35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:a najgorsze jest to że rozmawiałam z mechanikiem i kumpel u którego robiłam rozrząd nie dał do koła z paskiem jakiegoś amortyzatora drgań i nie przyznał się ( rozmawiałam z nim że powinien tam być) lub na kole alternatora dlatego poszedł napinacz, powiedział że muszę kupić tę część to to ja wiem ale to jego wina ku... wolę pojechać do tego co dziś mi zrobił.
malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:a najgorsze jest to że rozmawiałam z mechanikiem i kumpel u którego robiłam rozrząd nie dał do koła z paskiem.
malgos741, Simba, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, Sonya, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przeczytalam ze robilas nierzad i Ci nie zaplacil, ale po co chcialas pasem jeszcze? lubisz tak ostro?
Bliska 77, Bursztyn, Aasiula, ComeToMeBaby, Mimik, peppapig lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:patrz, moderator juz zadbal zeby Cie hormony nie ten tego
Bliska 77, Bursztyn, malgos741, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g, BISCA, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Nie no coraz lepiej.... I jak tu sie nie wkurwiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 22:51
Bliska 77, Heretyczka, malgos741, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g, Bozia3, Sonya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Właśnie myślałam dzisiaj o Adze - jak się zaaklimatyzowalas w pracy i jak mała ?
Od poniedzialku mam tydzien urlopu i to dodaje mi energii, bo ogolnie brak mi jej ostatnio strasznieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 23:00
Bursztyn, malgos741, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Dzieki za pamiec, w pracy ogolnie zapierdziel, a sytuacje z mlodszym dzieckiem ratuje starsze, powaznie, starsza jest jej zastepcza mama, babciodziadki mowia, ze gdyby nie starsza to byloby ciezko. Nie lubie zamerykanizowanych patetycznych stwierdzen ale naprawde jestem bardzo dumna ze starszej.
Od poniedzialku mam tydzien urlopu i to dodaje mi energii, bo ogolnie brak mi jej ostatnio strasznieBliska 77 lubi tę wiadomość
-
No co za .... donosi no !!!
Ide po drina , normalnie sie ..... !
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2015, 17:50
Heretyczka, Sabina, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, Mega, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:Reni i Burszta, nie gadać po katach tylko sie tutaj udzielać!
bardzo ciekawe
a zbanowali go z wikipedii i w niekorych kregach naukowych nie cieszy sie powodzeniem-no ale, jak to w zyciu
mnie wlasciwie bardziej niz jego teorie fizyki interesuje to jak to wiaze z duchowoscia i filozfia, i uwazam ze dobrze sie wiaze, no przynajmniej do mnie to w jakis sposob przemawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 23:21
Heretyczka lubi tę wiadomość