35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agu123nia wrote:witajcie dziewczyny nie mam pojęcia co się dzieję okres miałam mieć 5 dni temu a tu nic test negatywny a tempka powyżej 37,4 i bolące piersi ale nie sutki tylko całe zwłaszcza jak rano wstaje albo wieczorem jak zdejmuję biustonosz kurcze co to ma znaczyć
-
Agu dlaczego się od razu unosisz????
Trafiłaś na czas kiedy nikogo nie ma
Albo nadrabiają czytanie i nie doszły do Twojego postu
Chyba Cię lekko poniosłoComeToMeBaby, Bliska 77, moremi, kkisia, Mega, malgos741, iwcia77, Mimik, peppapig lubią tę wiadomość
-
agu123nia wrote:wiecie co myślałam że mimo iż dołączyłam później od was to choć któraś zwas coś mi napisze odpisze ale zlewacie mnie totalnie dziękuję za wsparcie ale może mogłyście zrobić grupę zamkniętą wtedy nikt by wam nie przeszkadzał
mnie tez zlaly totalnie
wracam do kuchni
Bliska 77, Bozia3, Mega, Simba, malgos741, Mimik, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bo nie rozumiem tego obrażania się
Raptem 5 postów wcześniej było
A w takiej ilości te 5 może zginąć i nie ma co się obrażaćComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula, Bliska 77, kapturnica, kkisia, Mega, malgos741, Mimik lubią tę wiadomość
-
Bursztyn ja teraz na smarcie siedzę
Wiec wolno mi pisanie idzie
Jutro chciałam betę zrobić ale online wyniki mam tylko w Olsztynie
Wiec jakbym bardzo chciała lipa
Może naszczać a może nie
Coś bym zjadła a może pójdę spać
Kurcze przez te sytuacje co te męskie narządy rozrodcze zwane myśliwym strzelają z ambony do psów, boję się iść z psem na spacer na łąki pod lasemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 18:50
Bursztyn, Bozia3, kkisia, Mega, Simba, Mimik lubią tę wiadomość
-
Ja widziałam zaledwie dwa. Łącznie z ostatnim.
Co mam powiedzieć? Okres ci się spóźnia, test negatyw, a ovu nie była przesunięta? A test allegrowy, apteczny? Idź sobie betę zrób i nie gwiazdorz, że cię nie zauważono.
Pobyłam - jak to dumnie brzmi. Napisałam dwa posty na krzyż,ot co. Heh.Aasiula, Bliska 77, Sabina, Bozia3, kapturnica, kkisia, Mega, Simba, Mimik lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bo nie rozumiem tego obrażania się
Raptem 5 postów wcześniej było
A w takiej ilości te 5 może zginąć i nie ma co się obrażaćSabina, Bozia3, kapturnica, BISCA, Mega, Simba, iwcia77, Mimik lubią tę wiadomość
-
Sonya wrote:Cześć dziewczyny! Przyjmujecie nowe? Spełniam kryteria
a czy spełniasz kryteria to się jeszcze okaże
Bursztyn, Aasiula, kapturnica, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość