35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Doczytałam, był mega foch z przytupem, ale nie rozumiem o co, po co....
Ania ciesze sie ze pappa ok
Bursztyn do ciebie nalezy sierpień i na stówę dołączysz do grona ciężarówek już niedługo
Jest tak gorąco ze z mężem wyprasowaliśmy jedna żółta koszulkę chmielową, prosto z lodówki, ale zeby nie było, ze w tygodniu itd to na pół
Widze ze moderator forum działa, kurteczka bedzie jakoś tak goło u nas bez przekleństw....Bliska 77, Simba, Mega, Bozia3, Heretyczka, kkisia, iwcia77, Sonya lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Komu nie pasi niech tu nie siedzi, nic na sile nie baby????
Trzymam za wszystkie potrzebujace zacisniete kciukiSimba, Mega, Bliska 77, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bog zaplac, dobra parafianka z Ciebie i doczekasz sie nagrody, byc moze juz w tym cyklu
malgos741, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:chyba w niedzielę
pojedziemy chyba przez Olsztyn i tam jest Diagnostyka
ps nadrobiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 22:12
Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A bo coraz czesciej wszystko mnie ....., to chyba hormony
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmówWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 lipca 2015, 22:29
Mega, malgos741, Sabina, Simba, kkisia, iwcia77, megan8, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
Trzymam co się da za potrzebujące
Dziś druga wizyta Pani z Inspekcji ( dałam wszystkie papiery) sprawdziła i chyba jest ok, jutro z protokołem do podpisu przyjdzie, auto odebrane alle oczywiście bez przygód się nie odbyło bo poszedł napinacz koszt naprawy 330zł szlagggBliska 77, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Trzymam co się da za potrzebujące
Dziś druga wizyta Pani z Inspekcji ( dałam wszystkie papiery) sprawdziła i chyba jest ok, jutro z protokołem do podpisu przyjdzie, auto odebrane alle oczywiście bez przygód się nie odbyło bo poszedł napinacz koszt naprawy 330zł szlagggSabina, malgos741, Aasiula, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Pomysl, ze tylko 330, my ostatnio wpakowalismy troche wiecej a ze w daleka podróż się wybieramy to nie bylo mowy o fuszerkach
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:No to rozumiem, juz miescimy sie w tym samym przedziale, coz, samo zycie
Bliska 77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bliska 77 wrote:Ja nie chce zadnej nagrody, najlepszą bedzie Twoja zdrowa i szczęśliwa ciąża
Bliska 77, Bozia3, malgos741, Simba, kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:A bo coraz czesciej wszystko mnie ....., to chyba hormony
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmówBozia3, Bliska 77, malgos741, Simba, Sabina, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość