35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:co macie na obiad ?
Mi chuop przygotowal do pracy na wynos : kurczak z rozna, pomidory zapiekane i groszek
A w weekend chyba zrobie salatke i rosol. A co !na deser 3 kg arbuza
Sabina, dorbie, BISCA, iwcia77, kkisia, Simba, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja mialam w pracy tylko jogurt a na obiad mam risotto z boczkiem i groszkiem z wczoraj.
Od ciazy nienawidze gotowac ani piecBISCA wrote:co macie na obiad ?
Mi chuop przygotowal do pracy na wynos : kurczak z rozna, pomidory zapiekane i groszek
A w weekend chyba zrobie salatke i rosol. A co !Bozia3, Sabina, dorbie, BISCA, iwcia77, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:do jakiej do jakiej?
podobnie jak do szanujących się biur kobieta zasłania nogi. Podobnie mężczyzna - wieśniak Czesiek pójdzie w koszuli z krótkim rękawem, do tego kamizelka i marynarką, którą ściągnie zaraz po rosole...
No są pewne zasady...Wiem, że jesteś zwolennikiem gołych nóg - ale jeśli powołujesz się na Kate i wyższe sfery angielskie - to sie przyglądnij w czym są na oficjalnych bankietach...
Heretyczka, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:do eleganckiej - koronkowej - wypada mieć rajstopy cieniutkie, albo pończochy - jakieś 8 den cieliste....
podobnie jak do szanujących się biur kobieta zasłania nogi. Podobnie mężczyzna - wieśniak Czesiek pójdzie w koszuli z krótkim rękawem, do tego kamizelka i marynarką, którą ściągnie zaraz po rosole...
No są pewne zasady...Wiem, że jesteś zwolennikiem gołych nóg - ale jeśli powołujesz się na Kate i wyższe sfery angielskie - to sie przyglądnij w czym są na oficjalnych bankietach...
chociaż na codzien angielice chodza z gołymi nawet zimą co uuuuuwielbiam
sama rez chodziłam -
Heretyczka wrote:tak, są w cielistych rajtkach
chociaż na codzien angielice chodza z gołymi nawet zimą co uuuuuwielbiam
sama rez chodziłamiwcia77, megan8, Heretyczka, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Ja tez mialam gole nogi na slubie.
I na szczescie nie pracuje w szanujacym sie biurzeJesli rajstopy to tylko na glowe. Sto razy juz sie tu o tym mowilo. No!
Wlacha!
Gdzie Bursztyn?
A reszta z kartonow wylazic!Reni, iwcia77, Heretyczka, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Bursztyn, kapturnica, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Odebrałam.
trisomia 21 1:2203
trisomia 18 1:5061
trosomia 13 1:15961
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 13:41
Simba, Reni, Zofia8, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, BISCA, SolarPolar, Bliska 77, Bursztyn, kapturnica, Mega, malgos741, peppapig, Dziobak, mama78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dzień dobry
odpaliłam kompa, ale niestety wyłączył mi się juz 6 razy i teraz piszę ostatni raz
jeśli dziadyga jeszcze raz mi się wyłączy to pizdnę nim w kąt i kij mu w łącze hdmi
no to tyle na początek
siedzę pod parapetem gdzie mam zasięg
moje menu
pomidorowa (na spółę z piesławem) + pierogi z jagodami
pomidorowa (na spółę z piesławem) + pierogi z mięsem
pomidorowa (na spółę z piesławem) + kopytka z cebulką
i tak na zmianę
no nie wiem co dzisiaj
może pierogi z kopytkami
Simba, moremi, ania.g, paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Sabina, BISCA, Margolcia88, SolarPolar, Bliska 77, Bursztyn, Mega, malgos741, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja tez mialam gole nogi na slubie.
I na szczescie nie pracuje w szanujacym sie biurzeJesli rajstopy to tylko na glowe. Sto razy juz sie tu o tym mowilo. No!
Wlacha!
Gdzie Bursztyn?
A reszta z kartonow wylazic!Heretyczka, Simba, iwcia77, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość