35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:O Rence, Biscuicie, Kkisce, Bursztynie, Zosce, Medze, Malgosi, Dusce,Komecie, Krysce, Herze, Polarze, Aasiuli, Gretce, Krakonce, Sabinie, Efci, Margolci, Niucie, Malej i Paszczaku. Wszystkie na jesieni w cionzy bedom. Wiecej grzesznic nie pamietam, ale wszystkim kibicuje.
ComeToMeBaby, Simba, BISCA, Heretyczka, Aasiula, Mimik, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:O Rence, Biscuicie, Kkisce, Bursztynie, Zosce, Medze, Malgosi, Dusce,Komecie, Krysce, Herze, Polarze, Aasiuli, Gretce, Krakonce, Sabinie, Efci, Margolci, Niucie, Malej i Paszczaku. Wszystkie na jesieni w cionzy bedom. Wiecej grzesznic nie pamietam, ale wszystkim kibicuje.
Aj lav jaMimik, iwcia77, Zofia8, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj bylam u mojej przyjaciolki (ktora urodzila w dzien moich urodzin
)
Jej corka jest przecudowna.
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuSimba, Bozia3, Heretyczka, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, megan8, iwcia77, kkisia, ania.g, Zofia8, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bedziesz miala swoja, lepsza, slodsza, cudowniejsza. Nie chce Cie martwic, ale ja juz mam dla niej imie
Skoro Ty jestes Biscuitek, to nie ma wyjscia, Twoja coreczka bedzie miec na imie Madeleine
PS Bedziemy do niej pieszczotliwie mowic Maggie - do rosolu tez pasujeBISCA wrote:Wczoraj bylam u mojej przyjaciolki (ktora urodzila w dzien moich urodzin)
Jej corka jest przecudowna.
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 11:27
BISCA, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, megan8, iwcia77, kkisia, ania.g, Zofia8, Bursztyn, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ello. U mnie przedwyjazdowy stres. Jedziemy na noc 12 godzin non stop, potem prom o godz 9 rano, jutro pod wieczor bedziemy w domu.
Ide dzis zrobic dobie manikjurek. I chyba dam sobie pomalowac paznokcie, czego prawie nigdy nie robie. Na nogach mam koral zamiast frencza, bo podobno frencz jest passe. Az mnie zmrozila ta informacja. Jestem passe i nie wiem o tym?? Ze przeterminowana jestem jakas?
Ide kupic sobie pozniej kolorowe lakiery do paznokci!!BISCA, Heretyczka, ComeToMeBaby, Sabina, megan8, dorbie, iwcia77, kkisia, ania.g, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bedziesz miala swoja, lepsza, slodsza, cudowniejsza. Nie chce Cie martwic, ale ja juz mam dla niej imie
Skoro Ty jestes Biscuitek, to nie ma wyjscia, Twoja coreczka bedzie miec na imie Madeleine
PS Bedziemy do niej pieszczotliwie mowic Maggie - do rosolu tez pasujeAasiula, ComeToMeBaby, Sabina, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ello. U mnie przedwyjazdowy stres. Jedziemy na noc 12 godzin non stop, potem prom o godz 9 rano, jutro pod wieczor bedziemy w domu.
Ide dzis zrobic dobie manikjurek. I chyba dam sobie pomalowac paznokcie, czego prawie nigdy nie robie. Na nogach mam koral zamiast frencza, bo podobno frencz jest passe. Az mnie zmrozila ta informacja. Jestem passe i nie wiem o tym?? Ze przeterminowana jestem jakas?
Ide kupic sobie pozniej kolorowe lakiery do paznokci!!Simba, BISCA, megan8, iwcia77, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Takie tam pi pi pi pi ku ku ku ko ko ko ko
Ale ale! Skoro wies jest teraz modna to i prostowanie wlosow jest modne! Helol!Bozia3 wrote:podobnie jak passe jest prostowanie włosów - powiedziała mi fryzjerka, że teraz to już tylko na wsi sie jeszcze prostuje - a tak to naturalne loki lub w ogóle naturalne....BISCA, kapturnica, iwcia77, kkisia, Zofia8, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bedziesz miala swoja, lepsza, slodsza, cudowniejsza. Nie chce Cie martwic, ale ja juz mam dla niej imie
PS Bedziemy do niej pieszczotliwie mowic Maggie - do rosolu tez pasuje
PS Narobilas mi ochoty na "wywar z trupa"Bozia3, Simba, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Tez mam w planach, bo mi Paszczak lubczyku nawiozl
Moj maz:
- O! Lubczyk! Bedzie seks?????
- Nie! Rosol!
BISCA wrote:
PS Narobilas mi ochoty na "wywar z trupa"BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Takie tam pi pi pi pi ku ku ku ko ko ko ko
Ale ale! Skoro wies jest teraz modna to i prostowanie wlosow jest modne! Helol!wszystko gra...
BISCA, Simba, kapturnica, iwcia77, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny