35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:weź się. już raz robiła i potem smutna była.
daj jej żyć.
ma plan i niech zrobi tak jak zaplanowała, a jak już będą obie krechy gotowe na tyle żeby nawet i na allegrowych testach pokazać się w całej grubej okazałości to i radość będzie tym większa im bardziej tłuste krechy te będą.ComeToMeBaby, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie będą opinać. A nawet jeśli - myślisz, że po tak długim poście długo będziesz je miała? Zębami zedrze i będzie po wszystkim.
Tak sobie myślę - po cholerę w taki upał będziesz się grzala w ponczochach. Nie lepiej saute? Brokatem się najwyzej posyp
łaaaaaMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem nienormalna.
Od jakiegos czasu sledze historie Pawelka Bryka, dla ktorego byla zbiorka na przeszczep watroby. Byl operowany w Brukseli, a jego rodzice codziennie publikuja zdjecia na fanpage'u jak Pawelek wraca do zdrowia
Znowu sie poryczalam ze wzruszenia. Szaleje za tym gosciem!macduska, moremi, kkisia, Sabina, efcia, dorbie, Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jestem nienormalna.
Od jakiegos czasu sledze historie Pawelka Bryka, dla ktorego byla zbiorka na przeszczep watroby. Byl operowany w Brukseli, a jego rodzice codziennie publikuja zdjecia na fanpage'u jak Pawelek wraca do zdrowia
Znowu sie poryczalam ze wzruszenia. Szaleje za tym gosciem!
Jesteś jak najbardziej normalna!
Ja tak samo robię. Sledzę terapię i zdrowienie małego Michała z neuroblastomą.
Ostanio mama wrzuciła zdjęcia z wizyty u fryzjera. Pierwsze scinanie od 1,5 roku.Simba, moremi, kkisia, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Beczemacduska wrote:Jesteś jak najbardziej normalna!
Ostanio mama wrzuciła zdjęcia z wizyty u fryzjera. Pierwsze scinanie od 1,5 roku.macduska, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Zastanawialam sie, co te dzieci po tych ciezkich chorobach maja tak niesamowitego - one maja takie madre spojrzenia. Moj M twierdzi, ze tak jest z ludzmi, ktorzy dotkneli drugiej strony, ktorzy byli bliscy smierci. Tak jest z ludzmi, ktorzy przezyli lub byli na wojnie, tak jest z porodem u kobiet. Dotkniecie absolutu.macduska wrote:Jesteś jak najbardziej normalna!
Ostanio mama wrzuciła zdjęcia z wizyty u fryzjera. Pierwsze scinanie od 1,5 roku.Margolcia88, macduska, kkisia, kapturnica, SolarPolar, efcia, Bursztyn, ania.g, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba- pokolenie naszych babć i dziadkówrzezyło wojnę, widzieli straszne rzeczy.
Jak pamiętam to mojej babci nic nie było w stanie zaskoczyć. Przyjmowala życie z ogromna pokorą. Pewnie tak samo jest z ludźmi po chorobach.
Simba, kkisia, kapturnica, efcia, Bursztyn, ComeToMeBaby, iwcia77, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZastałam w domu dwa wielkie garnki czarnych borówek. Walczę z nimi od 3 godzin. Ręce czarne, zęby czarne, język czarny a ja zaraz pęknę od jagodowego koktajlu!
Margolcia88, moremi, Simba, kkisia, Sabina, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra baby, ja juz po
Toto nie chciał się ładnie do zdjęcia ustawić i zdjęcia nie ma. Waży już 781g. Kawał chłopaa mierzy 22,14.
Wyniki moich badań też są dobre. Od początku ciąży przytyłam 7 kg. Nie jest najgorzejSimba, macduska, Margolcia88, kkisia, kapturnica, Sabina, SolarPolar, efcia, Bursztyn, ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, dorbie, paszczakin, Zofia8, iwcia77, peppapig, Mega, Bozia3, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Super! Swietne wiesci
Poplacze sobie na te okolicznosc ze wzruszenia, ok?moremi wrote:Dobra baby, ja juz po
Toto nie chciał się ładnie do zdjęcia ustawić i zdjęcia nie ma. Waży już 781g. Kawał chłopaa mierzy 22,14.
Wyniki moich badań też są dobre. Od początku ciąży przytyłam 7 kg. Nie jest najgorzejmoremi, kkisia, kapturnica, Sabina, efcia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dobra baby, ja juz po
Wyniki moich badań też są dobre. Od początku ciąży przytyłam 7 kg. Nie jest najgorzej
Czyli jednak dałaś się zważyć?
Brawo dla Tosia!moremi, kkisia, kapturnica, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość