35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kometa, za streszczenie szacun. Tym bardziej, że po zaledwie 4 godzinach snu i bez kawy
Dawno tego nie było, a tu dwa jednocześnie
ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, Margolcia88, macduska, kkisia, efcia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie. Ponczochy dobiera się inaczej niż rajstopy i lepiej wziąć 1/2. A te pończochy to do łóżka?
Z tego co pamiętam, to do ślubu masz iść z gołą stopą?
no mam tam podany rozmiar stopy, wysokość krocza i wzrost. no to parametrami jestem w końcówce 1/2.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Kometa, za streszczenie szacun. Tym bardziej, że po zaledwie 4 godzinach snu i bez kawy
Dawno tego nie było, a tu dwa jednocześnie
ale że grafik zajęć na dziś napięty to cza było się zacząć ogarniać.
tak mnie natchło, bo kobieta w potrzebie. Co nie pomożesz?Tym bardziej, że polewa hyhyhyhy
to tylko dodam jeszcze, że trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty -
Simba wrote:A czego sobie zyczysz? Mam ze tak powiem szeroka palete rzeczy do prasowania w pracy
Może jakąś białą koszulkę z bąbelkami? coś takiego mi się zamarzyło.
dobrze schłodzone.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale czekam z szampanem w lodowce na wiesci od Pani. Kiedy ona chodzi pod ten parapet?
a potem jadła rybę.
niech się relaksujemy też czekamy na wieści ale to jeszcze trochę
Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Proponuje Kir Royal
Kieliszek szampana z odrobina likieru pozeczkowego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd28f763725c.jpg ][/url]ComeToMeBaby wrote:hehehe może coś lekkiego- żeby orzeźwiło a nie zamuliło.
Może jakąś białą koszulkę z bąbelkami? coś takiego mi się zamarzyło.
dobrze schłodzone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 12:16
ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kapturnica, megan8, macduska, kkisia, Sabina, efcia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Proponuje Kir Royal
Kieliszek szampana z odrobina likieru pozeczkowego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd28f763725c.jpg ][/url]
omnom mnom mnom mnom
rewelacyjny wybór siostrokapturnica lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:czyli co? brać to 1/2 i się nie martwić, że będą mnie opinać jak baleron?
Tak sobie myślę - po cholerę w taki upał będziesz się grzala w ponczochach. Nie lepiej saute? Brokatem się najwyzej posypComeToMeBaby, Panda, kapturnica, Margolcia88, Simba, megan8, macduska, kkisia, Sabina, efcia, Bursztyn, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:A Reni ma dzisiaj 13 dpo i ladna tempke. Az mnie korci,zeby jej zasugerowac testa
kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, macduska, kkisia, Sabina, efcia, dorbie, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:A Reni ma dzisiaj 13 dpo i ladna tempke. Az mnie korci,zeby jej zasugerowac testa
daj jej żyć.
ma plan i niech zrobi tak jak zaplanowała, a jak już będą obie krechy gotowe na tyle żeby nawet i na allegrowych testach pokazać się w całej grubej okazałości to i radość będzie tym większa im bardziej tłuste krechy te będą.moremi, kapturnica, Margolcia88, megan8, macduska, kkisia, Sabina, efcia, ania.g, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Nie będą opinać. A nawet jeśli - myślisz, że po tak długim poście długo będziesz je miała? Zębami zedrze i będzie po wszystkim.
Tak sobie myślę - po cholerę w taki upał będziesz się grzala w ponczochach. Nie lepiej saute? Brokatem się najwyzej posyp
i pończochy są konieczne bo uzupełniają zaplanowany na tę okazję
ale masz rację, to kupuję 1/2. po tych skalpelach moje nogi wyglądają pewnie inaczej niż do tej pory, wcześniej pończochy potrafiły mnie opiąć, szczególnie na samej górze. bierę, myślę, ze wystarczy mu rzut oka a dalej może być jak mówiszdzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 12:24