35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:to sie ciesz , bo ja po 6 h mam ledwo twardawe
..mi sie wydaje ze dlatego ivo czesto wola , bo na pewno nie mam w nich 5 x po 180 ml
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:może masz rację - ja tego nie wiem i chyba bałabym się spróbować - natomiast wydaje mi się, że naukowcy jakoś bardziej interesowaliby się tym - gdyby to się wydawało bardziej realne. Przecież to otwiera i zmienia niesamowicie świadomość - samo to, że tradycyjne religie nie miałby już prawa bytu ze swoimi teoriami - bo to trochę tam wszystko inaczej wygląda chyba,,,,
no własnie, dlatego KK potępia podróże astralne- poniewaz zmieniają swiadomość, im to nie na ręke
nauka nie tak dawno zaczeła sie interesować fizyka kwantową, mysle że wszystko pzred nami, natomiast nic nie zastapi własnego doświadczenia, wtedy nauka juz ci nie jest potrzebna bo WIESZBursztyn, ania.g lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - nakazano mi usuwać wszystkie wulgaryzmy, które tu wpiszecie..
Więc uprzedzam, że będę je usuwać - bo jak nie ja - to zrobi to ktoś inny....będę musiała wykropkować nieładny wyraz...
iwcia77, moremi, Mega, Mimik, kkisia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Jutro wyjazd, a my prasujemy. Nie wiem, kto mnie spakuje i zrobi zakupy.
I jeszcze ta nocna jazda... Dzizas, musze cos jeszcze przeprasowac, bo mi sie jeczenie wlaczylo...Bozia3, macduska, Mega, megan8, BISCA, kkisia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:no własnie, dlatego KK potępia podróże astralne- poniewaz zmieniają swiadomość, im to nie na ręke
nauka nie tak dawno zaczeła sie interesować fizyka kwantową, mysle że wszystko pzred nami, natomiast nic nie zastapi własnego doświadczenia, wtedy nauka juz ci nie jest potrzebna bo WIESZna razie czytam i czasami mnie to zadziwia, a czasami śmieszy...
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny - nakazano mi usuwać wszystkie wulgaryzmy, które tu wpiszecie..
Więc uprzedzam, że będę je usuwać - bo jak nie ja - to zrobi to ktoś inny....będę musiała wykropkować nieładny wyraz...
iwcia77, ComeToMeBaby, Mimik, Simba lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:no to robi sie niefajnie z tą cenzurą
iwcia77, macduska, Bursztyn, Mega, megan8, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny - nakazano mi usuwać wszystkie wulgaryzmy, które tu wpiszecie..
Bozia3, Bursztyn, ComeToMeBaby, Mimik lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może masz rację - ja tego nie wiem i chyba bałabym się spróbować - natomiast wydaje mi się, że naukowcy jakoś bardziej interesowaliby się tym - gdyby to się wydawało bardziej realne. Przecież to otwiera i zmienia niesamowicie świadomość - samo to, że tradycyjne religie nie miałby już prawa bytu ze swoimi teoriami - bo to trochę tam wszystko inaczej wygląda chyba,,,,
a mi sie jeszcze dodatkowo podobalo podejscie D. Sugiera (tego z y tuby) do religii i n.p Jezusa, bardzo otwarte i jak dla mnie przekonujace, chociaz pewnie wielu katolikow sie z tym nie zgodziBozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny - nakazano mi usuwać wszystkie wulgaryzmy, które tu wpiszecie..
bo jak bedziemy grzeczne, to ci etat utna jak nic...
Bozia3, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, Mimik, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mogę się wymiksować z tej roli, ale wtedy przydzielą kogoś z zewnątrz...więc jak uważacie - możemy to jakoś wspólnie przedyskutować...ostatecznie jak się któraś zezłości - to se zaklnie...a ja to wykropkuje i po kłopocie...
Bursztyn, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimik, BISCA, SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:no własnie, dlatego KK potępia podróże astralne- poniewaz zmieniają swiadomość, im to nie na ręke
nauka nie tak dawno zaczeła sie interesować fizyka kwantową, mysle że wszystko pzred nami, natomiast nic nie zastapi własnego doświadczenia, wtedy nauka juz ci nie jest potrzebna bo WIESZBozia3 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Morek mieszkam na wsi jak Ci zapewne wiadomo. Kotów w okolicy pełno. Przychodzą i odchodzą. Nie wiem, wyobrazasz sobie, ze wykastruję wszystkie kocice jakie przychodza jesć?
Niewykonalne.
Przyszła kotka okocila się to co? Miałam ja przegonić? Kociaki potopić? Wyrzucić?
Był chory to mu pomogłam. I wcale nie oczekiwałam rozpływania się nad ta akcją.
Miłego siedzenia w kartonie.
no dajże spokójiwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:i wlasnie tego nie rozumiem- ze potepia, wlasciwie to tak jakby potepiala zycie po smierci, a tak naparwde wychodzenie swiadczy tylko o tymm, ze jestesmy niesmiertelni
tak ale po tamtej stronie raczej nie jest tak jak to sobie wyreżyserował KK , Boga też stworzył na swój obraz i podobieństwo...nie da sie dostać do nieba poprzez pośrednika i jego regułki
jedna wielka mistyfikacja
Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ale dlaczego im to przeszkadza skoro nam nie?przeciez forum jest dla użytkowników
)
iwcia77, Heretyczka, macduska, Mega, Mimik lubią tę wiadomość