X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy moge zadac pytanie o blaty? znowu...wiemmm....nuuudaaa...... :)
    olejowalam 3 razy, czy to wystarczy? pytam, bo nadal sa jakies takie lekko jakby suche, w sensie podsuszone..sama nie wiem jak to okreslic

iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czy moge zadac pytanie o blaty? znowu...wiemmm....nuuudaaa...... :)
    olejowalam 3 razy, czy to wystarczy? pytam, bo nadal sa jakies takie lekko jakby suche, w sensie podsuszone..sama nie wiem jak to okreslic
    pytac zawsze mozesz ;D
    ale musisz poczekac na speca od blatow - Paszcze :)

Bursztyn, Sabina, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No dobra, to ode mnie tez maly kijaszek

http://foch.pl/foch/1,132039,18404394,rozwydrzony-bachor-kontra-pyskata-zdzira-czyli-czego-nie-robimy.html#Czolka3Img

ktora sekcja Wasza? Ja stoje za wlasciecielka.. dzis w konsulacie bachory sie tak darly, ze myslalam, ze wyjde z siebie. Jakby Adek syrene wlaczyl, to bym wyszla/wziela na rece/uspokoila. Da sie.. Oczywiscie musialam wyrazic swoje zdanie na ten temat jak juz wyszlismy- mowie do Adasia, ze jest "krysztal, nie dzieciak, bo byl grzeczny, jak bachory rja darly". W tym samym momencie pan w sasiednim samochodzie powiedzial do malej dziewczynki- "siedz grzecznie". Mauz mi powiedzial, ze stal w sasiedniej kolejce w konsulacie ;) ;)

"...Albo w jednym z tunezyjskich barów gdzieś przy algierskiej granicy kelner zauważył, że potomstwo uparło się na pizzę, choć nie ma jej w menu. I zrobił pizzę, bo wiedział, że tak będzie fajniej."
    i wyobraziłam sobie, że po zjedzonej pizzy potomstwo woła kelnera i rzuca mu się na szyję z podziękowaniem. I jemu się tak miło zrobiło i świat tego dnia był lepszy...
    I łzy stanęły mi w oczach i zaschło w gardle... @ się jednak zbliża.
    wracam do czereśni.

p.s. zwróciłabym uwagę, ale rodzicom, nie dziecku.

Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    che che - chyba jestem kiepskim moderatorem - bo z wierchuszki zwrócono mi uwagę - że mało zgłaszam postów i problemów....może mnie zwolnią? kto wie? :)

kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, Bursztyn, macduska, BISCA, Mimik, Sabina, Simba, Zofia8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    za chwile wystapi na kolacje pizza- i jaki to jest indeks glikemiczny ? :)
    Jesu, mniam, wyciągłabym ;)
    A za mną dosłownie chodzi krok w krok taki wielki hamburger, taki wieśmac z mc... Az przelknelam slinke...

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - zachciało CI się drewnianych blatów? I teraz będziesz jeżdzić na szmacie bidulo...:)

iwcia77, Mega, Bursztyn, Krakonka, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..no to jak to jest z tym spaniem u dzieci karmionych cyckiem ? mam sie zaczac martwic , ze mi Ivo nocy nie przesypia?

moja matka tez zdziwiona , ze Ivo mi nocy nie przesypia.., ze ja w jego wieku nocki przesypialam tylko zapomniala , ze mnie cyckiem nie karmila ..:(

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Amen :)
    a na co jest Ovitrelle?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a na co jest Ovitrelle?
    z tego co wydedukowalam to na pekanie jajkow :)

ComeToMeBaby, Mega, macduska lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..no to jak to jest z tym spaniem u dzieci karmionych cyckiem ? mam sie zaczac martwic , ze mi Ivo nocy nie przesypia?

moja matka tez zdziwiona , ze Ivo mi nocy nie przesypia.., ze ja w jego wieku nocki przesypialam tylko zapomniala , ze mnie cyckiem nie karmila ..:(
    Mi tam mlody na cycku sie budzil na karmienie nawet kilka razy.
    Niestety cos za cos.Kamione butlą spia znacznie dłuzej.Te karmione piersia szybciej sa glodne . Ale i tak zamierzam cyckiem karmic. 8)

iwcia77, Bozia3, Dziobak, Mega, Sabina, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    z tego co wydedukowalam to na pekanie jajkow :)
    Dokladnie choriogonadotropina , która ma za zadanie wywolac koncowa faze dojrzewania pecherzyka i uwolnienie komorki jajowej . Wywoluje pik lh 8)

Heretyczka, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

u mnie jest to samo....znaczy było dużo lepiej - spał całą noc prawie - budził się raz w nocy -ale to jak był w wieku paszczowego. Teraz się budzi co godzinę - i mam jazdy od 1-2 w nocy do rana. Zaczęło się tak - odkąd wróciłam do pracy - może przypadek, a może nie.... Budzi się i szuka cycka - nie widzę, żeby był głodny - raczej szuka bliskości.
    Dlatego jednak od wczoraj go odstawiam w nocy - próbuję mu dawać wodę do picia, a cycek tylko wieczorem do uśpienia. Zobaczymy jakie będą efekty

iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    che che - chyba jestem kiepskim moderatorem - bo z wierchuszki zwrócono mi uwagę - że mało zgłaszam postów i problemów....może mnie zwolnią? kto wie? :)
    bo my tu same kulturalne posty piszemy i jesteśmy bezproblemowe.
    q*wa.

iwcia77, Bozia3, Bursztyn, Mega, Mimik, paszczakin, Sabina, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dokladnie choriogonadotropina , która ma za zadanie wywolac koncowa faze dojrzewania pecherzyka i uwolnienie komorki jajowej . Wywoluje pik lh 8)
    no z wami obcowac na forum to wszystkiego idzie sie nauczyc :)

kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    u mnie jest to samo....znaczy było dużo lepiej - spał całą noc prawie - budził się raz w nocy -ale to jak był w wieku paszczowego. Teraz się budzi co godzinę - i mam jazdy od 1-2 w nocy do rana. Zaczęło się tak - odkąd wróciłam do pracy - może przypadek, a może nie.... Budzi się i szuka cycka - nie widzę, żeby był głodny - raczej szuka bliskości.
    Dlatego jednak od wczoraj go odstawiam w nocy - próbuję mu dawać wodę do picia, a cycek tylko wieczorem do uśpienia. Zobaczymy jakie będą efekty
    no wlasnie budzi sie nie dlatego ze jest glodny tylko szuka tej bliskosci, bo sie przysysa pociagnie 5 razy i usypia nowu, wiec sie zesprycilam i zamiast cycka wkladam mu smoka i tez spi ;D

kapturnica, Mega, Mimik, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wlasnie budzi sie nie dlatego ze jest glodny ty.lko szuka tej bliskosci, bo sie przysysa pociagnie 5 razy i usypia nowu, wiec sie zesprycilam i zamiast cycka wkladam mu smoka i tez spi ;D
    no mnie się tak udawało długo, ale ostatnio już jest starszy i się nie nabiera...pluje smoczkiem dosłownie na koniec pokoju - taki zły...i w ogóle już smoczka nie toleruje...

iwcia77, Dziobak, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn - zachciało CI się drewnianych blatów? I teraz będziesz jeżdzić na szmacie bidulo...:)
    no wlasnie :/
    ale wygladaja super :)
    no i woda nie wsiaka bo zaolejowane, wiec moze jest ok

Bozia3, Heretyczka, Mega, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no mnie się tak udawało długo, ale ostatnio już jest starszy i się nie nabiera...pluje smoczkiem dosłownie na koniec pokoju - taki zły...i w ogóle już smoczka nie toleruje...
    no to moj jest teraz w tej fazie od tygodnia..skubany..kuma cwaniactwo...:-O
    ja go usypiam na rekach i potem odkladam do kolyski...skubany juz sie nie nabiera na ten numer- chce spac ze mna :-O

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hetera - mam z chomika trzy książki tego całego Monroe...- normalnie pisze jak psychiczny..:) Ciekawe zagadnienia...ale ile w tym jego własnej konfabulacji - to też ciekawe....

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    i co im odpowiedzialas?

ComeToMeBaby, Mimik lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 10596 10597 10598 10599 10600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ