X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    weź się. już raz robiła i potem smutna była.
    daj jej żyć.
    ma plan i niech zrobi tak jak zaplanowała, a jak już będą obie krechy gotowe na tyle żeby nawet i na allegrowych testach pokazać się w całej grubej okazałości to i radość będzie tym większa im bardziej tłuste krechy te będą.
    Dobrze prawisz dobra kobieeto.Renek niech sie cieszy urlopem a potem dopiero wraca do rzeczywistosci 8)

ComeToMeBaby, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A to nie o owsianke chodzilo?
    nie - chodziło o kasze jaglaną - bo ona teraz wielka specjalistka prowadzi program kulinarny z takim gościem.....śmiech na sali jak się to ogląda...

paszczakin lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie będą opinać. A nawet jeśli - myślisz, że po tak długim poście długo będziesz je miała? Zębami zedrze i będzie po wszystkim.
    Tak sobie myślę - po cholerę w taki upał będziesz się grzala w ponczochach. Nie lepiej saute? Brokatem się najwyzej posyp :-D
    Panda w krzakach!
    łaaaaa Hein86.gif

Mega lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, okno największe umyte, i wystarczy na dziś :)Zmęczyłam się, i znowu mi lewy jajnik boli, czy to coś złego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Też się bałam, bo miałam dwa pęcherzyki tej samej wielkości
    Ale bardziej się bałam ,ze jeden się zatrzyma w jajowodzie, ojej, nie bede Cię straszyć

Już mnie wystraszyłaś! :O

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się pozbyć połowy ubrań z szafy?

Wpuścić siostrę do pokoju. :-)

ComeToMeBaby, Margolcia88, moremi, kkisia, Sabina, efcia, dorbie, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jak się pozbyć połowy ubrań z szafy?

Wpuścić siostrę do pokoju. :-)
    myślałam, że mole :P

Simba, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, idę stond.
    zajencia wzywajom.

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem nienormalna.
    Od jakiegos czasu sledze historie Pawelka Bryka, dla ktorego byla zbiorka na przeszczep watroby. Byl operowany w Brukseli, a jego rodzice codziennie publikuja zdjecia na fanpage'u jak Pawelek wraca do zdrowia :)
    Znowu sie poryczalam ze wzruszenia. Szaleje za tym gosciem!

macduska, moremi, kkisia, Sabina, efcia, dorbie, Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    myślałam, że mole :P

Mole tylko gryzą, siostra zabiera w całości! :-)

kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem nienormalna.
    Od jakiegos czasu sledze historie Pawelka Bryka, dla ktorego byla zbiorka na przeszczep watroby. Byl operowany w Brukseli, a jego rodzice codziennie publikuja zdjecia na fanpage'u jak Pawelek wraca do zdrowia :)
    Znowu sie poryczalam ze wzruszenia. Szaleje za tym gosciem!

Jesteś jak najbardziej normalna!
    Ja tak samo robię. Sledzę terapię i zdrowienie małego Michała z neuroblastomą.

Ostanio mama wrzuciła zdjęcia z wizyty u fryzjera. Pierwsze scinanie od 1,5 roku.

Simba, moremi, kkisia, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becze
    macduska wrote:

Ostanio mama wrzuciła zdjęcia z wizyty u fryzjera. Pierwsze scinanie od 1,5 roku.

macduska, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawialam sie, co te dzieci po tych ciezkich chorobach maja tak niesamowitego - one maja takie madre spojrzenia. Moj M twierdzi, ze tak jest z ludzmi, ktorzy dotkneli drugiej strony, ktorzy byli bliscy smierci. Tak jest z ludzmi, ktorzy przezyli lub byli na wojnie, tak jest z porodem u kobiet. Dotkniecie absolutu.
    macduska wrote:

Margolcia88, macduska, kkisia, kapturnica, SolarPolar, efcia, Bursztyn, ania.g, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leb mnie z emocji rozbolal

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba- pokolenie naszych babć i dziadkówrzezyło wojnę, widzieli straszne rzeczy.
    Jak pamiętam to mojej babci nic nie było w stanie zaskoczyć. Przyjmowala życie z ogromna pokorą. Pewnie tak samo jest z ludźmi po chorobach.

Simba, kkisia, kapturnica, efcia, Bursztyn, ComeToMeBaby, iwcia77, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastałam w domu dwa wielkie garnki czarnych borówek. Walczę z nimi od 3 godzin. Ręce czarne, zęby czarne, język czarny a ja zaraz pęknę od jagodowego koktajlu!

Margolcia88, moremi, Simba, kkisia, Sabina, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I usiłuję robić pranie w międzyczasie. Właśnie wysypałam sobie proszek do prania w kosmetyki.

Nie miała baba roboty....

moremi, kkisia, Sabina, efcia, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra baby, ja juz po :-)
    Toto nie chciał się ładnie do zdjęcia ustawić i zdjęcia nie ma. Waży już 781g. Kawał chłopa :-) a mierzy 22,14.
    Wyniki moich badań też są dobre. Od początku ciąży przytyłam 7 kg. Nie jest najgorzej ;-)

Simba, macduska, Margolcia88, kkisia, kapturnica, Sabina, SolarPolar, efcia, Bursztyn, ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, dorbie, paszczakin, Zofia8, iwcia77, peppapig, Mega, Bozia3, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Swietne wiesci :)
    Poplacze sobie na te okolicznosc ze wzruszenia, ok?
    moremi wrote:
    Toto nie chciał się ładnie do zdjęcia ustawić i zdjęcia nie ma. Waży już 781g. Kawał chłopa :-) a mierzy 22,14.
    Wyniki moich badań też są dobre. Od początku ciąży przytyłam 7 kg. Nie jest najgorzej ;-)

moremi, kkisia, kapturnica, Sabina, efcia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Czyli jednak dałaś się zważyć? ;-)

Brawo dla Tosia!

moremi, kkisia, kapturnica, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 10587 10588 10589 10590 10591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ