35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Idę se na trawę
to ma być test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 18:59
ComeToMeBaby, Bursztyn, Sabina, Bozia3, Bliska 77, Reni, kapturnica, kkisia, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
agu123nia wrote:wiecie co myślałam że mimo iż dołączyłam później od was to choć któraś zwas coś mi napisze odpisze ale zlewacie mnie totalnie dziękuję za wsparcie ale może mogłyście zrobić grupę zamkniętą wtedy nikt by wam nie przeszkadzał
Aasiula, Bliska 77, kapturnica, Mega, Simba, megan8, Mimik, peppapig lubią tę wiadomość
-
Sonya wrote:Kryterium wiekowe najłatwiej spełnić, trzeba tylko poczekać. A co do reszty kryteriów - mam plan na ten miesiąc-postarać się
Sonya, kapturnica, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn leci odpowiedz
Może naszczać może nie
Przepraszam
bede czekac tam gdzie zawszeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 19:12
Bozia3, Reni, kapturnica, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sonya wrote:Oki. 2 synów, wiosen +5. I tak tuż przed 40 z zaskoczenia ciąża, utracona w 8 tc. Temat świeży. Właśnie rozpoczęłam drugi cykl po. Może być na tyle historii ?
później jeszcze podejdziesz do egzaminów
Współczuję utraty ciąży, skoro to świeże a ty się właśnie starasz to musisz być twarda babka .Dobrze ,nie poddawaj się . Trzymam kciuki .Sabina, kapturnica, Zofia8, Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj
jakby to nazwać inaczej niż ...? To zwisowo trafiłas Sonyabo na tym forum jakoś tak jest, że prawie same chłopaki się rodzą! Dziewuch na lekarstwo, są w zdecydowanej mniejszości
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmówWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 lipca 2015, 20:10
Bursztyn, Aasiula, kapturnica, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymajcie kciuki, jutro moja córa zdaje prawko
Strasznie zestresowana jest
Każdy kciuk kegl sie przyda
Jadę z nią o 5:40 bo na 6 ma egzaminkapturnica, Reni, Sabina, Zofia8, BISCA, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, moremi, Bliska 77, malgos741, iwcia77, Mimik, ania.g, Sonya lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Trzymajcie kciuki, jutro moja córa zdaje prawko
Strasznie zestresowana jest
Każdy kciuk kegl sie przyda
Jadę z nią o 5:40 bo na 6 ma egzamin
czymac bedziem..
ej czekaj, to rano jest? to mozemy poczymac dzisiaj za jutro?Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość