35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry, śpicie?
Chyba mi sie termometr popsuł, cały czas taka sama tempka....no nie wiem, nie wiem
MiłegoMargolcia88, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale nie chodzi o cyferki pod awatarem tylko zonka na soczyste ...
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 lipca 2015, 20:14
Margolcia88, Sabina lubią tę wiadomość
-
Tydzień 33
O Dziecku
(...) Płuca mogą już być w pełni rozwinięte, ale w przypadku wcześniejszego porodu, mimo wszystko Twoje maleństwo potrzebowałoby jeszcze zapewne inkubatora do podtrzymania ciepłoty ciała. (..)
Miod na moje uszy jak czytam co pisze na belly . Znaczy sie za tydzień mógłby już sam oddychac bez problemuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 08:54
Margolcia88, Mimik, Sabina, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Hello u nas burza na 102
a ja muszę do mechaniora pojechać bo coś mi się nie podoba w aucie, coś źle chodzi... eh a do tego mam kontrolę Inspekcji Pracy... zajebiście ;(
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry,
Mi tez ta cenzura wulgaryzmow sie nie podoba. Bleh ! Z komuna mi sie kojarzy.
Hera i Burszta, czy z tym waszym abrakadabra, mozna wyjsc z siebie tak, zeby cialo moglo kontynuowac prace ? To ja poprosze o przepis. Chetnie spedzilabym dzien na "mojej" bezludnej wyspiej na Malediwach
Udanego wiedzmoleAasiula, Simba, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Z tego co pamiętam to już tu była akcja z używaniem wulgaryzmów, nie pamiętacie że bunt się wtedy podniósł. Niektóre z dziewczyn stwierdziły wtedy że nie będą przedłużać abonamentu. Nie wiem co zadziałało ale dali spokój.
Już wiem gdzie mieszka kot którego oddały moje córki. To sąsiad na przeciwko i mega miłośnik kotów, także kot naprawdę świetnie trafiłAasiula, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
W sumie to jest dobry bat na nich - nie placic za abonamentania.g wrote:Dzień dobry
Z tego co pamiętam to już tu była akcja z używaniem wulgaryzmów, nie pamiętacie że bunt się wtedy podniósł. Niektóre z dziewczyn stwierdziły wtedy że nie będą przedłużać abonamentu. Nie wiem co zadziałało ale dali spokój.
Już wiem gdzie mieszka kot którego oddały moje córki. To sąsiad na przeciwko i mega miłośnik kotów, także kot naprawdę świetnie trafiłania.g, Aasiula, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Hello u nas burza na 102
a ja muszę do mechaniora pojechać bo coś mi się nie podoba w aucie, coś źle chodzi... eh a do tego mam kontrolę Inspekcji Pracy... zajebiście ;(
malgos741 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
A i już mam wiadomość od likwidatora. Straty wyceniono na 28000 tys, wartość rynkowa auta 26000 ale ubezpieczone było na 15000. Idzie do kasacji plus sprzedanie na części i złom. W moim przypadku nie ma tego złego bo auto wymienimy teraz na dużo większe 7 osobowe (to jest plUs jak się pracuje w firmie rodzinnej) Muszę się tylko uzbroić w cierpliwość i poczekać aż trafi się jakiś dobry egzemplarz.
Aasiula, dorbie, BISCA, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyHej!
U nas burza o 4.00, a o 5.30 przyjechały moje dzieciStęsknieni chłopcy, nawet starszy dał się przytulić
I 16 stopni i pada cały czas. Współczuję tym co tu przyjeżdżają na urlop.
Aasiula, Simba, ania.g, BISCA, Mimik, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, megan8, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A i już mam wiadomość od likwidatora. Straty wyceniono na 28000 tys, wartość rynkowa auta 26000 ale ubezpieczone było na 15000. Idzie do kasacji plus sprzedanie na części i złom. W moim przypadku nie ma tego złego bo auto wymienimy teraz na dużo większe 7 osobowe (to jest plUs jak się pracuje w firmie rodzinnej) Muszę się tylko uzbroić w cierpliwość i poczekać aż trafi się jakiś dobry egzemplarz.