X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i czekam na @.
    od dwóch dni.
    i co? i nic.

dzisiaj 30 dzień- jakiś sygnał, że ma @ nadejść był rano, a potem nic. Ja to raczej tak z wieczora startuję, więc czekam. 30 dni to mój rekord, pojedyncze cykle takie mam.
    Ale ile można czekać, jak tu zaraz chłop wraca, a @ dopiero się rozgości. Szlag. Musiało się poprzesuwać? Cholera jasna. Plany mi psuje, @ jedna.

Chyba sobie dziś coś uprasuję.

moremi, Sabina, macduska, kkisia, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No to pięknie !!!
    Kiedy beda foty :) z caloksztaltu :)
    po 22.08 ;)

oooo, dzisiaj widzę, że się pokazało na suwaku: 1 miesiąc. Teraz to już z górki :) za chwilę mi będzie pokazywać ile zostało dni. fajnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 18:03

dorbie, Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, macduska, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ty sie uspokój !!
    Bedziesz miec za to 3zajebistych synów wiec co to za marudzenie ??? Niektórzy marza chociazby o jednym =D
    Ja to tam lubię synów, ale mój mąz wdycha, ale tak to ma mnie jedyną, a tak byłby zakochany w córce

Aasiula, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, ania.g, kkisia, iwcia77, BISCA, megan8, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, super, że wszystko ok.

Ja idę dopiero 6.08 po powrocie z Malty. Będę sie trochę stresować, ale jak będzie mnie kopał coraz więcej to nie :-). Co prawda byłam tydzien temu, ale maluch spał i doktor tak jakoś rutynowo szybko usg zrobiła, przeleciała, tylko siusiaka znalazła. Ani mi nie powiedziała, jaki jest długi i jak szyjka. Wolę iśc do mojej koleżanki, ona jest dokładna i rozmawia ze mną, tu chodzę, wiecie dlaczego.

moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Bliska 77, kkisia, iwcia77, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Natka! Ja już na basen wychodzę. Ale jak wrócę to chyba będzie już relacja?

kapturnica lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, ale ty na tej Malcie to dopadniesz jakieś wi-fi czy coś? nie zostawisz nas tak całkiem ? będą foty? w bikini na plaży i takie tam...?

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ja jestem dziewczyny po przymiarce- wszystko pięknie, zajebiście, ślicznie i wogóle och i ach flircik.gif
    (przepraszam)
    biżuterię dobrałam idealnie, buty też, nawet panie ze salonu zachwycone, bo mówią, że czasem panie sobie tak fatalnie dobiorą biżuterię, że po prostu całkiem nie trafiona. Pytały się gdzie wszystko kupowałam, a o buty to pytały dwa razy.

I ten....no.... będę miała wszyte po dwie poduszki na każdego cycka- mega super push upy ;) hehehee poduszki są za dopłatą. są podwójne, więc kosztuje to dodatkowe 60 zł. Śmiałam się, że trudno, mogę zbankrutować ale takie cycki muszę mieć ;) coś tak jak fotoszop- efekt przed i po. Dopiero po pokazało się, ze coś tam mam... Bo ja całkiem bez stanika to jestem kurdę Tereska...

jestem po obiedzie i zakupach: 3 kg pieknych czereśni i 2 kg czarnej porzeczki. Przyszłam i zdycham, tak gorąco. Pić! chce mi się pić! Simba, masz jeszcze tego wynalazku? :)
    HEH az mi się nasze przejścia ślubne przypomniały. Moja kiecka została u krawcowej w 1,5 tygodnia przed ide na przymiarkę a tu bah, nie dopinam się ( a nigdy problemów z waga nie miałam) :))) i nie ma jak materiału ze szwów wypuścić... Więc rajd po salonach przymiarki No i najpierw ten galop po salonach, no bo co tu zrobić, a potem okazało się że miejsce wesela jest niedostępne( na barce mieliśmy je mieć), bo stan przed powodziowy trzeba szukać innego lokalu... Z tego stresu schudłam i zmieściłam się znowu w kiecce :PP Lokal znaleźliśmy, wszystko się udało:)
    A na koniec sesja zamówiona u pani fotograf jakieś parę tygodni później, dojeżdżamy na miejsce i bach urwanie chmury latają fragmenty drzew w powietrzu :P Żeby ustalić co robimy musieliśmy przesiąść się do auta pani fotograf. stoimy drzwi w drzwi... mąż otwiera wyskakuje, ja zostaje w aucie.... ta chwila wystarczyła, jestem cała zlana deszczem:P Ustaliliśmy że jedziemy na sesje parę kilometrów dalej. Wszystko fajnie się układa zdjęcia a u łubudu zaczyna lać , od razu jak z sikawki strażackiej...no i mamy zdjęcia totalnie mokrzy w deszczu. Zastanawiałam się czy t o jakieś sygnały dostajemy hehehe ale chyba takie że nudzić się ze soba nie będziemy :) zawsze jakieś atrakcje są:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 18:34

macduska, Sabina, Bliska 77, ComeToMeBaby, iwcia77, paszczakin, moremi, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, piekne piekne piekne zdjecia :-)
    Morka :-) :-) :-)

Sabina, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa czekamy na zdjecia!!!!

Mimik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zosia ja tez nie pomoge.Nie mam pojecia na temat tych mutacji genow.A Tobie wyszla ta mutacja ??

No wlasnie wyszla. Jedna jedyna z tych genetycznych. Na kariotyp dalej czekam.

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z akcji ratowania kotka.
    Nasza kotka ma dwa młode. Mają chyba ze trzy tygodnie. Jak wyjeżdzalismy to jeszcze były slepe. Poszłam je dzisiaj obejżeć. Jeden już ma całkiem otwarte a drugi....
    Zaropiałe, zaklejone a jedno jeszcze z taka banią. :-(
    Dramat! Wzięlam malca i pojechalismy do weta. Biedulek ( kotek nie weterynarz) miauczał przeraźliwie całą drogę i wtulił się w moją rękę.

Wet sam byl w szoku bo z oka wywaliło masę ropy. Bleeer....
    Na szczęscie rogówka jeszcze cała.
    Oczy zostały otwarte i mam zapuszczać krople z antybiotykiem.
    Kotek od razu się ożywił. :-D

I najlepsze- wet nie chciał kasy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 18:47

Bliska 77, kapturnica, ania.g, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Sabina, paszczakin, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    No wlasnie wyszla. Jedna jedyna z tych genetycznych. Na kariotyp dalej czekam.

Homozygota czy heterozygota wyszła?

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Świetnie :)
    Taki skromny, nie lubi się fotografować :)

Moze dlatego, ze Go Matka wystawila (czesciowo) na pokaz ;-)

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Właśnie wróciłam z akcji ratowania kotka.
    Nasza kotka ma dwa młode. Mają chyba ze trzy tygodnie. Jak wyjeżdzalismy to jeszcze były slepe. Poszłam je dzisiaj obejżeć. Jeden już ma całkiem otwarte a drugi....
    Zaropiałe, zaklejone a jedno jeszcze z taka banią. :-(
    Dramat! Wzięlam malca i pojechalismy do weta. Biedulek ( kotek nie weterynarz) miauczał przeraźliwie całą drogę i wtulił się w moją rękę.

Wet sam byl w szoku bo z oka wywaliło masę ropy. Bleeer....
    Na szczęscie rogówka jeszcze cała.
    Oczy zostały otwarte i mam zapuszczać krople z antybiotykiem.
    Kotek od razu się ożywił. :-D

I najlepsze- wet nie chciał kasy!
    Fainje ze z kotkiem lepiej, co do weta, przywraca wiare w ludzi :-)

macduska, Mimik, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Homozygota czy heterozygota wyszła?

Heterozygota.

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi zdala juz relacje (innej sie nie spodziewalam :-) a gdzie Natka??? Dalej czeka w kolejce ???

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Heterozygota.

To chyba nie jest tak źle.
    http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=48&t=83253

moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Moremi zdala juz relacje (innej sie nie spodziewalam :-) a gdzie Natka??? Dalej czeka w kolejce ???

Pewnie odpoczywa. :-)

Zosia a jak reszta badań?

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka?

Matka fantastycznej 4 :)
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia te wszystkie b.dziwnie brzmiace sa ok (a lista byla baaaardz dluga).
    Tarczyca, dziwna krzywa cukrowo-insulinowa, ta mutacja i podwyzszony poziom homocysteiny, Podwyzszony poziom DHEA SO4 i testoteronu ale to wynik brania DHEA.

macduska, Bliska 77, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 10592 10593 10594 10595 10596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ