35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:No tak, pewnie wszystkie sprzataja nalogowo znowu, jak co dzien
Obejdzie sie, doczytam se
Juz Ci mówię! Nie było jej! Tylko coś polajkowała i tyle!kapturnica, moremi, efcia, Bursztyn, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem Bursztyn jestem
Ale napisałam już 3 posty i mi je wcielo, bo zasięg zdechlkapturnica, Bursztyn, efcia, macduska, moremi, Sabina, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pozdrowienia z jak zawsze zatłoczonej Zakopianki.
Sandomierz czekaAasiula, moremi, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, ania.g, iwcia77, Mega, megan8, Simba lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Reni wrote:Ja się za nie wezmę jak wrócę
bo tu jest ostatnio codziennie o sprzataniu, myciu okien, szmacie albo o wywarze z trupa, no ile mozna
wlasnie wlasnie, kiedy wracasz i kiedy lejesz? musze sobie to wpisac do kalendarzamoremi, kkisia, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:za pozno
Renislawa objawila sie byla sama, bo was oderwac od mopa to.....
Co Ty mi imputujesz!
Ja leżę i jajka niosę! Nawet nie wiem gdzie mop stoi!Mimik, BISCA, kapturnica, moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wracam 2.8
Jak mnie nie zaskoczy @ to beta w niedziele lub pon po drodze.
Chyba najbliżej mam w Olsztynie jakieś chyba 100kmmoremi, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Bliska 77, macduska, ania.g, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość