35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
... mi (Bozia ani się waż) lodówka i zamrażarka... więcej nic nie powiem... Szampan się chłodził... i muszę go teraz wypić zanim się zaciepli...
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2015, 17:51
Sabina, Heretyczka, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Mala79, moremi, Simba, Bursztyn, Bliska 77, SolarPolar, Sonya lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Aasiula - a co Ty tu jakieś podstępy wietrzysz ze zgłaszaniem postów. Posty zgłaszam ja - pisałam o tym kilka dni temu. Taki dostałam nakaz z góry (tam być może ktoś ingerował). Jeśli tego nie będziemy pilnować - to pewnie mnie zwolnią i przydzielą innego moda...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Hej!
Co tu słychać u Was od rana?
Ja od rana na spidzie w pracy, teraz chwilka odpoczynku, dobrze, ze mama obiad zrobi i jedziemy tzn potem lecimy na urlopikWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:23
kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77, caffe, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Jakieś mam nieodparte wrażenie - że w PL do dupy robią in vitro. Nie wiem - czy to zależy od umiejętności lekarza, czy ki pieron - ale zagramanicą wychodzi to znacznie lepiej chyba...
))) Reni nic sie nie martw , uda Ci sie napewno , a poza tym to trzymam w kciuki mimo wszystko za pozytywna bete.... Powodzenia!!
Heretyczka, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Sabina, Bozia3, caffe, ania.g, Reni, Mega, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvans wrote:Nie wcale , niekoniecznie, nie wiem od czego to zalezy , ale nie chyba od tego w jakim miejscu robione .... Moja Kolezanka Debra 3 razy nie zaskoczyla , dopiero za 4 !!! I urodzila zdrowego syna w wieku 41 lat
))) Reni nic sie nie martw , uda Ci sie napewno , a poza tym to trzymam w kciuki mimo wszystko za pozytywna bete.... Powodzenia!!
iwcia77, Evans, Evans, Evans, Evans, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Nie tak dawno na tlc był jakoś filmik o ruskiej klinice in vitro i tam lekarka, jakaś sława embriologii mówiła ze czasem dopiero 10 proba daje pozytywny skutek. Moja kuzynka ma za doba dwie nie udane próby, myśli o kolejnej.
No ale nie popadajmy w smutki, trzeba wierzyć ze u Reni bedzie ok
Biszkopt dzis szaleje, po raz pierwszy widze jak brzuch mi skacze gdy kopieiwcia77, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Sabina, Bozia3, Simba, caffe, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni ..???
sprawdzilas te testy? moze to sa owulacyjne???..chociaz nie, bo owulacyjne to lubia na ciaze 2 kreski pokazac...no zesz konska smierdzaca dupa!!! czekam na bete...
Asiula- kur zapial , ale na pierdole ( od pierdo£y) polegla...
Dorbie- udanej podrozy i milych wakacjiSabina, Bozia3, Aasiula, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Nie tak dawno na tlc był jakoś filmik o ruskiej klinice in vitro i tam lekarka, jakaś sława embriologii mówiła ze czasem dopiero 10 proba daje pozytywny skutek. Moja kuzynka ma za doba dwie nie udane próby, myśli o kolejnej.
No ale nie popadajmy w smutki, trzeba wierzyć ze u Reni bedzie ok
Biszkopt dzis szaleje, po raz pierwszy widze jak brzuch mi skacze gdy kopie
Ja chyba już jestem penis nie matka. Jeszcze przed porodem.
Dla mnie to robal, obcy jakiś.
Z jednej strony fajnie, bo wiem że żyje, czuje się dobrze i w ten sposób pozdrawia matkę, ale z drugiej - jakby sraczka nadchodziła.
Bardzo źle ze mną?iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba, Natka_79, Bursztyn, ania.g, Reni, Mega, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Czy tylko we mnie te ruchy budzą mieszane uczucia?
Ja chyba już jestem penis nie matka. Jeszcze przed porodem.
Dla mnie to robal, obcy jakiś.
Z jednej strony fajnie, bo wiem że żyje, czuje się dobrze i w ten sposób pozdrawia matkę, ale z drugiej - jakby sraczka nadchodziła.
Bardzo źle ze mną?
Teraz sraczka , za pare tygodni to będzie jak fontanna z dupy.
Ps. Mam tak czasem jak Ty zwł jak mi pierdyknie tak ,że mnie zgina w pół to mam wrażenie ,że w środku to jakis alien kasuje mi wnętrzności...iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Teraz sraczka , za pare tygodni to będzie jak fontanna z dupy.
Ps. Mam tak czasem jak Ty zwł jak mi pierdyknie tak ,że mnie zgina w pół to mam wrażenie ,że w środku to jakis alien kasuje mi wnętrzności...ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, kapturnica, Bozia3, Simba, Mimik, Bursztyn, Aasiula, Mega, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Z jednej strony fajnie, bo wiem że żyje, czuje się dobrze i w ten sposób pozdrawia matkę, ale z drugiej - jakby sraczka nadchodziła.
Bardzo źle ze mną?
Tak to sobie właśnie wyobrażammoremi lubi tę wiadomość