35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Może te testy Reni są do bani. Póki nie ma @ to wiesz że wszystko jest możliwe
ania.g, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć
Reni, zerknij czy te testy nie są przeterminowane. Trzymam kciukasy jeszcze mocniej
Młody mi sie przeziembilpewnie przez klime choc nie ustawiamy jej na bardzo zimno
na szczęście ma tylko lekki katar i oby szybko sie skończył.
Zapuszczam włosy, ale w te upały to mam ochotę sie ich pozbyć. Umówiłam sie do fryzjera, tylko 2 tyg czekania -
Jakieś mam nieodparte wrażenie - że w PL do dupy robią in vitro. Nie wiem - czy to zależy od umiejętności lekarza, czy ki pieron - ale zagramanicą wychodzi to znacznie lepiej chyba...
Sabina, SolarPolar, Heretyczka, iwcia77, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-
siostra poszła do lasu, to sięgnęłam po jej lapka
jestem na chwilę
więc tak z tymi tempkami to też dziwnie
bo mierzę dwa razy - raz jest np 36,65 a za drugim razem jest 36,82
więc nie możliwe, żeby przez 10 sekund nagle skoczyła
pierwszym razem jestem tak zaspana, że ten termometr zawsze mi gdzieś w japie się zapodzieje nie tam gdzie trzeba
drugi raz jestem już świadoma gdzie go pakuje i stąd wyższe tempki
i tak od trzech dni
zaznaczam z drugiego pomiaru, bo tak lepiej wyglądawykres
testy mam zaszczance te z allegro
i też myślę, że one mogą być nie teges (na pewno tak musi być, tak tak)
nigdy luteiny nie brałam, więc nie wiem jak to działa
dlatego się pytałam czy mam odstawić lutkę, bo czy ona mi sztucznie cyklu nie podtrzymuje
jeśli sama @ się nie zjawi, to po drodze zrobię betę i odstawie luteinę
trudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 11:36
Bozia3, Sabina, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, Bursztyn, Bliska 77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Renek u mnie wieksze dawki powodowały przesuniecie @ i poki bym brala lutke to bym @ nie dostała.Dlatego najpewniejsza by była beta by wiedziec na stówe czy sikace oszukance. Wtedy zdecyduj czy odstawiac czy nie.Na ten moment bym brala poki nie masz na papierze co tam sie zadziało.
Sabina, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Bursztyn, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Renek u mnie wieksze dawki powodowały przesuniecie @ i poki bym brala lutke to bym @ nie dostała.Dlatego najpewniejsza by była beta by wiedziec na stówe czy sikace oszukance. Wtedy zdecyduj czy odstawiac czy nie.Na ten moment bym brala poki nie masz na papierze co tam sie zadziało.
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:No niestety nie udalo sie
Nie właczyla kierunkowskazu
Taki błąd... Szkoda. Następnym razem będzie lepiej
Ja jak poszłam na swój egzamin to aż wyszłam z tej poczekalni i nie patrzyłam na ludzi tylko wdałam się w rozmowę z moim ówczesnym. Stres tych ludzi był paraliżujący, nakręcają się nawzajem. Straszne. Oddalenie się od nich pomogło.Aasiula, iwcia77, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:w przypadku Komety i jej temperamentu - powinna do bzykoserc dołączać filmiki...
najbardziej byłabym ciekawa zobaczyć, jak rozszarpuje wibratory...
Dawna historiaBozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny