35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
udało się
widać stosunek z wejściem hdmi zadziałał!
no a teraz odniosę się do tych podpier<3alaczy forumowych, węszących na naszym wątku i wielce się oburzających
moje drogie konfidentki - obleśny narząd męski w wasz otwór gębowy!
możecie sobie donosić, zgłaszać
jaką to trzeba być zanieczyszczoną..yyy jakby to nazwać (chodzi o kawałek materiału, którym czyści się powierzchnie płaskie)
nick nieaktualny, moremi, ania.g, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, SolarPolar, Bliska 77, Bursztyn, kapturnica, Mega, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
czuję się dobrze
trochę drażni mnie luteina wypływająca mi z kąpielówek
ale czego nie robi się dla dzidziolkaBozia3 wrote:Reńka - jak się czujesz?
Bozia3, Zofia8, moremi, ania.g, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, Bliska 77, Bursztyn, kapturnica, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ciesz się, że nie @ CI wypływa z majtek...Reni wrote:czuję się dobrze
trochę drażni mnie luteina wypływająca mi z kąpielówek
ale czego nie robi się dla dzidziolka
a niedogodności to jeszcze inne, lepsze poznasz..
ania.g, iwcia77, BISCA, Bliska 77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nie wiem.....chodzi Ci o irchę?Reni wrote:
jaką to trzeba być zanieczyszczoną..yyy jakby to nazwać (chodzi o kawałek materiału, którym czyści się powierzchnie płaskie)
moremi, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Reni, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypo co komu takie prawdopodobienstwa i na co? chyba poprawe humoru tylkoania.g wrote:Odebrałam.
trisomia 21 1:2203
trisomia 18 1:5061
trosomia 13 1:15961
jestem na fb na grupie matek z dziecmi z zd
większość z nich nie ukończyła 30 lat
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni , ze tak delikatnie zapytam- szanse na cionże som? bo sie opusciłam w infoReni wrote:udało się
widać stosunek z wejściem hdmi zadziałał!
no a teraz odniosę się do tych podpier<3alaczy forumowych, węszących na naszym wątku i wielce się oburzających
moje drogie konfidentki - obleśny narząd męski w wasz otwór gębowy!
możecie sobie donosić, zgłaszać
Bozia3, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Nawet jak na poprawę humoru to ten dobry humor roztacza dobrą energię i pozytywne myśli.Heretyczka wrote:po co komu takie prawdopodobienstwa i na co? chyba poprawe humoru tylko
jestem na fb na grupie matek z dziecmi z zd
większość z nich nie ukończyła 30 lat
Simba, iwcia77, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Albo jak wyszla to moze jest tu z nami.
O! Z liscia dostalam!
O! Znowu
Bozia3 wrote:Bursztyn pewnie dorwała się do książek o wychodzeniu z ciała - no i czyta i ćwiczy....
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, Reni, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:do eleganckiej - koronkowej - wypada mieć rajstopy cieniutkie, albo pończochy - jakieś 8 den cieliste....
podobnie jak do szanujących się biur kobieta zasłania nogi. Podobnie mężczyzna - wieśniak Czesiek pójdzie w koszuli z krótkim rękawem, do tego kamizelka i marynarką, którą ściągnie zaraz po rosole...
No są pewne zasady...
Wiem, że jesteś zwolennikiem gołych nóg - ale jeśli powołujesz się na Kate i wyższe sfery angielskie - to sie przyglądnij w czym są na oficjalnych bankietach...
weź się. moich nóg w ogóle nie będzie widać.
po argumentach, które przytoczyłam jednak stawiam na praktyczność a nie na to co wypada.
ja wiem, że są pewne zasady i wiem jakie masz na ten temat zdanie i dziękuję, że poruszyłaś ten temat bo przez ułamek sekundy się zastanowiłam. uważam jednak, że wszystko jest dla ludzi. mam założyć pończochy, których i tak nie będzie widać bo tak wypada? nie, tego nie zrobię. nasze wesele nie ma być ślubem z wyższych sfer- my jesteśmy normalni, choć nie Cześki
gdyby miały mnie uratować przed otarciami nóg od butów to bym się może zastanowiła i to byłby argument. ale go nie ma.
Simba, moremi, megan8, nick nieaktualny, BISCA, Bliska 77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Czyli to prawda. Bursztyn juz nie przychodzi - teraz sie zjawia
Heretyczka wrote:nie żartujcie z Burszty bo was opierdoli jak sie zjawi
iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, paszczakin, BISCA, ComeToMeBaby, Reni, Bliska 77, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pomyśl sobie - jak ja się teraz czuję, jak sobie pomyślę, że mam dziś na obiad steki....a ona byc może będzie fruwać u mnie nad stołem i grozić palcem - żebym tylko się nie zadławiła....Simba wrote:Albo jak wyszla to moze jest tu z nami.
O! Z liscia dostalam!
O! Znowu
nick nieaktualny, Simba, iwcia77, Aasiula, paszczakin, BISCA, ComeToMeBaby, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
a rób co chcesz - ja tylko zapytałam ...ComeToMeBaby wrote:weź się. moich nóg w ogóle nie będzie widać.
po argumentach, które przytoczyłam jednak stawiam na praktyczność a nie na to co wypada.
ja wiem, że są pewne zasady i wiem jakie masz na ten temat zdanie i dziękuję, że poruszyłaś ten temat bo przez ułamek sekundy się zastanowiłam. uważam jednak, że wszystko jest dla ludzi. mam założyć pończochy, których i tak nie będzie widać bo tak wypada? nie, tego nie zrobię. nasze wesele nie ma być ślubem z wyższych sfer- my jesteśmy normalni, choć nie Cześki
gdyby miały mnie uratować przed otarciami nóg od butów to bym się może zastanowiła i to byłby argument. ale go nie ma.
też bym nie słuchała za bardzo rad innych - tylko zrobiłabym po swojemu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 14:24
Simba, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość