35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Morek- no nie moze byc inaczej niz wspaniale!
Natka- ty tez rosniesz
Kapta- oj ja tez widze brzuch niziutkono i w koncu zalapalam sie na fotke ale twojego cudownego domu nie widzialam
tylko sarenki pomykajace przed oknami
Wacia - Kometa- streszczenia na medal
diety, indeksy glikemiczne...no ja sie nie znamale dobrze , ze jestescie to sie czegos przy was jeszcze naucze
Zosia- kurde ale mutant ci sie zdarzyl! a wyglada jak szyfr do konta w banku w Zurichu!kapturnica, Natka_79, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Zofia8, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moremi super ze z Toto wszystko ok,
Natka - po dobrych wiadomościach chyba sie troche uspokoiłaś
Wacia - trzymam kciuki za owocne pękanie
Coś jeszcze? Kurde nie wiem....
A u mnie wczoraj córka upuściła swoj telefon (dotykowy samsung), pękł wyświetlacz, niby działa, ale dzieciak ustawił sobie blokadę klawiatury, takiego "wężyka" i nie da sie odblokować...jest załamana.....
A jutro w pracy mamy miec teoretycznie jakas babę do pomocy z centrali, a w praktyce myśle, ze to poprostu kontrolabyle przeżyć jutrzejszy dzien... A popoludniu wizytacja u gina...
Bliska 77, iwcia77, moremi, kkisia, macduska, Mimik, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
kawala mam:)
do szwajcarskiego banku przychodzi facet z walizka pieniedzy, podchodzi do okienka i szepcze do kasjerki:
- chcialabym zdepozytowac w waszym banku milion dolarow
na to kasjerka
- co pan tak szepcze ? byc biednym to zaden wstyd !
ComeToMeBaby, moremi, Bursztyn, Sabina, Mega, kkisia, ania.g, Krakonka, macduska, BISCA, Mimik, Simba lubią tę wiadomość
-
witam wieczornie.. zadnych kijkow nie wkładac, bo i tak nie nadazam z czytaniem!
Morek, Kapta, Natka- super wiesci ciazowe.. i brzuchy super-czekamy na natkowy i dorbie..
U nas spoko, wycieczkujemy.. jakos tak wakacyjnie ostanio. A, do PL chyba pojedziemy, zlozylismy dzis wniosek o paszport i odebralismy belgijskie ID mlodego. W paszporcie bedzie mial to trollowate zdjecie, na szczescie w ID ma ladne zrobione przeze mnie.. w ogole fajna sesja mi wyszlaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 23:26
ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, gretka, Dziobak, SolarPolar, moremi, Bursztyn, Sabina, Mega, kkisia, ania.g, Heretyczka, Krakonka, macduska, BISCA, Mimik lubią tę wiadomość
-
A Duska, kibicuje, bo jestes przecie moja przepowiednia teraz.. zobaczysz, bedzie!
Iwcia, co Ty tyle tych papek gotujesz? Ile Ivo je, ze Ty ciagle przy garach? Ja juz sie nie moge doczekac włączania nowych pokarmow, jeszcze 3 tygodnie.. Mlody wyglada jak ksiezyc w pelni, ma juz 65 cm, ciuchy na pol roku nosi, no ale co zrobic- nie dac jesc?
I jeszcze ciekawostka- jak Francuzi zlecaja w Chinach produkty z napisami po angielsku, to potem mozna kupic w sklepie koszulki po euraczu (z waszym ulubiencem). Dopiero jak ubralam mlodemu to zobaczylam, co tam jest napisane:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:14
ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Mega, kkisia, macduska, BISCA, Mimik, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
Paszcza! ale boski twoj "wypasiony"Adas!ty sie nie mozesz doczekac , bo ty w kuchni jestes wirtuozem a ja marnym grajkiem i musze sie szkolic w zdrowym odzywianiu a przy Ivo nie mam wyjscia. a jak nagotuje to zamroze i mam swiety spokoj na tydzien
paszczakin, Zofia8, Mega, macduska lubią tę wiadomość