X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, śpicie?

Chyba mi sie termometr popsuł, cały czas taka sama tempka....no nie wiem, nie wiem ;)
    Miłego <3

Margolcia88, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 08:28 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 lipca 2015, 22:32

Margolcia88, Sabina, megan8, iwcia77, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u mnie też duszno od rana, chyba burza dzisiaj będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bry, śpicie?

Chyba mi sie termometr popsuł, cały czas taka sama tempka....no nie wiem, nie wiem ;)
    Miłego <3

Ładny wykres :)
    A u mnie na wykresie jakieś matematyczne regularności - po trzy, po trzy, po trzy :)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 lipca 2015, 22:41

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie chodzi o cyferki pod awatarem tylko zonka na soczyste ... :)

"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
    forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 lipca 2015, 20:14

Margolcia88, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tydzień 33
    O Dziecku

(...) Płuca mogą już być w pełni rozwinięte, ale w przypadku wcześniejszego porodu, mimo wszystko Twoje maleństwo potrzebowałoby jeszcze zapewne inkubatora do podtrzymania ciepłoty ciała. (..)
    Miod na moje uszy jak czytam co pisze na belly . Znaczy sie za tydzień mógłby już sam oddychac bez problemu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 08:54

Margolcia88, Mimik, Sabina, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello u nas burza na 102 ;) a ja muszę do mechaniora pojechać bo coś mi się nie podoba w aucie, coś źle chodzi... eh a do tego mam kontrolę Inspekcji Pracy... zajebiście ;(

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

Mi tez ta cenzura wulgaryzmow sie nie podoba. Bleh ! Z komuna mi sie kojarzy.

Hera i Burszta, czy z tym waszym abrakadabra, mozna wyjsc z siebie tak, zeby cialo moglo kontynuowac prace ? To ja poprosze o przepis. Chetnie spedzilabym dzien na "mojej" bezludnej wyspiej na Malediwach ;)

Udanego wiedzmole

Aasiula, Simba, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 lipca 2015, 20:13

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie podoba mi sie to. Oj nie podoba.

BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mozna klac. Bozia ma wykropkowywac bluzgi.
    Motyla noga
    Aasiula wrote:
    Bry :) o co chodzi z tymi soczystymi I zonkami :/

BISCA, Sabina, kapturnica, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Z tego co pamiętam to już tu była akcja z używaniem wulgaryzmów, nie pamiętacie że bunt się wtedy podniósł. Niektóre z dziewczyn stwierdziły wtedy że nie będą przedłużać abonamentu. Nie wiem co zadziałało ale dali spokój.
    Już wiem gdzie mieszka kot którego oddały moje córki. To sąsiad na przeciwko i mega miłośnik kotów, także kot naprawdę świetnie trafił :)

Aasiula, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to jest dobry bat na nich - nie placic za abonament
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Z tego co pamiętam to już tu była akcja z używaniem wulgaryzmów, nie pamiętacie że bunt się wtedy podniósł. Niektóre z dziewczyn stwierdziły wtedy że nie będą przedłużać abonamentu. Nie wiem co zadziałało ale dali spokój.
    Już wiem gdzie mieszka kot którego oddały moje córki. To sąsiad na przeciwko i mega miłośnik kotów, także kot naprawdę świetnie trafił :)

ania.g, Aasiula, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Hello u nas burza na 102 ;) a ja muszę do mechaniora pojechać bo coś mi się nie podoba w aucie, coś źle chodzi... eh a do tego mam kontrolę Inspekcji Pracy... zajebiście ;(
    Małgoś trzymaj się i niech dzień szybko minie.

malgos741 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ale Ci suwak ruszyl z kopyta!

BISCA, Aasiula, dorbie, ania.g, promoszka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 lipca 2015, 20:12

Simba, BISCA, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i już mam wiadomość od likwidatora. Straty wyceniono na 28000 tys, wartość rynkowa auta 26000 ale ubezpieczone było na 15000. Idzie do kasacji plus sprzedanie na części i złom. W moim przypadku nie ma tego złego bo auto wymienimy teraz na dużo większe 7 osobowe (to jest plUs jak się pracuje w firmie rodzinnej) Muszę się tylko uzbroić w cierpliwość i poczekać aż trafi się jakiś dobry egzemplarz.

Aasiula, dorbie, BISCA, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    U nas burza o 4.00, a o 5.30 przyjechały moje dzieci :-) Stęsknieni chłopcy, nawet starszy dał się przytulić :-) I 16 stopni i pada cały czas. Współczuję tym co tu przyjeżdżają na urlop.

Aasiula, Simba, ania.g, BISCA, Mimik, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, megan8, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A i już mam wiadomość od likwidatora. Straty wyceniono na 28000 tys, wartość rynkowa auta 26000 ale ubezpieczone było na 15000. Idzie do kasacji plus sprzedanie na części i złom. W moim przypadku nie ma tego złego bo auto wymienimy teraz na dużo większe 7 osobowe (to jest plUs jak się pracuje w firmie rodzinnej) Muszę się tylko uzbroić w cierpliwość i poczekać aż trafi się jakiś dobry egzemplarz.
    Nie chcecie kupić nowego?

‹‹ 10603 10604 10605 10606 10607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ