35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kometa, za streszczenie szacun. Tym bardziej, że po zaledwie 4 godzinach snu i bez kawy
Dawno tego nie było, a tu dwa jednocześnie 
ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
tak, do łóżkamoremi wrote:Nie. Ponczochy dobiera się inaczej niż rajstopy i lepiej wziąć 1/2. A te pończochy to do łóżka?
Z tego co pamiętam, to do ślubu masz iść z gołą stopą?
no mam tam podany rozmiar stopy, wysokość krocza i wzrost. no to parametrami jestem w końcówce 1/2.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
jeszcze średnio widzęmoremi wrote:Kometa, za streszczenie szacun. Tym bardziej, że po zaledwie 4 godzinach snu i bez kawy
Dawno tego nie było, a tu dwa jednocześnie 

ale że grafik zajęć na dziś napięty to cza było się zacząć ogarniać.
tak mnie natchło, bo kobieta w potrzebie. Co nie pomożesz?
Tym bardziej, że polewa hyhyhyhy
to tylko dodam jeszcze, że trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
-
hehehe może coś lekkiego- żeby orzeźwiło a nie zamuliło.Simba wrote:A czego sobie zyczysz? Mam ze tak powiem szeroka palete rzeczy do prasowania w pracy

Może jakąś białą koszulkę z bąbelkami? coś takiego mi się zamarzyło.
dobrze schłodzone.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
powiem Ci, że tylko raz go znalazła.Simba wrote:Ale czekam z szampanem w lodowce na wiesci od Pani. Kiedy ona chodzi pod ten parapet?
a potem jadła rybę.
niech się relaksuje
my też czekamy na wieści ale to jeszcze trochę
Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie opuszczam szpiral, buchło takim warem,że chyba sie wróce...
Do wieczora.
moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Bursztyn, Aasiula, Mega, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Proponuje Kir Royal
Kieliszek szampana z odrobina likieru pozeczkowego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd28f763725c.jpg ][/url]ComeToMeBaby wrote:hehehe może coś lekkiego- żeby orzeźwiło a nie zamuliło.
Może jakąś białą koszulkę z bąbelkami? coś takiego mi się zamarzyło.
dobrze schłodzone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 12:16
ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kapturnica, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
biereSimba wrote:Proponuje Kir Royal
Kieliszek szampana z odrobina likieru pozeczkowego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd28f763725c.jpg ][/url]
omnom mnom mnom mnom
rewelacyjny wybór siostro
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Nie będą opinać. A nawet jeśli - myślisz, że po tak długim poście długo będziesz je miała? Zębami zedrze i będzie po wszystkim.ComeToMeBaby wrote:czyli co? brać to 1/2 i się nie martwić, że będą mnie opinać jak baleron?

Tak sobie myślę - po cholerę w taki upał będziesz się grzala w ponczochach. Nie lepiej saute? Brokatem się najwyzej posyp
ComeToMeBaby, Panda, kapturnica, nick nieaktualny, Simba, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Bursztyn, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Widziałam rano i zabraniam! Ni chu chu! Reni jedzie nad morze i w poniedziałek zrobi betę.BISCA wrote:A Reni ma dzisiaj 13 dpo i ladna tempke. Az mnie korci,zeby jej zasugerowac testa

kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
weź się. już raz robiła i potem smutna była.BISCA wrote:A Reni ma dzisiaj 13 dpo i ladna tempke. Az mnie korci,zeby jej zasugerowac testa

daj jej żyć.
ma plan i niech zrobi tak jak zaplanowała, a jak już będą obie krechy gotowe na tyle żeby nawet i na allegrowych testach pokazać się w całej grubej okazałości to i radość będzie tym większa im bardziej tłuste krechy te będą.
moremi, kapturnica, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, ania.g, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eheheheheee to już będzie noc. a własciwie poranek. albo poranek w sensie stricte.moremi wrote:Nie będą opinać. A nawet jeśli - myślisz, że po tak długim poście długo będziesz je miała? Zębami zedrze i będzie po wszystkim.
Tak sobie myślę - po cholerę w taki upał będziesz się grzala w ponczochach. Nie lepiej saute? Brokatem się najwyzej posyp
i pończochy są konieczne bo uzupełniają zaplanowany na tę okazję
ale masz rację, to kupuję 1/2. po tych skalpelach moje nogi wyglądają pewnie inaczej niż do tej pory, wcześniej pończochy potrafiły mnie opiąć, szczególnie na samej górze. bierę, myślę, ze wystarczy mu rzut oka a dalej może być jak mówisz
dzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 12:24