35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Margolcia, tak czasami bywa, że jak wygląda chujowo, to wychodzi odwrotnie. Po co progesteron w 7 dc?
Lekarz w tym dniu kazał mi te 3 hormony zbadać, ostatnio też w tym dniu cyklu badałam, ale progesteron był aż 22, a estradiol mniejszy 82, no a prolaktnyny to prawie w ogóle nie było, bo 1, 89, to nawet poniżej normy, a miałam wtedy stresujący miesiąc w pracy - bieganina itp. -
Dziewczyny fajna strona z info co i jak po urodzeniu dzieciora załatwiac
http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/mothers/17/4918-rejestracja-noworodka-w-urzedzie-becikowe-i-inne-formalnosci-po-zmianach-od-marca-2015
Ja sie dzis bycze. Nic mi sie nie chce.Chodzenie wrecz sprawia bol tak mnie stiopy nawalaja. Wczoraj żesmy byli w galerii i tak niby nie duzo ale to tu to tam sie wchodzilo i skutki sa.moremi, megan8, macduska, kkisia, malgos741, Margolcia88, Elfik, ComeToMeBaby, peppapig, Sabina, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI co z Tą Krychą?
Tak całkiem nas opusciła? Skąd będziemy teraz wiedziec jakie sa trendy w modzie obuwniczej?
I tu kawał:
-Dlaczego kobiety tak kochaja buty?
-Bo bez względu na to ile przytyja i tak będą pasować!kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA, Margolcia88, Elfik, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, iwcia77, Mega, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta współczuję bólu stóp. Aż mnie dreszcz przeszedł jak sobie przypomniałam!
Może jakaś chłodna kąpiel a potem masaż ?
Kup sobie w aptece zel na zmęczone nogi z kasztanowcem. Naprawdę działa.moremi, Aasiula, kkisia, Elfik, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kapta współczuję bólu stóp. Aż mnie dreszcz przeszedł jak sobie przypomniałam!
Może jakaś chłodna kąpiel a potem masaż ?
Kup sobie w aptece zel na zmęczone nogi z kasztanowcem. Naprawdę działa.
A p tym żelu zapomniałam rano kupic w aptece .Faken! A nie mam serca mojego od roboty odrywac by jechal.Sama zaś nie mam odwagi juz wystawiac nosa na zewnatrz.U mnie na termometrze w sloncu ejst 43ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Waciolek a Ty co se zapodajesz jutro pregnyl czy ovitrelle ?
Ovitrelle i dzisiaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 10:09
moremi, kkisia, kapturnica, malgos741, Elfik, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:cześć
Wy na badania a ja dzis na wizytę i to w ten najgorszy upaljeszcze po drodze do roboty mam skoczyć. No nie usmiecha mi się to. Oczywiście od wczoraj cała w nerwach jestem co tam u gina wyjdzie
czy z szyjką dalej będzie dobrze, co z wynikami no i czy żołądek małego pokaże się w porządku itd, itp....
Ciekawe ile u mnie precentów ciązy, może nie całe 60.
A tych procentów nie widzisz w kalendarzu na belly? Ja mam 62, to i u Ciebie w tych okolicach.
Trzymam kciuki za wyniki. Będzie dobrzekapturnica, efcia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Witam! Faktycznie teraz mogę powiedzieć, że upały SĄ. Fajnie! Uwielbiam!
Dzięki za kciuki! Miło mieć za plecami stado kibicujacych wiedźm!
Komu kawę, komu?
Poprosze. Jak zwykle w duzym kubku, wypelniona ne 3/4 i jedna kostka cukru. Bez mlekamacduska, kkisia, Elfik, Margolcia88, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrochę mnie strach obleciał!
Jak zmajstrujemy bliźnięta albo trojaczki to dopiero będzie...kapturnica, kkisia, Elfik, malgos741, moremi, Margolcia88, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, ania.g, peppapig, paszczakin, Sabina, efcia, Aasiula, iwcia77, Mega, Krakonka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No weź. Co to za narzekanie? Ja też mam wizytę, też jest upał i sporo rzeczy do załatwienia "po drodze".
A tych procentów nie widzisz w kalendarzu na belly? Ja mam 62, to i u Ciebie w tych okolicach.
Trzymam kciuki za wyniki. Będzie dobrze
Ach, przed wizytą zawsze spięta jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 10:17
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:nie, nie widze, bo nie wykupilam wersji premium. Kalendarz mam, tylko procenty schowali
Ach, przed wizytą zawsze spięta jestemJa tak robie u siebie
moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Własnie sobie mocze w wodzie z dodatkiem szarego mydełka
A p tym żelu zapomniałam rano kupic w aptece .Faken! A nie mam serca mojego od roboty odrywac by jechal.Sama zaś nie mam odwagi juz wystawiac nosa na zewnatrz.U mnie na termometrze w sloncu ejst 43
U nas tez goraco. O 8h30 jak wsiadalam w samochod (w cieniu) 28°
À le nie narzekamLato w koncu, nie ? Dlugie dni, slonce, lekkie ubrania. A zima, brrrrrr. Noc o 17h30, pol godziny ubierania przed wyjsciem na zewnatrz (plaszcze, szaliki, kozaki, rekawiczki, kominiarki ...)
Zdecydowanie wole latoElfik, moremi, Margolcia88, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, efcia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość