35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Czy moge zadac pytanie o blaty? znowu...wiemmm....nuuudaaa......
olejowalam 3 razy, czy to wystarczy? pytam, bo nadal sa jakies takie lekko jakby suche, w sensie podsuszone..sama nie wiem jak to okreslic
ale musisz poczekac na speca od blatow - PaszczeBursztyn, Sabina, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No dobra, to ode mnie tez maly kijaszek
http://foch.pl/foch/1,132039,18404394,rozwydrzony-bachor-kontra-pyskata-zdzira-czyli-czego-nie-robimy.html#Czolka3Img
ktora sekcja Wasza? Ja stoje za wlasciecielka.. dzis w konsulacie bachory sie tak darly, ze myslalam, ze wyjde z siebie. Jakby Adek syrene wlaczyl, to bym wyszla/wziela na rece/uspokoila. Da sie.. Oczywiscie musialam wyrazic swoje zdanie na ten temat jak juz wyszlismy- mowie do Adasia, ze jest "krysztal, nie dzieciak, bo byl grzeczny, jak bachory rja darly". W tym samym momencie pan w sasiednim samochodzie powiedzial do malej dziewczynki- "siedz grzecznie". Mauz mi powiedzial, ze stal w sasiedniej kolejce w konsulacie
"...Albo w jednym z tunezyjskich barów gdzieś przy algierskiej granicy kelner zauważył, że potomstwo uparło się na pizzę, choć nie ma jej w menu. I zrobił pizzę, bo wiedział, że tak będzie fajniej."
i wyobraziłam sobie, że po zjedzonej pizzy potomstwo woła kelnera i rzuca mu się na szyję z podziękowaniem. I jemu się tak miło zrobiło i świat tego dnia był lepszy...
I łzy stanęły mi w oczach i zaschło w gardle... @ się jednak zbliża.
wracam do czereśni.
p.s. zwróciłabym uwagę, ale rodzicom, nie dziecku.
Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
che che - chyba jestem kiepskim moderatorem - bo z wierchuszki zwrócono mi uwagę - że mało zgłaszam postów i problemów....może mnie zwolnią? kto wie?
kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, Bursztyn, macduska, BISCA, Mimik, Sabina, Simba, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:za chwile wystapi na kolacje pizza- i jaki to jest indeks glikemiczny ?
A za mną dosłownie chodzi krok w krok taki wielki hamburger, taki wieśmac z mc... Az przelknelam slinke...iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
..no to jak to jest z tym spaniem u dzieci karmionych cyckiem ? mam sie zaczac martwic , ze mi Ivo nocy nie przesypia?
moja matka tez zdziwiona , ze Ivo mi nocy nie przesypia.., ze ja w jego wieku nocki przesypialam tylko zapomniala , ze mnie cyckiem nie karmila ..Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:..no to jak to jest z tym spaniem u dzieci karmionych cyckiem ? mam sie zaczac martwic , ze mi Ivo nocy nie przesypia?
moja matka tez zdziwiona , ze Ivo mi nocy nie przesypia.., ze ja w jego wieku nocki przesypialam tylko zapomniala , ze mnie cyckiem nie karmila ..
Niestety cos za cos.Kamione butlą spia znacznie dłuzej.Te karmione piersia szybciej sa glodne . Ale i tak zamierzam cyckiem karmic.iwcia77, Bozia3, Dziobak, Mega, Sabina, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:z tego co wydedukowalam to na pekanie jajkow
Heretyczka, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..no to jak to jest z tym spaniem u dzieci karmionych cyckiem ? mam sie zaczac martwic , ze mi Ivo nocy nie przesypia?
moja matka tez zdziwiona , ze Ivo mi nocy nie przesypia.., ze ja w jego wieku nocki przesypialam tylko zapomniala , ze mnie cyckiem nie karmila ..
Dlatego jednak od wczoraj go odstawiam w nocy - próbuję mu dawać wodę do picia, a cycek tylko wieczorem do uśpienia. Zobaczymy jakie będą efektyiwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:che che - chyba jestem kiepskim moderatorem - bo z wierchuszki zwrócono mi uwagę - że mało zgłaszam postów i problemów....może mnie zwolnią? kto wie?
q*wa.iwcia77, Bozia3, Bursztyn, Mega, Mimik, paszczakin, Sabina, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dokladnie choriogonadotropina , która ma za zadanie wywolac koncowa faze dojrzewania pecherzyka i uwolnienie komorki jajowej . Wywoluje pik lh
kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:u mnie jest to samo....znaczy było dużo lepiej - spał całą noc prawie - budził się raz w nocy -ale to jak był w wieku paszczowego. Teraz się budzi co godzinę - i mam jazdy od 1-2 w nocy do rana. Zaczęło się tak - odkąd wróciłam do pracy - może przypadek, a może nie.... Budzi się i szuka cycka - nie widzę, żeby był głodny - raczej szuka bliskości.
Dlatego jednak od wczoraj go odstawiam w nocy - próbuję mu dawać wodę do picia, a cycek tylko wieczorem do uśpienia. Zobaczymy jakie będą efektykapturnica, Mega, Mimik, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no wlasnie budzi sie nie dlatego ze jest glodny ty.lko szuka tej bliskosci, bo sie przysysa pociagnie 5 razy i usypia nowu, wiec sie zesprycilam i zamiast cycka wkladam mu smoka i tez spi
iwcia77, Dziobak, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - zachciało CI się drewnianych blatów? I teraz będziesz jeżdzić na szmacie bidulo...
ale wygladaja super
no i woda nie wsiaka bo zaolejowane, wiec moze jest okBozia3, Heretyczka, Mega, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no mnie się tak udawało długo, ale ostatnio już jest starszy i się nie nabiera...pluje smoczkiem dosłownie na koniec pokoju - taki zły...i w ogóle już smoczka nie toleruje...
ja go usypiam na rekach i potem odkladam do kolyski...skubany juz sie nie nabiera na ten numer- chce spac ze mnaBozia3, Mega lubią tę wiadomość