35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba- to tak:
Ogólnie wakacje są więc frekwencja na forum pod zdechłym Azorkiem.
Pani pojechała do dzikiej głuszy i ma zasięg tylko pod parapetem.
Morka idzie z kopiacym Tosiem na badania, Natka na wizytę, Kapta była wczoraj ogladać Maxa z mężem.
Kkisia się wybiera się w moje strony, ja wróciłam z wojaży po Polsce, Krycha usunęła konto. Zosi wyszła w badaniach jakaś skomplikowana mutacja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:48
kapturnica, Simba, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Margolcia88, megan8, kkisia, Sabina, efcia, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Ci dobra kobieta, niech Ci Bozia w dzieciach...
A Krycha dlaczego sie usunela? Szkodamacduska wrote:Simba- to tak:
Morka idzie z kopiacym Tosiem na badania, Natka na wizytę, Kapta była wczoraj ogladać Maxa z mężem.
Kkisia się wybiera się w moje strony, ja wróciłam z wojaży po Polsce, Krycha usunęła konto. Zosi wyszła w badaniach jakaś skomplikowana mutacja.Margolcia88, efcia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba
- Pani nasza jest obecnie na Mazurach, chodzi szczać gdzies do lasu, bo w domku brak tojlety, za to rekompensuje sobie spartańskie warunki smażeniem świeżo złowionych ryb na patelce i denerwowaniu tym widokiem wszystkie śliniące się wychowankiNo ale nie wiem, wróciła? Nie wróciła? Nie odzywa się.
- Wacia po wizycie u podgrupy trójmiejskiej wyhodowała piekne jajca, dzisiaj je będzie pękać. Zapisała się już na zajęcia w parach w sypialni z mężem. Chociaż kto wie, czy w sypialni, czy z mężem i czy w parach właściwie. W każdym razie- ma być ogień bo jajca nie mogą się zmarnować
- Krychę podobno nakrył chłop na forum i w przypływie impulsu skasowała znienacka konto, uprzedzając tylko o sytuacji małgoś na priv. Mają się wkrótce spotkać w realu i nawet ponoć wcześniej słyszeć telefonicznie, więc może dowiemy się więcej
- Kapta chodzić nie może, tak jej nogi spuchły od gorąca, remontów ma ciąg dalszy, a że wkurwia ją wszechobecny remontowy kurz w mieszkaniu, bo chłopy nie zabezpieczyli powierzchni to relaksuje się oglądając przez okno dzikie źwierzaki i strzelając sobie słit focie. Na jedno chociaż dobre to wyszło
- Zośka dostała wyniki swoich badań, ale rzuciła nam tylko bardzo tajemniczo brzmiącą nazwę mutacji pewnego genu, a właściwie to chyba nazwę tajemniczego genu co to jej się zmutował. nikt nic nie wie
- był sobie nowy narybek, zdaje się że tylko jedna z nowych rokuje, Mimik ją zwą, pewnie się pokaże jeszcze, bo przetrwała, choć z oporami, pierwsze testy forumowe
no i nie wiem co tam jeszcze....
voilamacduska, ania.g, kapturnica, Simba, moremi, BISCA, Margolcia88, megan8, kkisia, Sabina, efcia, Aasiula, iwcia77, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZosia to chyba masz przyczynę niepowodzeń!
Tu cos znalazłam http://www.euroimmundna.pl/polimorfizm-genu-mthfr
http://www.medgenetix.pl/testy/choroby-genetyczne/83-analiza-polimorfizmu-genu-mthfr-c677t-oraz-a1298c
Masz heterozygotę czy homozygotę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:58
-
macduska wrote:Simba- to tak:
Kkisia się wybiera się w moje strony, ja wróciłam z wojaży po Polsce, Krycha usunęła konto. Zosi wyszła w badaniach jakaś skomplikowana mutacja.
aaa bo jeszcze kawy do końca nie wypiłammoremi, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:No, dziewczyny, dosyć tego trzygodzinnego picia kubka kawy
umyję jakieś okno
ComeToMeBaby, Simba, Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Simba- to tak:
Kkisia się wybiera się w moje strony, ja wróciłam z wojaży po Polsce, Krycha usunęła konto. Zosi wyszła w badaniach jakaś skomplikowana mutacja.Simba, macduska, efcia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Czy ja juz pisalam ze popsul mi sie Firefox i nie chce mi sie go przeinstalowywac i w zwiazku z tym uzywam gownianego IE i nie wyswietlaja mi sie zadne emoty. Takze ten...
ComeToMeBaby, Simba, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymacduska wrote:Trochę mnie strach obleciał!
Jak zmajstrujemy bliźnięta albo trojaczki to dopiero będzie...
Ale bardziej się bałam ,ze jeden się zatrzyma w jajowodzie, ojej, nie bede Cię straszyćmoremi, macduska, kkisia, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:laski- jak wg rozmiarówki producenta jestem na pograniczu rozmiaru pończoch 1/2 na 3/4 to chyba lepiej wziąć większe niż mniejsze?
Z tego co pamiętam, to do ślubu masz iść z gołą stopą?ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!