35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Gdyby leżał to pewnie bym się o niego potknęła!
Miotałam się wcześniej po całym domu bo rozpakowywałam walizy.nie na tym forum gospodyn
no, ale rob chociaz przerwy na odpoczynek zeby jajka sie nie pogiely
trzymam kciukimacduska, moremi, Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Natura to jest jednak spryciula. Faktycznie sprawia, ze się tego sexu chce. Oj chce.
macduska, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wiedzmy
Mam poczucie winy, że się nie odchudzam, a to wszystko przez Polara! Wygląda na to, że jedna o siebie nie dbamdziś na obiad zjadłem ziemniaki ze smazona wątrobka i pomidorem. Ne przepadam, ale jak mama ugotowqla...
Morkadla Mr T
za to że zuch chłopak pięknie rośnie
Wacia dalej trzymam kciuki za córeczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 16:59
kapturnica, moremi, SolarPolar, kkisia, macduska, Aasiula, ania.g, iwcia77, Mega, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witam wiedzmy
Mam poczucie winy, że się nie odchudzam, a to wszystko przez Polara! Wygląda na to, że jedna o siebie nie dbamdziś na obiad zjadłem ziemniaki ze smazona wątrobka i pomidorem. Ne przepadam, ale jak mama ugotowqla...
Morkadla Mr T
za to że zuch chłopak pięknie rośnie
Wacia dalej trzymam kciuki za córeczkę
Sabina, macduska, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dobra baby, ja juz po
Toto nie chciał się ładnie do zdjęcia ustawić i zdjęcia nie ma. Waży już 781g. Kawał chłopaa mierzy 22,14.
Wyniki moich badań też są dobre. Od początku ciąży przytyłam 7 kg. Nie jest najgorzej
dobrze, że dobrzemoremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:O masz! To niedobrze.
U mnie to clo tak chyba zadziałało.ComeToMeBaby, dorbie, macduska, iwcia77, Mega, SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:U mnie jest tak samo a w tym cyklu to mam kurwa penisy w oczach , no dawno TAK nie mialam ochoty:)
a nie kłują?Aasiula, macduska, Bliska 77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
ja jestem dziewczyny po przymiarce- wszystko pięknie, zajebiście, ślicznie i wogóle och i ach
(przepraszam)
biżuterię dobrałam idealnie, buty też, nawet panie ze salonu zachwycone, bo mówią, że czasem panie sobie tak fatalnie dobiorą biżuterię, że po prostu całkiem nie trafiona. Pytały się gdzie wszystko kupowałam, a o buty to pytały dwa razy.
I ten....no.... będę miała wszyte po dwie poduszki na każdego cycka- mega super push upyhehehee poduszki są za dopłatą. są podwójne, więc kosztuje to dodatkowe 60 zł. Śmiałam się, że trudno, mogę zbankrutować ale takie cycki muszę mieć
coś tak jak fotoszop- efekt przed i po. Dopiero po pokazało się, ze coś tam mam... Bo ja całkiem bez stanika to jestem kurdę Tereska...
jestem po obiedzie i zakupach: 3 kg pieknych czereśni i 2 kg czarnej porzeczki. Przyszłam i zdycham, tak gorąco. Pić! chce mi się pić! Simba, masz jeszcze tego wynalazku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 17:54
Aasiula, dorbie, moremi, Mimik, Sabina, kapturnica, macduska, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Mega, paszczakin, SolarPolar, Bursztyn, BISCA, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja jestem dziewczyny po przymiarce- wszystko pięknie, zajebiście, ślicznie i wogóle och i ach
(przepraszam)
biżuterię dobrałam idealnie, buty też, nawet panie ze salonu zachwycone, bo mówią, że czasem panie sobie tak fatalnie dobiorą biżuterię, że po prostu całkiem nie trafiona. Pytały się gdzie wszystko kupowałam, a o buty to pytały dwa razy.
I ten....no.... będę miała wszyte po dwie poduszki na każdego cycka- mega super push upyhehehee poduszki są za dopłatą. są podwójne, więc kosztuje to dodatkowe 60 zł. Śmiałam się, że trudno, mogę zbankrutować ale takie cycki muszę mieć
coś tak jak fotoszop- efekt przed i po. Dopiero po pokazało się, ze coś tam mam... Bo ja całkiem bez stanika to jestem kurdę Tereska...
jestem po obiedzie i zakupach: 3 kg pieknych czereśni i 2 kg czarnej porzeczki. Przyszłam i zdycham, tak gorąco. Pić! chce mi się pić! Simba, masz jeszcze tego wynalazku?
Kiedy beda fotyz caloksztaltu
ComeToMeBaby, Mimik, iwcia77 lubią tę wiadomość