35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra dobra, i tak nie uwierze w nie-sprzataniemacduska wrote:Gdyby leżał to pewnie bym się o niego potknęła!
Miotałam się wcześniej po całym domu bo rozpakowywałam walizy.
nie na tym forum gospodyn 
no, ale rob chociaz przerwy na odpoczynek zeby jajka sie nie pogiely
trzymam kciuki
macduska, moremi, Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo moja jakąś inna. Ta natura znaczy się. Ja mam ochote na Starego zawsze tuż przed@ i zaraz po. A w plodne, litości.... nie.macduska wrote:Natura to jest jednak spryciula. Faktycznie sprawia, ze się tego sexu chce. Oj chce.
macduska, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wiedzmy

Mam poczucie winy, że się nie odchudzam, a to wszystko przez Polara! Wygląda na to, że jedna o siebie nie dbam
dziś na obiad zjadłem ziemniaki ze smazona wątrobka i pomidorem. Ne przepadam, ale jak mama ugotowqla...
Morka
dla Mr T
za to że zuch chłopak pięknie rośnie 
Wacia dalej trzymam kciuki za córeczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 16:59
kapturnica, moremi, SolarPolar, kkisia, macduska, Aasiula, ania.g, iwcia77, Mega, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie miej. Ja po prostu mam chwilowy zryw (chcialabym aby nie byl chwilowy). Witam sie.Sabina wrote:Witam wiedzmy

Mam poczucie winy, że się nie odchudzam, a to wszystko przez Polara! Wygląda na to, że jedna o siebie nie dbam
dziś na obiad zjadłem ziemniaki ze smazona wątrobka i pomidorem. Ne przepadam, ale jak mama ugotowqla...
Morka
dla Mr T
za to że zuch chłopak pięknie rośnie 
Wacia dalej trzymam kciuki za córeczkę
Sabina, macduska, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brawo!moremi wrote:Dobra baby, ja juz po

Toto nie chciał się ładnie do zdjęcia ustawić i zdjęcia nie ma. Waży już 781g. Kawał chłopa
a mierzy 22,14.
Wyniki moich badań też są dobre. Od początku ciąży przytyłam 7 kg. Nie jest najgorzej

dobrze, że dobrze
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
U mnie jest tak samo a w tym cyklu to mam kurwa penisy w oczach , no dawno TAK nie mialam ochoty:)macduska wrote:O masz! To niedobrze.
U mnie to clo tak chyba zadziałało.
ComeToMeBaby, dorbie, macduska, iwcia77, Mega, SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość
-
heheheeh dobre dobreAasiula wrote:U mnie jest tak samo a w tym cyklu to mam kurwa penisy w oczach , no dawno TAK nie mialam ochoty:)

a nie kłują?
Aasiula, macduska, Bliska 77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
ja jestem dziewczyny po przymiarce- wszystko pięknie, zajebiście, ślicznie i wogóle och i ach

(przepraszam)
biżuterię dobrałam idealnie, buty też, nawet panie ze salonu zachwycone, bo mówią, że czasem panie sobie tak fatalnie dobiorą biżuterię, że po prostu całkiem nie trafiona. Pytały się gdzie wszystko kupowałam, a o buty to pytały dwa razy.
I ten....no.... będę miała wszyte po dwie poduszki na każdego cycka- mega super push upy
hehehee poduszki są za dopłatą. są podwójne, więc kosztuje to dodatkowe 60 zł. Śmiałam się, że trudno, mogę zbankrutować ale takie cycki muszę mieć
coś tak jak fotoszop- efekt przed i po. Dopiero po pokazało się, ze coś tam mam... Bo ja całkiem bez stanika to jestem kurdę Tereska...
jestem po obiedzie i zakupach: 3 kg pieknych czereśni i 2 kg czarnej porzeczki. Przyszłam i zdycham, tak gorąco. Pić! chce mi się pić! Simba, masz jeszcze tego wynalazku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 17:54
Aasiula, dorbie, moremi, Mimik, Sabina, kapturnica, macduska, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Mega, paszczakin, SolarPolar, Bursztyn, BISCA, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
No to pięknie !!!ComeToMeBaby wrote:ja jestem dziewczyny po przymiarce- wszystko pięknie, zajebiście, ślicznie i wogóle och i ach

(przepraszam)
biżuterię dobrałam idealnie, buty też, nawet panie ze salonu zachwycone, bo mówią, że czasem panie sobie tak fatalnie dobiorą biżuterię, że po prostu całkiem nie trafiona. Pytały się gdzie wszystko kupowałam, a o buty to pytały dwa razy.
I ten....no.... będę miała wszyte po dwie poduszki na każdego cycka- mega super push upy
hehehee poduszki są za dopłatą. są podwójne, więc kosztuje to dodatkowe 60 zł. Śmiałam się, że trudno, mogę zbankrutować ale takie cycki muszę mieć
coś tak jak fotoszop- efekt przed i po. Dopiero po pokazało się, ze coś tam mam... Bo ja całkiem bez stanika to jestem kurdę Tereska...
jestem po obiedzie i zakupach: 3 kg pieknych czereśni i 2 kg czarnej porzeczki. Przyszłam i zdycham, tak gorąco. Pić! chce mi się pić! Simba, masz jeszcze tego wynalazku?
Kiedy beda foty
z caloksztaltu
ComeToMeBaby, Mimik, iwcia77 lubią tę wiadomość