35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:obrobiłam dzisiaj wszystkie czereśnie. wyszły mi 4 litry kompotu oraz dwa słoiczki konfitury.
na porzeczki dzisiaj już nie mam sił- jutro kręcę sok z czarnej porzeczki. dostałam od babci sokowirówkę
tylko nie mam butelek na ten sok... hmmm... to może... do słoików?ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie chcecie kupić nowego?
A ja wolę duży używany gdzie zmieszczę wszystkie dzieci plus męża niż jakiekolwiek nowe 5 osobowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:45
dorbie, Simba, BISCA, Aasiula, kapturnica, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Właśnie dzwonili z gabinetu lekarza. Jest wynik testu pappa i jest prawidłowy
Jak zrobię dzieciom naleśniki to jadę po odbiórSimba, paszczakin, Aasiula, Heretyczka, Zofia8, BISCA, Mimik, Sabina, dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam się..
Moje dziecko było tak zmęczone, że pospalam do 6.30padł rekord, 11h bez żarcia..
Ania, faktycznie smigasz.. Tylko jakoś tak samotnie, czy o kimś zapominam? Bo jak się nasze jesienne rozsypia to co?
Aasiula, ania.g, kapturnica, Bozia3, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Sie wie
Twixy przyszly na swiat 30 grudnia. Moze Twoja niespodzianka tez
Simba, Sabina, megan8, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
O Rence, Biscuicie, Kkisce, Bursztynie, Zosce, Medze, Malgosi, Dusce,Komecie, Krysce, Herze, Polarze, Aasiuli, Gretce, Krakonce, Sabinie, Efci, Margolci, Niucie, Malej i Paszczaku. Wszystkie na jesieni w cionzy bedom. Wiecej grzesznic nie pamietam, ale wszystkim kibicuje. I Bozipaszczakin wrote:Witam się..
Moje dziecko było tak zmęczone, że pospalam do 6.30padł rekord, 11h bez żarcia..
Ania, faktycznie smigasz.. Tylko jakoś tak samotnie, czy o kimś zapominam? Bo jak się nasze jesienne rozsypia to co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 11:17
Heretyczka, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, Sabina, iwcia77, Reni, kkisia, Zofia8, paszczakin, Niuta, Bursztyn, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Właśnie dzwonili z gabinetu lekarza. Jest wynik testu pappa i jest prawidłowy
Jak zrobię dzieciom naleśniki to jadę po odbiór
A jak będziesz miała dokładny wynik w ręku, to napisz jak ci opisują, jakie masz statystyczne ryzyko. Ciekawa jestem
Bo do statystycznego biorą wiek i liczbe porodówania.g, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Witam się..
Ania, faktycznie smigasz.. Tylko jakoś tak samotnie, czy o kimś zapominam? Bo jak się nasze jesienne rozsypia to co?
Poza tym w grudniu 2 tyg wczesniej Ola_35 i dziewczyny listopadoweania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Aniu, super wiadomość. To spokojna jesteś, prawda?
A jak będziesz miała dokładny wynik w ręku, to napisz jak ci opisują, jakie masz statystyczne ryzyko. Ciekawa jestem
Bo do statystycznego biorą wiek i liczbe porodówiwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:Ja zrobiłam porzeczki z żelfixem. Super! Polecam. Zagotowałam je z cukrem i żelfixem i 4 min i do słoików. Zżelowało super, może byc jako konfitura, może być jak gęstszy sok do herbaty czy do wody