X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ja tez nie pomoge.Nie mam pojecia na temat tych mutacji genow.A Tobie wyszla ta mutacja ??

ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ustawa podpisana :)
    Ooo, to już? I się zdecydował, no proszę :-D

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Normalnie wild animal planet mam pod oknem.I jak tu nie kochać wsi ;)

Masz rację, ja też chciałabym na wsi mieszkać, w drewnianym domu, z górką ze skośnymi ścianami, i drewnianymi elementami w środku, obok ogródek pełen kwiatów, świerki, dalej warzywniaczek i szklarenka, sadek, dalej łąka, las, rzeczka czy strumyk....
    :) No się rozmarzyłam...
    ALe kto wie, może kiedyś to się spełni.

kapturnica, macduska, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Gołebie sa okropne.Moja mama wal;czy z nimi bo kazdego dnai ma za przeproszeniem cały balkon zasrany.A to ich gówno potrafi zeżreć karoserie w aucie .
    Taa, dla mnie to latające szczury. Mieszkam tu 6 lat i od początku z nimi walczę. Skubane nie dają za wygrana sie udało sie trochę je przegonić. Choc i tak co roku próbują w moich donicach wić gniazdo :/

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Trochę mnie strach obleciał!
    Jak zmajstrujemy bliźnięta albo trojaczki to dopiero będzie... :-\
    Nie martw się, będą chętne do przygarnięcia :-D

Margolcia88, kapturnica, BISCA, macduska, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bardzo proszę:
    4025mr7.gif
    To i ja, oczy mam na zapałki. Obudził mnie listonosz, zanim wjechał windą miałam już kompletny ubiór i zarys fryzury. Po 4 godz snu. A i tak źle mi się spało. Muszę wypić mocną kawę, umyć oczy ;-) i zrobić pedicure. P.s.moje stopy po altacecie zgubily większość poduszek. No to jeszcze raz posmaruję, powinno być dobrze na przymiarkę, wcisnę się w buty.

Kapta, a np. Altacet? Może można?

kapturnica, Margolcia88, moremi, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie chcialam pisac, ze moze korzystac z Chodakowskiej! Wiesz, nie kazdy kocha ja tak jak ja. ;) Ale fakt, o diecie, zywieniu i byciu fit wie moj guru duzo.
    a to ciekawe...raz sobie ją oglądnęłam - i polecała z całego serca na codzienne śniadania jaglankę ugotowaną z dodatkiem orzechów i miodu....hyhyhyhy (że tak powiem w stylu Asiuli) - jak to się ma do niskiego IG? (dla tych, którym nie chce się sprawdzić - ugotowana kasza jaglana - 71, miód - 85 - śmiech na sali) Chaos, brak wiedzy i profesjonalizmu......sama chuda bez tendencji do tycia - uczy żywienia innych nie mając o tym pojęcia....

kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Bursztyn, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, piękny brzuch :-D
    Już niedługo i będziesz się już cieszyć młodym. Najmłodszym :-)

kapturnica, Margolcia88, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ja się na dietach w ogóle nie znam, więc mi to można wcisnąć wszystko. Ja to tak nawet za dobrze nie wymienię produktów z weglowodanami hehe. Dlatego mam dystans do wszelkich guru, sprawdzam jeszcze info w paru innych miejscach. Nikt nie jest nieomylny.

Margolcia88, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa... Czarny napój bogów... Niech przyniesie mi zaraz przebudzenie i doda energii życiowej, abym powróciła ze stanu "zombie " do "żywych " :-)

Margolcia88, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, ze tak niesmialo powiem. Przepraszac nadal trzeba?
    Mialam dluuuuugi weekend - ale sie Twixami nacieszylam i M troche odpoczal :)
    Jakie wiesci? Co z paniom naszom?
    Jakis skrot? Ktos? Cos?

Dobrze ze wrocilam do roboty - odpoczne troche przed kolejnym weekendem

Margolcia88, moremi, macduska, BISCA, kkisia, Sabina, efcia, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie o owsianke chodzilo?
    Bozia3 wrote:
    a to ciekawe...raz sobie ją oglądnęłam - i polecała z całego serca na codzienne śniadania jaglankę ugotowaną z dodatkiem orzechów i miodu....hyhyhyhy (że tak powiem w stylu Asiuli) - jak to się ma do niskiego IG? (dla tych, którym nie chce się sprawdzić - ugotowana kasza jaglana - 71, miód - 85 - śmiech na sali) Chaos, brak wiedzy i profesjonalizmu......sama chuda bez tendencji do tycia - uczy żywienia innych nie mając o tym pojęcia....

moremi, Sabina, efcia, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, apartament bardzo ładny :)
    Zosia, nie mam pojęcia co to.

kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    obok ogródek pełen kwiatów, świerki, dalej warzywniaczek i szklarenka, sadek, dalej łąka, las, rzeczka czy strumyk....
    ¨
    Ale w takim malutkim warzywniaczku bedziesz miec malutkie warzywka, a w malym sadku maciupkie owocki, a w malej rzeczce malusienkie rybeczki. Sie nie najesz, ci powiem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:26

kapturnica, Margolcia88, moremi, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, Bozia3, Reni, kkisia, Sabina, efcia, Bursztyn, iwcia77, paszczakin, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta super chata :)

kapturnica, Margolcia88, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale w takim malutkim warzywniaczku bedziesz miec malutkie warzywka, a w malym sadku maciupkie owocki, a w malej rzeczce malusienkie rybeczki. Sie nie najesz, ci powiem!

:), no to będę na diecie :)

ComeToMeBaby, Simba, efcia lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas jedna laska z aerobiku ,rodziła 7 miesięcy po mnie jest na jadłospisie Chodakowskiej ,zjechała ładnie z wagi
    i właśnie je tą owsiankę na śniadanie

ja na śniadanie muszę mieć chleb słonecznikowy 3 kromki ,a jadłam do niedawna 5

ComeToMeBaby, Margolcia88, Sabina, efcia, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    <3

kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Margolcia88, Simba, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    heheh trafna konkluzja.
    polej! :)

Margolcia88, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 16 minut poleje
    ComeToMeBaby wrote:
    heheh trafna konkluzja.
    polej! :)

Margolcia88, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 10584 10585 10586 10587 10588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ