35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dobra baby, ja juz po
Toto nie chciał się ładnie do zdjęcia ustawić i zdjęcia nie ma. Waży już 781g. Kawał chłopaa mierzy 22,14.
Wyniki moich badań też są dobre. Od początku ciąży przytyłam 7 kg. Nie jest najgorzej
Świetnie
Taki skromny, nie lubi się fotografowaćmoremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Dobra baby, ja juz po
Toto nie chciał się ładnie do zdjęcia ustawić i zdjęcia nie ma. Waży już 781g. Kawał chłopaa mierzy 22,14.
Wyniki moich badań też są dobre. Od początku ciąży przytyłam 7 kg. Nie jest najgorzej
Popatrzyłam z ciekawosci u siebie i Maks miał równe 750gram na skonczone 24tygodnie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 14:10
moremi, macduska, kkisia, efcia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Świetnie
Taki skromny, nie lubi się fotografowaćale fiutka znowu wystawił.
kapturnica, Margolcia88, macduska, kkisia, Sabina, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Tak
Buuu uuuu uuu uu u uuu uu uuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 14:12
kapturnica, macduska, Simba, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:No to kawał faceta masz juz w sobie! Pieknie
Popatrzyłam z ciekawosci u siebie i Maks miał równe 750gram na skonczone 24tygodnie .kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Z powyższej okazji idę kupić sobie bułkę z ciasta francuskiego. Albo lody
A jak już wrócę z tym chlebem i brązowym ryzem, to mam nadzieję, że Natka się odezwie.macduska, efcia, kkisia, Sabina, kapturnica, Margolcia88, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Z powyższej okazji idę kupić sobie bułkę z ciasta francuskiego. Albo lody
A jak już wrócę z tym chlebem i brązowym ryzem, to mam nadzieję, że Natka się odezwie.
Boże, czemu te francuskie rogaliki są takie pyszne i takie tuczace?efcia, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Nius dnia.
Uruchomili na belly galerie brzucholi ciazwych hehehe. Ciekawe keidy sie zapelni
zajrzałam
a tam Morcia sie wypina
śliczny brzuszek wiec trza sie nim chwalić
Kapta a ty swoj tez zapodasz?Sabina, macduska, kapturnica, moremi, kkisia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Z powyższej okazji idę kupić sobie bułkę z ciasta francuskiego. Albo lody
A jak już wrócę z tym chlebem i brązowym ryzem, to mam nadzieję, że Natka się odezwie.4 babki przede mną, to bedzie z godzina czekania. Właśnie przyszła ciężarna na ostatnich nogach a obok rozłożył sie na krzesełku jakiś łysy ciul z żonką też w ciazy i udaje że jej nie widzi.... Zaraz zrobie chyba trochę wstudu
Moremi, super ze wszystko ładnieciekawe co ja usłyszę
dorbie, kapturnica, Margolcia88, moremi, efcia, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość