35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa zrobiłam porzeczki z żelfixem. Super! Polecam. Zagotowałam je z cukrem i żelfixem i 4 min i do słoików. Zżelowało super, może byc jako konfitura, może być jak gęstszy sok do herbaty czy do wodyComeToMeBaby wrote:obrobiłam dzisiaj wszystkie czereśnie. wyszły mi 4 litry kompotu oraz dwa słoiczki konfitury.
na porzeczki dzisiaj już nie mam sił- jutro kręcę sok z czarnej porzeczki. dostałam od babci sokowirówkę
tylko nie mam butelek na ten sok... hmmm... to może... do słoików?
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Za dużo kasy na nowy trzeba wydać.dorbie wrote:Nie chcecie kupić nowego?
A ja wolę duży używany gdzie zmieszczę wszystkie dzieci plus męża niż jakiekolwiek nowe 5 osobowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:45
dorbie, Simba, BISCA, Aasiula, kapturnica, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dzwonili z gabinetu lekarza. Jest wynik testu pappa i jest prawidłowy

Jak zrobię dzieciom naleśniki to jadę po odbiór
Simba, paszczakin, Aasiula, Heretyczka, Zofia8, BISCA, Mimik, Sabina, dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Witam się..
Moje dziecko było tak zmęczone, że pospalam do 6.30
padł rekord, 11h bez żarcia..
Ania, faktycznie smigasz.. Tylko jakoś tak samotnie, czy o kimś zapominam? Bo jak się nasze jesienne rozsypia to co?
Aasiula, ania.g, kapturnica, Bozia3, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Pewnie dużo zależy od mojej blizny ale 30 grudnia to już jest ok bo to będzie 36 tydz. Młodszą mam z 35 tyg i urodziła się bez oznak wcześniactwaSimba wrote:Sie wie
Twixy przyszly na swiat 30 grudnia. Moze Twoja niespodzianka tez 
Simba, Sabina, megan8, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
O Rence, Biscuicie, Kkisce, Bursztynie, Zosce, Medze, Malgosi, Dusce,Komecie, Krysce, Herze, Polarze, Aasiuli, Gretce, Krakonce, Sabinie, Efci, Margolci, Niucie, Malej i Paszczaku. Wszystkie na jesieni w cionzy bedom. Wiecej grzesznic nie pamietam, ale wszystkim kibicuje. I Bozipaszczakin wrote:Witam się..
Ania, faktycznie smigasz.. Tylko jakoś tak samotnie, czy o kimś zapominam? Bo jak się nasze jesienne rozsypia to co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 11:17
Heretyczka, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, Sabina, iwcia77, Reni, kkisia, Zofia8, paszczakin, Niuta, Bursztyn, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu, super wiadomość. To spokojna jesteś, prawda?ania.g wrote:Właśnie dzwonili z gabinetu lekarza. Jest wynik testu pappa i jest prawidłowy

Jak zrobię dzieciom naleśniki to jadę po odbiór
A jak będziesz miała dokładny wynik w ręku, to napisz jak ci opisują, jakie masz statystyczne ryzyko. Ciekawa jestem
Bo do statystycznego biorą wiek i liczbe porodów
ania.g, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo chyba o mnie zapomniałaś. Ja styczen dzien 7 w planiepaszczakin wrote:Witam się..
Ania, faktycznie smigasz.. Tylko jakoś tak samotnie, czy o kimś zapominam? Bo jak się nasze jesienne rozsypia to co?
Poza tym w grudniu 2 tyg wczesniej Ola_35 i dziewczyny listopadowe
ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Napiszę na pewno. Ciekawe jak bardzo różni się od tego z usg.dorbie wrote:Aniu, super wiadomość. To spokojna jesteś, prawda?
A jak będziesz miała dokładny wynik w ręku, to napisz jak ci opisują, jakie masz statystyczne ryzyko. Ciekawa jestem
Bo do statystycznego biorą wiek i liczbe porodów
iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Właśnie tego mi było brak, ale zaczynam się do niego przekonywaćdorbie wrote:Ja zrobiłam porzeczki z żelfixem. Super! Polecam. Zagotowałam je z cukrem i żelfixem i 4 min i do słoików. Zżelowało super, może byc jako konfitura, może być jak gęstszy sok do herbaty czy do wody