35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Ja siedzę w poczekalni
4 babki przede mną, to bedzie z godzina czekania. Właśnie przyszła ciężarna na ostatnich nogach a obok rozłożył sie na krzesełku jakiś łysy ciul z żonką też w ciazy i udaje że jej nie widzi.... Zaraz zrobie chyba trochę wstudu
Moremi, super ze wszystko ładnieciekawe co ja usłyszę
-
Zofia8 wrote:Dziewczyny, czy ktoras z Was ma mutacja genu MTHFR C677T ???
masz ta mutacje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:37
kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
Moj to zostanie w awatarze
Dla potomności mam zdjecia na lapciu
Ale jak tam widze to takie 32tygodniowe tez sa juz duże .Myslałam ,że tylko ja taka słoniowataWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:40
dorbie, moremi, efcia, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:zajrzałam
a tam Morcia sie wypina
śliczny brzuszek wiec trza sie nim chwalić
Kapta a ty swoj tez zapodasz?
Fajne te brzuchy!
Zastanawia mnie tylko skąd jedna laska w 8 tygodniu wie, że urodzi dziewczynkę?kapturnica, dorbie, moremi, efcia, Sabina, BISCA, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Już mnie wystraszyłaś!
Masz duża rozpiętość w wielkości, także raczej dojrzeje jeden i trafi na swojego plemniora
A tak żeby dwa na raz, to rzadko bywa, bardzo rzadko, poza tym jajowód masz drozny to nic się nie zatrzyma. Masz przede wszystkim sprawdzone że masz drożnymacduska, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Natka, sorry, że ci nie odpowiedziałam, nie miałam czasu poszperać
zaraz będę wiedziała. Internety mówią ze to moze byc z odwodnienia o trzeba pic więcej. Tego sie trzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:40
kapturnica, moremi, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moj to zostanie w awatarze
Dla potomności mam zdjecia na lapciu
Zrób jakieś na jasnym tle albo w jasnej sukience. Na avatarze mało co widać!
Wogóle to dopiero do mnie te Wasze ciaże docierają. Twój brzuch na zdjęciu i Morki a Elfa i Dorbie widziałam na żywo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:41
kapturnica, dorbie, moremi, efcia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Sorry nie chciałam
Masz duża rozpiętość w wielkości, także raczej dojrzeje jeden i trafi na swojego plemniora
A tak żeby dwa na raz, to rzadko bywa, bardzo rzadko, poza tym jajowód masz drozny to nic się nie zatrzyma. Masz przede wszystkim sprawdzone że masz drożny
Tez się pocieszam, że to rzadkość! Zresztą bardzo mozliwe, ze zadnego nie będzie. Najprawdopodobniej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:43
kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:No ja jakoś czułam, że nie bede w zyciu miała córki
Bedziesz miec za to 3zajebistych synów wiec co to za marudzenie ??? Niektórzy marza chociazby o jednymWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:55
macduska, Mimik, moremi, efcia, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość