35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMimik wrote:eh ledwo nadrobiłam, a tu sie młoda kreci czyli beda pobudki i wczesne wstawanie.
trzeba się zwinąć grzecznie i spac póki się da.
NIczego mi nie brak tylko snu,spokoju, pieniedzy, a nie to jednak robi się lista…Bursztyn, Mimik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mojemu smoka wcisnąć to cud. I na sen żarcia nie dostaje, bo jak był mniejszy to ulewal. Wiec jest kolacja, jakiś czas nie na płasko i pach do łóżka. Rozmowa, głaskanie pi pacynie, patrzenie z miłością w oczy i nie ma zmiłuj - spać. Jak nie zasypia, to mu oczy zamykam
serio.. Spróbujcie pogłaskać dziecię po nasadzie nosa-od razu oczy zamyka..
-
nick nieaktualny
-
Mimik wrote:a tak sobie patrze na te moderowane wiadomosci, przeklenstwa z nich znikaja ale jak sie zacytuje to w cytowanym tekscie sa… jejku az palce świeżbią
Mimik, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Mojemu smoka wcisnąć to cud. I na sen żarcia nie dostaje, bo jak był mniejszy to ulewal. Wiec jest kolacja, jakiś czas nie na płasko i pach do łóżka. Rozmowa, głaskanie pi pacynie, patrzenie z miłością w oczy i nie ma zmiłuj - spać. Jak nie zasypia, to mu oczy zamykam
serio.. Spróbujcie pogłaskać dziecię po nasadzie nosa-od razu oczy zamyka..
iwcia77, Mega, BISCA, Dziobak, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ok, czyli ile razy smarowalas?
Faken, nie pamiętam, ja je 6 lat mam.. Ze 3 razy na początku, potem powiedzmy po 1 miesiącu, a potem już tylko jak było placki szare widać.. Tam gdzie np często płynem do mycia naczyń przecieram. Teraz juz nie szarzeja..iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Proszę - "nasza".
Dusia, wiem że wioska to inny klimat, inny świat. Właśnie po takich drobiazgach to się odczuwa.
Moja ciotka swoje podwórkowe koty wykastrowała - sztuk 12. Organizowaliśmy transportery, fundusze i zniżki u weta. Było na tyle fajnie, że jakieś dwa miesiące temu podrzucono jej kotkę z piątką kociakow. Mi już ręce opadają, a im jeszcze bardziej.
Teraz poluję (ja) na koty podbalkonowe i też chcę je zawieźć na kastrację.
Tyle jest takich akcji... i o kant doopy to wszystko.
Tak, wyobraź sobie, że przez takie glupoty potrafię się poryczeć.
Kolorowych snów.
Nieraz mi serce rosło, jak jakaś biede adoptowal ktoś z drugiego końca Polski i ludzie się organizowali, zeby kota dowieźć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 00:13
ania.g, Dziobak lubią tę wiadomość
-
a mnie to wkurzają te nakazy i zakazy. nie lubię być ograniczana.
ja rozumiem, że użytkując to forum trzeba się stosować do regulaminu, ale... było tak pięknie.... A teraz będzie .....
nie żebym tam jakoś nagminnie zażywała przekleństw, ale sam zakaz na mnie działa wybitnie drażniąco.
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 lipca 2015, 22:32
paszczakin, Heretyczka, iwcia77, Mega, BISCA, Mimik, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mój tak wariuje przed spaniem - że ja go gonię po całym łóżku - ledwo jestem w stanie złapać go za nogę - a co dopiero znaleźć jego nasadę nosa...
Śpiwór działa tez dobrze na unieruchomienienogami fikac se może, ale go to nie przesuwa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 00:17
iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ale jak to?
Przecie to już było.. Ze się przekleństwa kropkowaly. I se w końcu dali spokój.
To teraz system uproszczony, tak? Moderator ma ręcznie to robić? Znaczy Bozia Ty poprawiasz sama czy zgłaszasz?
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość