X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Właśnie wróciłam z akcji ratowania kotka.
    Nasza kotka ma dwa młode. Mają chyba ze trzy tygodnie. Jak wyjeżdzalismy to jeszcze były slepe.
    Proszę - "nasza".
    Dusia, wiem że wioska to inny klimat, inny świat. Właśnie po takich drobiazgach to się odczuwa.
    Moja ciotka swoje podwórkowe koty wykastrowała - sztuk 12. Organizowaliśmy transportery, fundusze i zniżki u weta. Było na tyle fajnie, że jakieś dwa miesiące temu podrzucono jej kotkę z piątką kociakow. Mi już ręce opadają, a im jeszcze bardziej.
    Teraz poluję (ja) na koty podbalkonowe i też chcę je zawieźć na kastrację.
    Tyle jest takich akcji... i o kant doopy to wszystko.
    Tak, wyobraź sobie, że przez takie glupoty potrafię się poryczeć.
    Kolorowych snów.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik wrote:
    Hę? A co Wacia nabroiła?
    Wacia ma same przygody. I często kumulacje właśnie. Lubimy o tym czytać ;)

iwcia77, Mimik lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik wrote:
    Hę? A co Wacia nabroiła?
    ..uratowala kotka :)

Mimik, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..no to jak to jest z tym spaniem u dzieci karmionych cyckiem ? mam sie zaczac martwic , ze mi Ivo nocy nie przesypia?

moja matka tez zdziwiona , ze Ivo mi nocy nie przesypia.., ze ja w jego wieku nocki przesypialam tylko zapomniala , ze mnie cyckiem nie karmila ..:(
    Kocham złote rady matek. I to zdziwienie. U nas młoda nie przesypiała zwsze przez zabkowanie teraz tez róznie bywa… co ten cycek tu winny? (tez slysze to i owo o wspólnym spaniu, karmieniu i w ogóle)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 23:29

iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Proszę - "nasza".
    Dusia, wiem że wioska to inny klimat, inny świat. Właśnie po takich drobiazgach to się odczuwa.

Jada u mnie to napisałam, że "nasza".

kapturnica lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czy moge zadac pytanie o blaty? znowu...wiemmm....nuuudaaa...... :)
    olejowalam 3 razy, czy to wystarczy? pytam, bo nadal sa jakies takie lekko jakby suche, w sensie podsuszone..sama nie wiem jak to okreslic
    Bursztyn, czym więcej zapacykujesz na początku, tym później będzie mniej problemów. Ja malowałam aż przestało wciągać. Teraz juz np ponad rok nic nie robiłam, a na blacie żadnej plamy..
    Jak dobrze zaimpregnujesz, to żadne czerwone (albo buty) blatom nie będą straszne..

iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tzn, ze dzis w nocy bedzie premiera i wyjdziesz z siebie i staniesz obok ;D
    nie smiej sie, to jest powazna sprawa
    i tu nie chodzi tylko wylazenia z ciala tylko o poszerzenie swiadomosci
    u mnie to pomaga w pokonaniu leku przed smiercia
    ale nie bede tutaj o tym pisac

iwcia77, Heretyczka, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bursztyn, czym więcej zapacykujesz na początku, tym później będzie mniej problemów. Ja malowałam aż przestało wciągać. Teraz juz np ponad rok nic nie robiłam, a na blacie żadnej plamy..
    Jak dobrze zaimpregnujesz, to żadne czerwone (albo buty) blatom nie będą straszne..
    ok, czyli ile razy smarowalas?

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Proszę - "nasza".
    Moja ciotka swoje podwórkowe koty wykastrowała - sztuk 12. Organizowaliśmy transportery, fundusze i zniżki u weta. Było na tyle fajnie, że jakieś dwa miesiące temu podrzucono jej kotkę z piątką kociakow. Mi już ręce opadają, a im jeszcze bardziej.
    Teraz poluję (ja) na koty podbalkonowe i też chcę je zawieźć na kastrację.
    Tyle jest takich akcji... i o kant doopy to wszystko.
    Tak, wyobraź sobie, że przez takie glupoty potrafię się poryczeć.
    Kolorowych snów.
    a ja przez takie rycze
    i też świata nie zbawie
    http://www.theblaze.com/stories/2015/07/21/texas-family-welcomes-chinese-orphan-with-down-syndrome-in-emotional-video-her-first-word-to-them-is-a-tear-jerker/

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie smiej sie, to jest powazna sprawa
    i tu nie chodzi tylko wylazenia z ciala tylko o poszerzenie swiadomosci
    u mnie to pomaga w pokonaniu leku przed smiercia
    ale nie bede tutaj o tym pisac
    ooo!!! to mam ten sam problem- strasznie i panicznie boje sie wlasnej smierci, swiadomosci , ze umieram i moje zycie dobiega konca...jak mnie napadnie taka mysl zwlaszcza przed snem to cala dretwieje, i zimny pot mnie oblewa...taki lek mnie dopada ze mam ochote plakac...:(

Margolcia88 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ok, czyli ile razy smarowalas?
    ja zrozumialam ze do momentu ,az nie zobaczysz blysku na blacie....:-O

• Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    my tu se zaraz jakis kod- szyfr wykombinujemy :) mucha nie siadze ;D

jakies propozycje?
    ale co moze zatąpić soczystą kurfę?

iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja to mam jeszcze daleką drogę do blatów - ale chętnie za jakiś czas skorzystam z Twojej opinii - czy będziesz nimi wykończona - czy nie....:) Tobie uwierzę, bo Paszcza to nawiedzona pani domu - jej się może podobać wieczne sprzątanie...;)
    Oszalalas? Mi wieczne sprzątanie? Ja nie z tych kochających sprzątać.. Ja lubię mieć ładnie, znaczy żeby mi się podobało. A tak jak pisalam, blatów nie olejowalam ponad rok. Jak coś bardzo przeschnie, to oliwa przetre przy robieniu sałatki ;)

iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ooo!!! to mam ten sam problem- strasznie i panicznie boje sie wlasnej smierci, swiadomosci , ze umieram i moje zycie dobiega konca...jak mnie napadnie taka mysl zwlaszcza przed snem to cala dretwieje, i zimny pot mnie oblewa...taki lek mnie dopada ze mam ochote plakac...:(
    no to sama widzisz... zarzuc D. Sugiera na tubie, tylko moze nie te najpierwsze filmiki tylko pozniejsze, zmienia sie troche percepcja, przynajmniej dla mnie, nie wiem jak bedzie u /ciebie, ale warto tej sferze poswiecic chyba troche czasu

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik wrote:
    ale co moze zatąpić soczystą kurfę?
    bladz?, bitch?, puttana? ;D no fakt soczystej , krwistej dziwce nikt nie dorowna ;D

Mimik, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja zrozumialam ze do momentu ,az nie zobaczysz blysku na blacie....:-O
    nie, do momentu kiedy przestanie wciagac
    ale bylam ciekawa ile razy u Paszczy trzeba bylo powtarzac procedure

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to sama widzisz... zarzuc D. Sugiera na tubie, tylko moze nie te najpierwsze filmiki tylko pozniejsze, zmienia sie troche percepcja, przynajmniej dla mnie, nie wiem jak bedzie u /ciebie, ale warto tej sferze poswiecic chyba troche czasu
    raz poszerzona swiadomośc juz nigdy nie wróci do poprzedniego stanu tylko już "nałogowo" chce sie dalej rozszerzać, także uważaj ;)
    a nawiasem mówiąc może boska swiadomość ma tak samo dlatego wszechswiat ciągle sie poszerza żeby było miejsce dla informacji? taką teze n iedawno wysnuł mój ulubieniec pan Nassim Haramein

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh ledwo nadrobiłam, a tu sie młoda kreci czyli beda pobudki i wczesne wstawanie.
    trzeba się zwinąć grzecznie i spac póki się da. :)
    NIczego mi nie brak tylko snu,spokoju, pieniedzy, a nie to jednak robi się lista…
    hehe…

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 23:50

Heretyczka, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, kapturnica, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    U nas to samo. Adas odrzucil smoczek jak mial 9 miesiecy.
    Tyle dobrego, ze nie potrzebuje za kazdym razem cycka do zasniecia. Ja daje mu mleko i moge isc. Jest protest, ale i corka, i chlop moga go uspic, co jeszcze niedawno bylo niemozliwe.
    Mojemu smoka wcisnąć to cud. I na sen żarcia nie dostaje, bo jak był mniejszy to ulewal. Wiec jest kolacja, jakiś czas nie na płasko i pach do łóżka. Rozmowa, głaskanie pi pacynie, patrzenie z miłością w oczy i nie ma zmiłuj - spać. Jak nie zasypia, to mu oczy zamykam ;) serio.. Spróbujcie pogłaskać dziecię po nasadzie nosa-od razu oczy zamyka..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 23:48

Heretyczka, iwcia77, megan8, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    u mnie sie poglebilo po urodzeniu Ivo...swiadomosc, ze moge umrzec a on mnie potrzebuje :-O...kiedys wyobrazilam sobie siebie jako stara , chora kobiete na lozu smierci...po moim ciele przeszedl prad, zimny pot i taki strach jakiego nigdy nie czulam...lek przed smiercia jest tak silny ..nigdy sie tak nie balam :(

Margolcia88 lubi tę wiadomość

‹‹ 10600 10601 10602 10603 10604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ