X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ps Małe te szampiny robiom, bo jósz mi sie skonczył, chlopa bzyknelam, i znofu muszem iść do garzażu ;)

Dzieć śpi, może tradycyjnie, 4.5 h ;) bo to tyle roboty ;)
    Tyyyy a Tobie sie juz te kontrole pokończyły? Że ty już w piątek o tej porze po prasowaniu? :)

moremi, iwcia77, Mega, caffe, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tak pisałyście kto w jaką płeć celuje i ze tu chłopcy w przewadze. Az zastanowiłam się nad tym jak by to u nas być mogło... i do tej pory myślałam że fajnie byłoby mieć 2 dziewczyny, ale jak patre jaja ta pierwsza w tate zapatrzona, to myślę, że skoro tu rozdają chłopaków to ja w zasadzie poproszę, takiego mamusiowego sztuk raz:)

ComeToMeBaby, moremi, ania.g, BISCA, iwcia77, Reni, Sonya, Mega, caffe, paszczakin, kkisia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kochaniutka...słowo jest słowo - a ja nie jestem tu od sądów boskich...:)

Zastanawiam się, czy w ogóle nie zrezygnować - bo to jakaś porąbana funkcja....myślałam, że moderowanie trochę na czymś innym polega - ale jak widać znaleźli sobie sprytnie sprzątaczy, zamiataczy......:)

Nie wiem czy mam czas i ochotę siedzieć i sprawdzać kto sobie zaklął a kto nie - paranoja jakaś.....
    Wg mnie też to tak wygląda. A powinno być tak, że jak komu się post nie podoba to zgłasza do moderacji, po to są moderatorzy, żeby reagować na zgłoszenia a nie po to by czytać forum, bez przesady, na żadnym forum tak chyba nie ma.

Mimik, Bozia3, kapturnica, Bursztyn, BISCA, iwcia77, Mega, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    napijsiem szampiona i bo nikt tu nie bendzie mug pisac ;)
    Hehehe, ciekawe jak wyglądał ten post zanim go wyedytowałaś :-D
    Duży był ten szampjon?

iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Wg mnie też to tak wygląda. A powinno być tak, że jak komu się post nie podoba to zgłasza do moderacji, po to są moderatorzy, żeby reagować na zgłoszenia a nie po to by czytać forum, bez przesady, na żadnym forum tak chyba nie ma.

No właśnie!

Na niektórych portalach mają w mailach jakiś automat który wychwytuje niedozwoloną treść i wykropkowuje...
    Przynajmniej do tej pory myslalam ze to automat:P

moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik wrote:
    Wy tak pisałyście kto w jaką płeć celuje i ze tu chłopcy w przewadze. Az zastanowiłam się nad tym jak by to u nas być mogło... i do tej pory myślałam że fajnie byłoby mieć 2 dziewczyny, ale jak patre jaja ta pierwsza w tate zapatrzona, to myślę, że skoro tu rozdają chłopaków to ja w zasadzie poproszę, takiego mamusiowego sztuk raz:)
    ja z tego całego celowania to mam dwóch synów....teraz myślę o dziewczynce - ale już stara jestem - oko nie to - to i cel umyka...;)

Mimik, kapturnica, moremi, Bursztyn, BISCA, iwcia77, SolarPolar, Sonya, Mega, caffe, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hehehe, ciekawe jak wyglądał ten post zanim go wyedytowałaś :-D
    Duży był ten szampjon?
    dobrze, że sobie nim głowy nie umyła..:)

moremi, BISCA, iwcia77, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jak im się będą moderatorzy wykruszać jeden po drugim to przestaną gwiazdorzyć, zwyczajnie tego nie ogarną. Chociaż, z drugiej strony zawsze się znajdą chętne do moderowania, te co łudzić się będą,że albo mają jakąś władzę niedostepną dla innych, albo ideologicznie i altruistycznie będą chciały wprowadzić utopijny ład i porządek, miłość i szacunek wśród wszystkich uzytkowniczek, a na codzień walczą o pokój na świecie. Cóż, takich nie brakuje. Tylko jak się Bozia odsuniesz z tej funkcji to następnemu współczuję hahaha. Nie wiem czemu się ograniczacie z tymi przeklenstwami. Pierdzioszkowanie jakieś. Na naszym wątku?! Armagedon, nie myślałam że dożyję takich czasów. Jak tam komuś obcemu to przeszkadza to niech nie czyta i nie robi problemu. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. A jak będzie przeszkadzać to se zgłosi, mod wymoderuje i z głowy, wszyscy zadowoleni. Te co przeklnęły to przeklnęły, a te co zgłosiły to zgłosiły. Najgorzej ma mod ;-) zauważyłam jednak, że w nocy mody nie pracują ;-) No, to tyle, dziękuję za uwagę.

moremi, Bursztyn, gretka, iwcia77, Mega, kkisia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie mamę pożegnałam, bo była mi pomagć... nadajemy delikatnie pisząc na innych falach. Az boję sie ze przy drugim dziecku byłabym jakoś uzależniona...

moremi, ania.g, iwcia77, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie, jeszcze coś. Oni sobie znaleźli czyścicieli bo forum jest publiczne i jak jakiś młodzieniec to przeczyta wszystko co napisałyśmy to zejdzie na zawał niby. Ciekawe czy lepiej żeby czytał o seksie, szyjkach, śluzach, plemnikach i całej reszcie. Pewne treści powinny być dostępne tylko dla zainteresowanych danym tematem, więc uważam że to forum powinni być dostępne we formule zamkniętej. Niech sobie portal będzie ogólnodostępny, a forum widoczne tylko dla zalogowanych. Tylko im to wyniki wyszukiwania w google obniży. A to już jest kasa. Więc niech nie sciemniaja, że o czystość języka chodzi a powiedzą wprost, że o kasę.

Mimik, BISCA, gretka, Mega, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik wrote:
    No właśnie!

Na niektórych portalach mają w mailach jakiś automat który wychwytuje niedozwoloną treść i wykropkowuje...
    Przynajmniej do tej pory myslalam ze to automat:P
    Ja byłam kiedyś adminem na forum, można ustawić filtr wulgaryzmów, mocniejszy, słabszy. Wszystko zależy od tego jak zbudowany jest szablon danego forum.

Mimik, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Weź się, tu piszemy po polsku a nie po angielsku ehe
    o wreszcie dotarlo!!! Kometa robisz postepy ;)

moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Slash, nareszcie :) Trzymam kciuki za małą. Szkoda że nie nam jej nie pokarzesz ale rozumiem.
    ale za co mialaby ja pokarac, taka mala? 07icon_smile4.gif

moremi, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, Sonya, Mega, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik wrote:
    Ja chciałam dziewczynkę z tej prostej przyczyny, że dla dziewczynek jest tyle fajnych ciuchów i jak teraz łaziłam po przecenach, to aż mi się oczy świeciły. A dla chlopaka? Szare, brazowe, niebieskie, zielone, granatowe. I beżowe.
    To chyba tak specjalnie, bo mam dwie chrześniaczki, mąż zostal niedawno wujkiem (chociaż jak to dziewczynka, to chyba ciocią? O.o) i przynajmniej dziewczynom kupuję te ciuchy w motylki i kwiatuszki.
    Może kolejna będzie dziewczynka. Albo jeszcze kolejna. Chociaż trzema chłopakami bym też nie pogardziła ;-)
    Mimim, tak naprawdę to tutaj mało która strzela w płeć. Wchodzisz na forum, zachodzisz w ciążę i chłopak jest. Nie trzeba w owulację jak Bursztyn strzelać ;-)

Bursztyn, kapturnica, ania.g, Bliska 77, Mimik, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, Sonya, Sabina, Mega, caffe, kkisia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale za co mialaby ja pokarac, taka mala? 07icon_smile4.gif
    Mnie aż palce świerzbiały.
    Ja nie wiem co się dzieje z dziewczynami, ale tych byków zostawiły wczoraj mnóstwo.

Bursztyn, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja chciałam dziewczynkę z tej prostej przyczyny, że dla dziewczynek jest tyle fajnych ciuchów i jak teraz łaziłam po przecenach, to aż mi się oczy świeciły. A dla chlopaka? Szare, brazowe, niebieskie, zielone, granatowe. I beżowe.
    To chyba tak specjalnie, bo mam dwie chrześniaczki, mąż zostal niedawno wujkiem (chociaż jak to dziewczynka, to chyba ciocią? O.o) i przynajmniej dziewczynom kupuję te ciuchy w motylki i kwiatuszki.
    Może kolejna będzie dziewczynka. Albo jeszcze kolejna. Chociaż trzema chłopakami bym też nie pogardziła ;-)
    Mimim, tak naprawdę to tutaj mało która strzela w płeć. Wchodzisz na forum, zachodzisz w ciążę i chłopak jest. Nie trzeba w owulację jak Bursztyn strzelać ;-)
    ostatnio jakos tak trafialam wlasnie przed, ale i tak nic z tego nie wyszlo ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mnie aż palce świerzbiały.
    Ja nie wiem co się dzieje z dziewczynami, ale tych byków zostawiły wczoraj mnóstwo.
    no wlasnie, ja mysle ze moderator powinien poprawiac ortografie i zangielszczone idiotyzmy dbajac tym samymo czystosc naszego pieknego jezyka, a nie usuwac wulgaryzmy- nota bene poprawnie napisane ;)

Bliska 77, BISCA, moremi, gretka, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Reni ja tam caly czas kciukam,
    Jesli chodzi o skutecznosc in vitro, to rsnie z tym bywa,mom dwom kolezankom dal sie za pierwszym podejsciem, jedna miala trzy lipne podejscia, po czym zaszla niespodziewanie i bez zadnych wspomagaczy, zdaje sie, ze juz kiedys o tym pisalam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 16:20

moremi, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie, ja mysle ze moderator powinien poprawiac ortografie i zangielszczone idiotyzmy dbajac tym samymo czystosc naszego pieknego jezyka, a nie usuwac wulgaryzmy- nota bene poprawnie napisane ;)
    Nie dosc, ze poprawnie napisane to z prawdziwie slwianskim temperamentem, zatem mzna powiedziec, ze dbamy by nasz prawdziwy, staropolski jezyk nie wymarl :-)

moremi, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A lacina dozwolona?:P

iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 10621 10622 10623 10624 10625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ