X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    ania. g Balladę luknij ;D"
    Widziałam ten odcinek. Ohyda. Pedofil scfelony. Jak on je obmacywał. Tylko staniki i majteczki poprawiał i patrzył czy dobrze leżą. Uśmiałam się, bo laska dostała uczulenia po walce w makaronie i poszła do lekarza, ciekawe co mu powiedziała skąd jej się to wzięło. A a propos lekarz to rozwalił mnie na łopatki psychiatra - seksuolog, do którego wybrała się lejdi Iwona. Hehe skąd oni brali tych ludzi do tego serialu?! nota bene, czytałam, że Iwona (czy tam Ilona), była przez parę lat dziewczyną Warkoczyka. Wypowiadała się przy okazji ustalania przyczyn śmierci swojego, już wtedy ex. To chyba jednak ten psychiatra zrobił jej krzywdę, bo kazał jej się zakochać. Ale furrorę zrobiła jakaś tam dziewczyna (urody poniżej przeciętnej),a właściwie jej furiatka matka co na Mończyka wołała Bończyk. Hehehe ale mu akcję zrobiła. No to był obfitujący w wydarzenia odcinek. :-P

kapturnica, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, pierwsza jestem? Aaaa, bo to pewnie dlatego, że jeszcze nie poszłam spać
    Właśnie się kładę. I jak się szykowalam spać to pomyślałam sobie, że mój m właśnie wstaje do pola...

A ja o 15 stej mam dziś przymiarkę sukni. Będą ją do mnie dopasowywać. No i buty zabieram. A one nie dość, że małe to od dwóch dni opuchniete mam stopy (podejrzewam o ten stan pewne buty po długim i męczącym pobycie pod mostem i kilometrach na pieszo zrobionych tego dnia). Posmarowałam się altacetem ale coś słabo to widzę :-(

Margolcia88, Mega, efcia, kkisia, Aasiula, moremi, ania.g, malgos741, Krakonka lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem, tylko nic nie piszę :)
    Dzień dobry.
    Kometa - tak sobie wspomniałam moje przymiarki sukni :) fajny czas...

efcia, kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry w środę, łeb mnie napiernicza, coś zle spałam :(

Wacia super informacja, pękaj jajka i działaj, o wsparcie nasze nie musisz sie martwić :)
    Miłego wszystkim <3

Margolcia88, Aasiula, kkisia, macduska, efcia, moremi, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Ostatni dyżur przed urlopem. Ale dwie wizyty w nocy z przerwa 1,5 godziny to masakra czy w ciąży czy nie.
    Ale generalnie ok

Aasiula, efcia, kkisia, Margolcia88, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry.
    Wacia ale jajek No no no. Przy takim arsenale to musi sie cos ustrzelic .Super , ciesze sie.Więc działajcie. :)
    A ja rano nogi jak parówki od tego wczorajszego chodzenia.Dobrze ,ze klapki jakies sa bo nie miała bym w czym jechac na badania.
    Dorbie u Ciebie okraglutkie 40 a u mnie dzis równe 80 % . Kurcze z kazdym dniem uzmysławiam sobie ,że mały już nie długo i będzie na wylocie :D

Aasiula, efcia, kkisia, macduska, Margolcia88, moremi, ania.g, malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, peppapig, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Miłego dnia wszystkim :)

efcia, kkisia, Margolcia88, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Kapta i Wacia takie wiesci lubie :)

Powoli wychodze z kartonu
    Troche mi juz lepiej :)

Margolcia88, efcia, kapturnica, Aasiula, moremi, ania.g, malgos741, BISCA, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry bardzo :-)

Wacia super :-) kciuki za owocną owu <3

Miłego dnia wszyskim :-)

kkisia, Margolcia88, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fajnie, fajne wieści u Was :)
    A ja mam znowu podwyższoną prolaktynę - w 7 dniu po owulacji 28, a norma 25, a ostatnio miałam tylko 1,89, więc pół tabletki dziennie miałam brać, no i proszę, wzrosło, nie wiadomo dlaczego, może jakiś podświadomy stres... Progesteron też nie powala - trochę ponad 12, a estradiol to chyba przyzwoity 160 i trochę.
    No ale ciąży z tego nie będzie.

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Dzisiaj ja idę na badania. Toto mnie skopał przed chwilą porządnie, więc u niego raczej wszystko w porządku ;-)

kkisia, Margolcia88, ania.g, kapturnica, malgos741, Aasiula, Zofia8, ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Spałam ze 3 godz z przerwami. Po prostu nie mogłam spać i teraz czuję się jak na mega kacu.

efcia lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Dzisiaj ja idę na badania. Toto mnie skopał przed chwilą porządnie, więc u niego raczej wszystko w porządku ;-)
    No to oczywiście kciuki moje macie :)

moremi, macduska, Aasiula, Margolcia88, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    No fajnie, fajne wieści u Was :)
    A ja mam znowu podwyższoną prolaktynę - w 7 dniu po owulacji 28, a norma 25, a ostatnio miałam tylko 1,89, więc pół tabletki dziennie miałam brać, no i proszę, wzrosło, nie wiadomo dlaczego, może jakiś podświadomy stres... Progesteron też nie powala - trochę ponad 12, a estradiol to chyba przyzwoity 160 i trochę.
    No ale ciąży z tego nie będzie.
    Margolcia, tak czasami bywa, że jak wygląda chujowo, to wychodzi odwrotnie. Po co progesteron w 7 dc?

Margolcia88, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,

Dopiero sroda ???

Wacia, piekne jaja. Ty dizlaj, a my trzymamy kciuki <3

Krycha :(

Simba, weekend sie skonczyl chyba, nie ?

macduska, malgos741, Aasiula, kkisia, moremi, Margolcia88, Elfik, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ;)
    Ale mi się nic nie chce ;)
    Właśnie gdzie Simba?

Aasiula, macduska, moremi, Margolcia88, Elfik, ComeToMeBaby, peppapig, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć
    Wy na badania a ja dzis na wizytę i to w ten najgorszy upal :/ jeszcze po drodze do roboty mam skoczyć. No nie usmiecha mi się to. Oczywiście od wczoraj cała w nerwach jestem co tam u gina wyjdzie :/ czy z szyjką dalej będzie dobrze, co z wynikami no i czy żołądek małego pokaże się w porządku itd, itp....
    Ciekawe ile u mnie precentów ciązy, może nie całe 60.

Margolcia88, ania.g, peppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Faktycznie teraz mogę powiedzieć, że upały SĄ. Fajnie! Uwielbiam!

Dzięki za kciuki! Miło mieć za plecami stado kibicujacych wiedźm! :-)

Komu kawę, komu?

Aasiula, kkisia, moremi, megan8, malgos741, Margolcia88, Elfik, ComeToMeBaby, peppapig, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka i Morek- powodzenia na wizytobadańiach!

Natka_79, kkisia, moremi, Aasiula, Margolcia88, Elfik, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia kiedy się wybierasz w moje strony?

kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

‹‹ 10581 10582 10583 10584 10585 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ