35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
udało się
widać stosunek z wejściem hdmi zadziałał!
no a teraz odniosę się do tych podpier<3alaczy forumowych, węszących na naszym wątku i wielce się oburzających
moje drogie konfidentki - obleśny narząd męski w wasz otwór gębowy!
możecie sobie donosić, zgłaszać
jaką to trzeba być zanieczyszczoną..yyy jakby to nazwać (chodzi o kawałek materiału, którym czyści się powierzchnie płaskie)
Heretyczka, moremi, ania.g, Simba, iwcia77, kkisia, Aasiula, Sabina, BISCA, SolarPolar, Bliska 77, Bursztyn, kapturnica, Mega, malgos741, mama78 lubią tę wiadomość
-
czuję się dobrze
trochę drażni mnie luteina wypływająca mi z kąpielówek
ale czego nie robi się dla dzidziolkaBozia3 wrote:Reńka - jak się czujesz?Bozia3, Zofia8, moremi, ania.g, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Sabina, SolarPolar, Bliska 77, Bursztyn, kapturnica, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czuję się dobrze
trochę drażni mnie luteina wypływająca mi z kąpielówek
ale czego nie robi się dla dzidziolkaa niedogodności to jeszcze inne, lepsze poznasz..
ania.g, iwcia77, BISCA, Bliska 77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
jaką to trzeba być zanieczyszczoną..yyy jakby to nazwać (chodzi o kawałek materiału, którym czyści się powierzchnie płaskie)
moremi, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Aasiula, Sabina, Reni, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Odebrałam.
trisomia 21 1:2203
trisomia 18 1:5061
trosomia 13 1:15961
jestem na fb na grupie matek z dziecmi z zd
większość z nich nie ukończyła 30 latBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:udało się
widać stosunek z wejściem hdmi zadziałał!
no a teraz odniosę się do tych podpier<3alaczy forumowych, węszących na naszym wątku i wielce się oburzających
moje drogie konfidentki - obleśny narząd męski w wasz otwór gębowy!
możecie sobie donosić, zgłaszać
jaką to trzeba być zanieczyszczoną..yyy jakby to nazwać (chodzi o kawałek materiału, którym czyści się powierzchnie płaskie)Bozia3, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:po co komu takie prawdopodobienstwa i na co? chyba poprawe humoru tylko
jestem na fb na grupie matek z dziecmi z zd
większość z nich nie ukończyła 30 latSimba, iwcia77, moremi, Bozia3, kkisia, Aasiula, BISCA, Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Albo jak wyszla to moze jest tu z nami.
O! Z liscia dostalam!
O! ZnowuBozia3 wrote:Bursztyn pewnie dorwała się do książek o wychodzeniu z ciała - no i czyta i ćwiczy....Heretyczka, ComeToMeBaby, iwcia77, Bozia3, kkisia, Aasiula, BISCA, Reni, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:do eleganckiej - koronkowej - wypada mieć rajstopy cieniutkie, albo pończochy - jakieś 8 den cieliste....
podobnie jak do szanujących się biur kobieta zasłania nogi. Podobnie mężczyzna - wieśniak Czesiek pójdzie w koszuli z krótkim rękawem, do tego kamizelka i marynarką, którą ściągnie zaraz po rosole...
No są pewne zasady...Wiem, że jesteś zwolennikiem gołych nóg - ale jeśli powołujesz się na Kate i wyższe sfery angielskie - to sie przyglądnij w czym są na oficjalnych bankietach...
weź się. moich nóg w ogóle nie będzie widać.
po argumentach, które przytoczyłam jednak stawiam na praktyczność a nie na to co wypada.
ja wiem, że są pewne zasady i wiem jakie masz na ten temat zdanie i dziękuję, że poruszyłaś ten temat bo przez ułamek sekundy się zastanowiłam. uważam jednak, że wszystko jest dla ludzi. mam założyć pończochy, których i tak nie będzie widać bo tak wypada? nie, tego nie zrobię. nasze wesele nie ma być ślubem z wyższych sfer- my jesteśmy normalni, choć nie Cześkigdyby miały mnie uratować przed otarciami nóg od butów to bym się może zastanowiła i to byłby argument. ale go nie ma.
Simba, moremi, megan8, kkisia, BISCA, Bliska 77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Albo jak wyszla to moze jest tu z nami.
O! Z liscia dostalam!
O! Znowukkisia, Simba, iwcia77, Aasiula, paszczakin, BISCA, ComeToMeBaby, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:weź się. moich nóg w ogóle nie będzie widać.
po argumentach, które przytoczyłam jednak stawiam na praktyczność a nie na to co wypada.
ja wiem, że są pewne zasady i wiem jakie masz na ten temat zdanie i dziękuję, że poruszyłaś ten temat bo przez ułamek sekundy się zastanowiłam. uważam jednak, że wszystko jest dla ludzi. mam założyć pończochy, których i tak nie będzie widać bo tak wypada? nie, tego nie zrobię. nasze wesele nie ma być ślubem z wyższych sfer- my jesteśmy normalni, choć nie Cześkigdyby miały mnie uratować przed otarciami nóg od butów to bym się może zastanowiła i to byłby argument. ale go nie ma.
też bym nie słuchała za bardzo rad innych - tylko zrobiłabym po swojemu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 14:24
Simba, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość