35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwaga, oficjalnie rozpoczęłam nowy cykl, także ten: udostępniłam wykres. Można kibicować - ten będzie z chłopem w domu
megan8, Mimik, Mega, kapturnica, ania.g, BISCA, Zofia8, kkisia, iwcia77, paszczakin, SolarPolar, dorbie, Bliska 77, Sonya lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Po wizycie a:
Owulacja była, płyn jest, macica pięknie gruba, co do grubości to gin był naprawdę pozytywnie zdziwiony, ze tak to ładnie wygladaza tydzień jak nie bedzie @ to ma sobie siknac, pozytyw - od razu zapodajmy luteinę dopochwowo, 2 x 100
Gdyby nie to dostałam receptę na clo....
A w robocie wizytacja przeniesiona na jutro, wrrrr....musza piąteczek mi spierdzielić.....
Idę poczytać co to za zadymka była)) ja zasnelam z młodą o 8 i teraz spać nie mogę. Nadrabiam i boki zrywam z tych kwiecistych opisow w miejsce miesa ... Jesteście jedyne
Boże po 4 tygodniach nieobecności w sobote wraca moj slubny ... jeśli dotrwam to będzie się działo! Obecnie padam na pysk. Jak pomóc w cywilizowany i legalny sposób dziecku przespać noc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 06:32
Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Uwaga, oficjalnie rozpoczęłam nowy cykl, także ten: udostępniłam wykres. Można kibicować - ten będzie z chłopem w domu
trzymam kciuki
Aasiula wiesz już coś? Eeee, chyba jeszcze nienie stresuj sie, bedzie dobrze
Dorbie udanego urlopu, pogody ci nie musze życzyć
A moj termometr chyba naprawdę sie zepsuł - kolejny dzien 36,9 - w sumie to dobrze, nie bede sie niepotrzebnie podniecać
Sabinka życzę cierpliwości i mimo wszystkiego chociaż odrobiny spokoju.
Za wszystkie potrzebujące trzymam kciuki
Narazie, piąteczek dzisiajkapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mega,oby Ci się Clo już nie przydał
Asiula, przykro mi. Nawet nie zdążyłam napisać że ja też kciuki trzymam.
Reni, niech się @ trzyma z daleka. Czekam na Twoje dwie krechy i ładną betękkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witajcie! Wybaczcie ze się nie odzywałam. U ns wszystko dobrze. No poza bioderkiem, prawe bioderko ma niedorozwój i nosimy szelki, w poniedziałek kontrola której sie boje czy jest jakas poprawa. Trzymajcie kciuki zeby była i zebysmy w koncu te szeleczki mogły zdjąc. Choc nie zauwazłam zeby je one jakas utrudniały zycie to raczej mi utrudniuja troszke przy ubieraniu albo przewijaniu ale nie jest tak zle. Daję radę a szelki nie sa takie tragiczne jakby się wydawało. Gabrysia to złote dziecko. Dalej Spi całe noce np od 22 do 6 albo 7 rano potem cyc i spi do 9tej. W dzien spi duzo mniej robi krotkie drzemki.
Poza tym od 2 tyg gaworzy sobie na maksa. Jak czytam jej bajki to probuje czytac ze mna tak gada po swojemu
Kiepsko ze spacerami bo jak nie spi to w wózku srednio lubi leżec.
Zdjęcie - wrzuciłabym ale mąz woli zeby nie - więc szanuje jego wolę. Wybaczcie. Tydzien temu wazyła 6 kg - wiec jest co trzymac na rączkach.
Buziaki ode mnie i Gabrysi.
Macierzyństwo jest piękne, pomimo ciezkiego porodu jaki miałam i jaką ona drogę przeszła jest cudownym dzieckiem.
Kciuki za Was wszystkie, gratulacje nowym ciażom.
Nadrobić nie jestem w stanie - zresztą jak zwykleania.g, Zofia8, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, iwcia77, caffe, Bozia3, SolarPolar, ComeToMeBaby, Bliska 77, Mega, peppapig, malgos741, gosia7122, Dziobak, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jakoś Mimik mogła się od razu wpasować. A idź se Agu gu gu gdzie raki zimuja. Może jeszcze kurtkanawacie mamy zacząć przepraszać że zżyte jesteśmy w mordę misia.
Sabina, Aasiula, BISCA, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry wiedzmy
Uwielbiam upaly , ale te duchoty i burze mnie wykanczaja
Leb mnie wtedy napier.... i nie jestem tomna
a jeszcze mam w domu stare okna i nie da sie zrobic na uchyl
a jak otworze cale to musze kotow pilnowac
bo chca isc na spacer
Choc moja najstarsza wychodzi na chwile i wraca
to reszta czyli 2 juz taka nie jest
Ale juz z chlopem wykombinowalismy co zrobic
i dzis pojedzie do castoramy po akcesoria
Z kartona wylazkam juz cala , wiec gitara
Dzis robie jako kierowca na weselu
dobrze ze mam klime w aucie
Kciuki za potrzebujace i cala reszte
A Slash super ze sie odezwalas
Sabina, kapturnica, caffe, Bozia3, BISCA, iwcia77, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega, peppapig, malgos741, gosia7122, megan8, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni czymie kciuki!
Kapta współczuję, ja w pojedynke ledwo zipie. Pocieszające że już niedługo i Maximus bedzie w aTwoich rekach...
Asia usciskaj córkę, uda si jej następnym razemmoja koleżanka dopiero za 12 razem wyjechała z placu, wiec twoją to zdolniacha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 08:32
Aasiula, BISCA, iwcia77, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość