X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    weź się. już raz robiła i potem smutna była.
    daj jej żyć.
    ma plan i niech zrobi tak jak zaplanowała, a jak już będą obie krechy gotowe na tyle żeby nawet i na allegrowych testach pokazać się w całej grubej okazałości to i radość będzie tym większa im bardziej tłuste krechy te będą.
    Dobrze prawisz dobra kobieeto.Renek niech sie cieszy urlopem a potem dopiero wraca do rzeczywistosci 8)

ComeToMeBaby, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A to nie o owsianke chodzilo?
    nie - chodziło o kasze jaglaną - bo ona teraz wielka specjalistka prowadzi program kulinarny z takim gościem.....śmiech na sali jak się to ogląda...

paszczakin lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie będą opinać. A nawet jeśli - myślisz, że po tak długim poście długo będziesz je miała? Zębami zedrze i będzie po wszystkim.
    Tak sobie myślę - po cholerę w taki upał będziesz się grzala w ponczochach. Nie lepiej saute? Brokatem się najwyzej posyp :-D
    Panda w krzakach!
    łaaaaa Hein86.gif

Mega lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, okno największe umyte, i wystarczy na dziś :)Zmęczyłam się, i znowu mi lewy jajnik boli, czy to coś złego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Też się bałam, bo miałam dwa pęcherzyki tej samej wielkości
    Ale bardziej się bałam ,ze jeden się zatrzyma w jajowodzie, ojej, nie bede Cię straszyć

Już mnie wystraszyłaś! :O

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się pozbyć połowy ubrań z szafy?

Wpuścić siostrę do pokoju. :-)

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jak się pozbyć połowy ubrań z szafy?

Wpuścić siostrę do pokoju. :-)
    myślałam, że mole :P

Simba, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, idę stond.
    zajencia wzywajom.

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem nienormalna.
    Od jakiegos czasu sledze historie Pawelka Bryka, dla ktorego byla zbiorka na przeszczep watroby. Byl operowany w Brukseli, a jego rodzice codziennie publikuja zdjecia na fanpage'u jak Pawelek wraca do zdrowia :)
    Znowu sie poryczalam ze wzruszenia. Szaleje za tym gosciem!

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    myślałam, że mole :P

Mole tylko gryzą, siostra zabiera w całości! :-)

kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem nienormalna.
    Od jakiegos czasu sledze historie Pawelka Bryka, dla ktorego byla zbiorka na przeszczep watroby. Byl operowany w Brukseli, a jego rodzice codziennie publikuja zdjecia na fanpage'u jak Pawelek wraca do zdrowia :)
    Znowu sie poryczalam ze wzruszenia. Szaleje za tym gosciem!

Jesteś jak najbardziej normalna!
    Ja tak samo robię. Sledzę terapię i zdrowienie małego Michała z neuroblastomą.

Ostanio mama wrzuciła zdjęcia z wizyty u fryzjera. Pierwsze scinanie od 1,5 roku.

Simba, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becze
    macduska wrote:

Ostanio mama wrzuciła zdjęcia z wizyty u fryzjera. Pierwsze scinanie od 1,5 roku.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawialam sie, co te dzieci po tych ciezkich chorobach maja tak niesamowitego - one maja takie madre spojrzenia. Moj M twierdzi, ze tak jest z ludzmi, ktorzy dotkneli drugiej strony, ktorzy byli bliscy smierci. Tak jest z ludzmi, ktorzy przezyli lub byli na wojnie, tak jest z porodem u kobiet. Dotkniecie absolutu.
    macduska wrote:

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, SolarPolar, efcia, Bursztyn, ania.g, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leb mnie z emocji rozbolal

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba- pokolenie naszych babć i dziadkówrzezyło wojnę, widzieli straszne rzeczy.
    Jak pamiętam to mojej babci nic nie było w stanie zaskoczyć. Przyjmowala życie z ogromna pokorą. Pewnie tak samo jest z ludźmi po chorobach.

Simba, nick nieaktualny, kapturnica, efcia, Bursztyn, ComeToMeBaby, iwcia77, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastałam w domu dwa wielkie garnki czarnych borówek. Walczę z nimi od 3 godzin. Ręce czarne, zęby czarne, język czarny a ja zaraz pęknę od jagodowego koktajlu!

nick nieaktualny, moremi, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I usiłuję robić pranie w międzyczasie. Właśnie wysypałam sobie proszek do prania w kosmetyki.

Nie miała baba roboty....

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra baby, ja juz po :-)
    Toto nie chciał się ładnie do zdjęcia ustawić i zdjęcia nie ma. Waży już 781g. Kawał chłopa :-) a mierzy 22,14.
    Wyniki moich badań też są dobre. Od początku ciąży przytyłam 7 kg. Nie jest najgorzej ;-)

Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, SolarPolar, efcia, Bursztyn, ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, paszczakin, Zofia8, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Bozia3, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Swietne wiesci :)
    Poplacze sobie na te okolicznosc ze wzruszenia, ok?
    moremi wrote:
    Toto nie chciał się ładnie do zdjęcia ustawić i zdjęcia nie ma. Waży już 781g. Kawał chłopa :-) a mierzy 22,14.
    Wyniki moich badań też są dobre. Od początku ciąży przytyłam 7 kg. Nie jest najgorzej ;-)

moremi, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Czyli jednak dałaś się zważyć? ;-)

Brawo dla Tosia!

moremi, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 10587 10588 10589 10590 10591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ