, że jeszcze nie poszłam spać
Właśnie się kładę. I jak się szykowalam spać to pomyślałam sobie, że mój m właśnie wstaje do pola...
A ja o 15 stej mam dziś przymiarkę sukni. Będą ją do mnie dopasowywać. No i buty zabieram. A one nie dość, że małe to od dwóch dni opuchniete mam stopy (podejrzewam o ten stan pewne buty po długim i męczącym pobycie pod mostem i kilometrach na pieszo zrobionych tego dnia). Posmarowałam się altacetem ale coś słabo to widzęMargolcia88, Mega, efcia, kkisia, Aasiula, moremi, ania.g, malgos741, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry w środę, łeb mnie napiernicza, coś zle spałam
Wacia super informacja, pękaj jajka i działaj, o wsparcie nasze nie musisz sie martwić
Miłego wszystkimMargolcia88, Aasiula, kkisia, macduska, efcia, moremi, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry.
Wacia ale jajek No no no. Przy takim arsenale to musi sie cos ustrzelic .Super , ciesze sie.Więc działajcie.
A ja rano nogi jak parówki od tego wczorajszego chodzenia.Dobrze ,ze klapki jakies sa bo nie miała bym w czym jechac na badania.
Dorbie u Ciebie okraglutkie 40 a u mnie dzis równe 80 % . Kurcze z kazdym dniem uzmysławiam sobie ,że mały już nie długo i będzie na wylocieAasiula, efcia, kkisia, macduska, Margolcia88, moremi, ania.g, malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, peppapig, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo fajnie, fajne wieści u Was
A ja mam znowu podwyższoną prolaktynę - w 7 dniu po owulacji 28, a norma 25, a ostatnio miałam tylko 1,89, więc pół tabletki dziennie miałam brać, no i proszę, wzrosło, nie wiadomo dlaczego, może jakiś podświadomy stres... Progesteron też nie powala - trochę ponad 12, a estradiol to chyba przyzwoity 160 i trochę.
No ale ciąży z tego nie będzie. -
Bry
Dzisiaj ja idę na badania. Toto mnie skopał przed chwilą porządnie, więc u niego raczej wszystko w porządkukkisia, Margolcia88, ania.g, kapturnica, malgos741, Aasiula, Zofia8, ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Margolcia88 wrote:No fajnie, fajne wieści u Was
A ja mam znowu podwyższoną prolaktynę - w 7 dniu po owulacji 28, a norma 25, a ostatnio miałam tylko 1,89, więc pół tabletki dziennie miałam brać, no i proszę, wzrosło, nie wiadomo dlaczego, może jakiś podświadomy stres... Progesteron też nie powala - trochę ponad 12, a estradiol to chyba przyzwoity 160 i trochę.
No ale ciąży z tego nie będzie.Margolcia88, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobry
Ale mi się nic nie chce
Właśnie gdzie Simba?Aasiula, macduska, moremi, Margolcia88, Elfik, ComeToMeBaby, peppapig, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
cześć
Wy na badania a ja dzis na wizytę i to w ten najgorszy upaljeszcze po drodze do roboty mam skoczyć. No nie usmiecha mi się to. Oczywiście od wczoraj cała w nerwach jestem co tam u gina wyjdzie
czy z szyjką dalej będzie dobrze, co z wynikami no i czy żołądek małego pokaże się w porządku itd, itp....
Ciekawe ile u mnie precentów ciązy, może nie całe 60.Margolcia88, ania.g, peppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam! Faktycznie teraz mogę powiedzieć, że upały SĄ. Fajnie! Uwielbiam!
Dzięki za kciuki! Miło mieć za plecami stado kibicujacych wiedźm!
Komu kawę, komu?
Aasiula, kkisia, moremi, megan8, malgos741, Margolcia88, Elfik, ComeToMeBaby, peppapig, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny