35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny - nakazano mi usuwać wszystkie wulgaryzmy, które tu wpiszecie..
Więc uprzedzam, że będę je usuwać - bo jak nie ja - to zrobi to ktoś inny....będę musiała wykropkować nieładny wyraz...
Bursztyn, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:pisałam do nich o tym - że są tu dorośli ludzie i że nie nikogo to nie obraża. DOstałam jednak odpowiedź, że taki jest charakter tego forum, że nie ma być wulgaryzmów - i dotyczy to wszystkich wątków bez wyjątków... (jaki ładny wierszyk
)
a może od razu na wiedźmach sobie zostaniemy?
proponuję bunt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 23:03
iwcia77, dorbie, Mimik, megan8, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem pewna że to wina tych durnych ....
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 lipca 2015, 23:10
iwcia77, SolarPolar, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:tak ale po tamtej stronie raczej nie jest tak jak to sobie wyreżyserował KK , Boga też stworzył na swój obraz i podobieństwo...nie da sie dostać do nieba poprzez pośrednika i jego regułki
jedna wielka mistyfikacja
ale podobalo mi sie jak Darek opowiadal o Jezusie, to bardzo uwalniajace i jakos do mnie trafia na poziomie intuicyjnym
ciesze sie ze na niego trafilam
teraz zabiore sie za MonroeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 23:06
Heretyczka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no wiadomo
ale podobalo mi sie jak darek opowiadal o Jezusie, to bardzo uwalniajace i jakos do mnie trafia na poziomie intuicyjnym
ciesze sie ze na niego trafilam
teraz zabiore sie za MonroeBursztyn lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jestem pewna że to wina tych durnych pizd
a mozemy przeklinac w obcych jezykach VAFFANCULO!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 23:07
Heretyczka, ComeToMeBaby, megan8, BISCA, SolarPolar, kapturnica, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość
-
myslisz ze przy braku zgloszen beda nas inwigilowac?
to moze trzeba im rzucic na pozaracie jakiegos *** od czasu do czasu ?zeby byli zadowoleni
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 lipca 2015, 23:12
iwcia77, BISCA, SolarPolar, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:moglas napisac WAGINA !
a mozemy przeklinac w obcych jezykach VAFFANCULO!!!!!!!!!!
eh che cazzo!! fottuto!!! figli di puttana!!!Heretyczka, Bozia3, ComeToMeBaby, Mimik, megan8, BISCA, SolarPolar, Sabina, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Morek mieszkam na wsi jak Ci zapewne wiadomo. Kotów w okolicy pełno. Przychodzą i odchodzą. Nie wiem, wyobrazasz sobie, ze wykastruję wszystkie kocice jakie przychodza jesć?
Niewykonalne.
Przyszła kotka okocila się to co? Miałam ja przegonić? Kociaki potopić? Wyrzucić?
Był chory to mu pomogłam. I wcale nie oczekiwałam rozpływania się nad ta akcją.
Miłego siedzenia w kartonie.
Tyle w temacie.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!