35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:do eleganckiej - koronkowej - wypada mieć rajstopy cieniutkie, albo pończochy - jakieś 8 den cieliste....
podobnie jak do szanujących się biur kobieta zasłania nogi. Podobnie mężczyzna - wieśniak Czesiek pójdzie w koszuli z krótkim rękawem, do tego kamizelka i marynarką, którą ściągnie zaraz po rosole...
No są pewne zasady...Wiem, że jesteś zwolennikiem gołych nóg - ale jeśli powołujesz się na Kate i wyższe sfery angielskie - to sie przyglądnij w czym są na oficjalnych bankietach...
ale sie zgadzam ogolnieReni, Bozia3, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:tak, są w cielistych rajtkach
chociaż na codzien angielice chodza z gołymi nawet zimą co uuuuuwielbiam
sama rez chodziłamania.g, Bozia3, kapturnica, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja tez mialam gole nogi na slubie.
I na szczescie nie pracuje w szanujacym sie biurzeJesli rajstopy to tylko na glowe. Sto razy juz sie tu o tym mowilo. No!
Wlacha!
Gdzie Bursztyn?
A reszta z kartonow wylazic!
nie uwierzycie, ale wyszlam z kuchniukladam tam i przekladam rozne przyprawy, filizanki i inne sprzety
Takie powiedzenie kiedys uslyszalam ktore mi w pamiec zapadlo: "if you can organize your kitchen you can organize your life" no i probuje...
BISCA, Bliska 77, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, kapturnica, kkisia, Heretyczka, Mega, Simba, malgos741, iwcia77, megan8, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn pewnie dorwała się do książek o wychodzeniu z ciała - no i czyta i ćwiczy....
Aasiula, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nie żartujcie z Burszty bo was opierdoli jak sie zjawi
Bliska 77, Aasiula, Bozia3, moremi, kapturnica, kkisia, Heretyczka, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny nie mam pojęcia co się dzieję okres miałam mieć 5 dni temu a tu nic test negatywny a tempka powyżej 37,4 i bolące piersi ale nie sutki tylko całe zwłaszcza jak rano wstaje albo wieczorem jak zdejmuję biustonosz kurcze co to ma znaczyćaguś
-
Bozia3 wrote:pomyśl sobie - jak ja się teraz czuję, jak sobie pomyślę, że mam dziś na obiad steki....a ona byc może będzie fruwać u mnie nad stołem i grozić palcem - żebym tylko się nie zadławiła....
po prostu bedziesz miala dzis sraczkeBozia3, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość