35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Wacia te wszystkie b.dziwnie brzmiace sa ok (a lista byla baaaardz dluga).
Tarczyca, dziwna krzywa cukrowo-insulinowa, ta mutacja i podwyzszony poziom homocysteiny, Podwyzszony poziom DHEA SO4 i testoteronu ale to wynik brania DHEA.
Homocysteina podwyższona właśnie w związku z mutacją. Trzeba suplementować kwas foliowy tylko w bardziej przyswajalnej formie.
Tam Ci parę linków wyszukałam wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 19:27
iwcia77, Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Homocysteina podwyższona właśnie w związku z mutacją. Trzeba suplementować kwas foliowy tylko w bardziej przyswajalnej formie.
Tam Ci parę linków wyszukałam wcześniej.
Dzieki Wacia
macduska, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:Kurcze Natka! Ja już na basen wychodzę. Ale jak wrócę to chyba będzie już relacja?
zeszło mi jeszcze w aptece i w sklepie
Wszystko jest super. Wynik moczu ok, mimo tej bilirubiny. Szyjka trzyma, infekcja zaleczona. Na usg tez fajnie, żołądek sie pokazał, młody cierpliwie dał sie zbadaćpokazał susiaka, trochę sie chował wiec zdjęcie średnie ale wydaje mi sie troszkę do J podobny
przynajmniej usta
mam juz zdjęty duphaston i nospe. Tylko witaminy mam brać a gin chyba z 5 razy mówił ze jest wszystko bardzo ładnie i prawidłowo
takze kamień z serca mi spadł ze Biszkopt ma sie ok. Wazy 560g
macduska, ania.g, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, kkisia, Zofia8, Sabina, paszczakin, moremi, Bursztyn, Heretyczka, BISCA, Mimik, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Na szczęscie rogówka jeszcze cała.
Oczy zostały otwarte i mam zapuszczać krople z antybiotykiem.
Kotek od razu się ożywił.
I najlepsze- wet nie chciał kasy!
Biedny...
Ale dobrze, że ma Ciebie. A ty masz weta.
Znaczy wróć- że ty ZNASZ weta.
I że wet ma serce to też dobrze.
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kometa, próbny już był. Kilkakrotnie.
Teraz zbieramy wojsko na ten właściwy. To już jutro!
macduska, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, paszczakin, BISCA, Mimik, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kometa, próbny już był. Kilkakrotnie.
Teraz zbieramy wojsko na ten właściwy. To już jutro!
widzę, że znasz się na tym http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gifmacduska lubi tę wiadomość