35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Normalnie wild animal planet mam pod oknem.I jak tu nie kochać wsi
Masz rację, ja też chciałabym na wsi mieszkać, w drewnianym domu, z górką ze skośnymi ścianami, i drewnianymi elementami w środku, obok ogródek pełen kwiatów, świerki, dalej warzywniaczek i szklarenka, sadek, dalej łąka, las, rzeczka czy strumyk....
No się rozmarzyłam...
ALe kto wie, może kiedyś to się spełni.kapturnica, macduska, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Gołebie sa okropne.Moja mama wal;czy z nimi bo kazdego dnai ma za przeproszeniem cały balkon zasrany.A to ich gówno potrafi zeżreć karoserie w aucie .
-
macduska wrote:Trochę mnie strach obleciał!
Jak zmajstrujemy bliźnięta albo trojaczki to dopiero będzie...Margolcia88, kapturnica, BISCA, macduska, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bardzo proszę:
i zrobić pedicure. P.s.moje stopy po altacecie zgubily większość poduszek. No to jeszcze raz posmaruję, powinno być dobrze na przymiarkę, wcisnę się w buty.
Kapta, a np. Altacet? Może można?kapturnica, Margolcia88, moremi, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie chcialam pisac, ze moze korzystac z Chodakowskiej! Wiesz, nie kazdy kocha ja tak jak ja.
Ale fakt, o diecie, zywieniu i byciu fit wie moj guru duzo.
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Bursztyn, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia, ja się na dietach w ogóle nie znam, więc mi to można wcisnąć wszystko. Ja to tak nawet za dobrze nie wymienię produktów z weglowodanami hehe. Dlatego mam dystans do wszelkich guru, sprawdzam jeszcze info w paru innych miejscach. Nikt nie jest nieomylny.
Margolcia88, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, ze tak niesmialo powiem. Przepraszac nadal trzeba?
Mialam dluuuuugi weekend - ale sie Twixami nacieszylam i M troche odpoczal
Jakie wiesci? Co z paniom naszom?
Jakis skrot? Ktos? Cos?
Dobrze ze wrocilam do roboty - odpoczne troche przed kolejnym weekendemMargolcia88, moremi, macduska, BISCA, kkisia, Sabina, efcia, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A to nie o owsianke chodzilo?Bozia3 wrote:a to ciekawe...raz sobie ją oglądnęłam - i polecała z całego serca na codzienne śniadania jaglankę ugotowaną z dodatkiem orzechów i miodu....hyhyhyhy (że tak powiem w stylu Asiuli) - jak to się ma do niskiego IG? (dla tych, którym nie chce się sprawdzić - ugotowana kasza jaglana - 71, miód - 85 - śmiech na sali) Chaos, brak wiedzy i profesjonalizmu......sama chuda bez tendencji do tycia - uczy żywienia innych nie mając o tym pojęcia....
moremi, Sabina, efcia, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:obok ogródek pełen kwiatów, świerki, dalej warzywniaczek i szklarenka, sadek, dalej łąka, las, rzeczka czy strumyk....
¨Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:26
kapturnica, Margolcia88, moremi, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, Bozia3, Reni, kkisia, Sabina, efcia, Bursztyn, iwcia77, paszczakin, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ale w takim malutkim warzywniaczku bedziesz miec malutkie warzywka, a w malym sadku maciupkie owocki, a w malej rzeczce malusienkie rybeczki. Sie nie najesz, ci powiem!
, no to będę na diecie
ComeToMeBaby, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
u nas jedna laska z aerobiku ,rodziła 7 miesięcy po mnie jest na jadłospisie Chodakowskiej ,zjechała ładnie z wagi
i właśnie je tą owsiankę na śniadanie
ja na śniadanie muszę mieć chleb słonecznikowy 3 kromki ,a jadłam do niedawna 5
ComeToMeBaby, Margolcia88, Sabina, efcia, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale w takim malutkim warzywniaczku bedziesz miec malutkie warzywka, a w malym sadku maciupkie owocki, a w malej rzeczce malusienkie rybeczki. Sie nie najesz, ci powiem!
kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Margolcia88, Simba, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Ale w takim malutkim warzywniaczku bedziesz miec malutkie warzywka, a w malym sadku maciupkie owocki, a w malej rzeczce malusienkie rybeczki. Sie nie najesz, ci powiem!
polej!Margolcia88, BISCA, Mega lubią tę wiadomość