35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Ps Małe te szampiny robiom, bo jósz mi sie skonczył, chlopa bzyknelam, i znofu muszem iść do garzażu
Dzieć śpi, może tradycyjnie, 4.5 hbo to tyle roboty
moremi, iwcia77, Mega, caffe, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Wy tak pisałyście kto w jaką płeć celuje i ze tu chłopcy w przewadze. Az zastanowiłam się nad tym jak by to u nas być mogło... i do tej pory myślałam że fajnie byłoby mieć 2 dziewczyny, ale jak patre jaja ta pierwsza w tate zapatrzona, to myślę, że skoro tu rozdają chłopaków to ja w zasadzie poproszę, takiego mamusiowego sztuk raz:)
ComeToMeBaby, moremi, ania.g, BISCA, iwcia77, Reni, Sonya, Mega, caffe, paszczakin, kkisia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kochaniutka...słowo jest słowo - a ja nie jestem tu od sądów boskich...
Zastanawiam się, czy w ogóle nie zrezygnować - bo to jakaś porąbana funkcja....myślałam, że moderowanie trochę na czymś innym polega - ale jak widać znaleźli sobie sprytnie sprzątaczy, zamiataczy......
Nie wiem czy mam czas i ochotę siedzieć i sprawdzać kto sobie zaklął a kto nie - paranoja jakaś.....Mimik, Bozia3, kapturnica, Bursztyn, BISCA, iwcia77, Mega, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Wg mnie też to tak wygląda. A powinno być tak, że jak komu się post nie podoba to zgłasza do moderacji, po to są moderatorzy, żeby reagować na zgłoszenia a nie po to by czytać forum, bez przesady, na żadnym forum tak chyba nie ma.
No właśnie!
Na niektórych portalach mają w mailach jakiś automat który wychwytuje niedozwoloną treść i wykropkowuje...
Przynajmniej do tej pory myslalam ze to automat:Pmoremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mimik wrote:Wy tak pisałyście kto w jaką płeć celuje i ze tu chłopcy w przewadze. Az zastanowiłam się nad tym jak by to u nas być mogło... i do tej pory myślałam że fajnie byłoby mieć 2 dziewczyny, ale jak patre jaja ta pierwsza w tate zapatrzona, to myślę, że skoro tu rozdają chłopaków to ja w zasadzie poproszę, takiego mamusiowego sztuk raz:)
Mimik, kapturnica, moremi, Bursztyn, BISCA, iwcia77, SolarPolar, Sonya, Mega, caffe, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Może jak im się będą moderatorzy wykruszać jeden po drugim to przestaną gwiazdorzyć, zwyczajnie tego nie ogarną. Chociaż, z drugiej strony zawsze się znajdą chętne do moderowania, te co łudzić się będą,że albo mają jakąś władzę niedostepną dla innych, albo ideologicznie i altruistycznie będą chciały wprowadzić utopijny ład i porządek, miłość i szacunek wśród wszystkich uzytkowniczek, a na codzień walczą o pokój na świecie. Cóż, takich nie brakuje. Tylko jak się Bozia odsuniesz z tej funkcji to następnemu współczuję hahaha. Nie wiem czemu się ograniczacie z tymi przeklenstwami. Pierdzioszkowanie jakieś. Na naszym wątku?! Armagedon, nie myślałam że dożyję takich czasów. Jak tam komuś obcemu to przeszkadza to niech nie czyta i nie robi problemu. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. A jak będzie przeszkadzać to se zgłosi, mod wymoderuje i z głowy, wszyscy zadowoleni. Te co przeklnęły to przeklnęły, a te co zgłosiły to zgłosiły. Najgorzej ma mod
zauważyłam jednak, że w nocy mody nie pracują
No, to tyle, dziękuję za uwagę.
moremi, Bursztyn, gretka, iwcia77, Mega, kkisia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
A nie, jeszcze coś. Oni sobie znaleźli czyścicieli bo forum jest publiczne i jak jakiś młodzieniec to przeczyta wszystko co napisałyśmy to zejdzie na zawał niby. Ciekawe czy lepiej żeby czytał o seksie, szyjkach, śluzach, plemnikach i całej reszcie. Pewne treści powinny być dostępne tylko dla zainteresowanych danym tematem, więc uważam że to forum powinni być dostępne we formule zamkniętej. Niech sobie portal będzie ogólnodostępny, a forum widoczne tylko dla zalogowanych. Tylko im to wyniki wyszukiwania w google obniży. A to już jest kasa. Więc niech nie sciemniaja, że o czystość języka chodzi a powiedzą wprost, że o kasę.
Mimik, BISCA, gretka, Mega, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mimik wrote:No właśnie!
Na niektórych portalach mają w mailach jakiś automat który wychwytuje niedozwoloną treść i wykropkowuje...
Przynajmniej do tej pory myslalam ze to automat:PMimik, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mimik wrote:Wy tak pisałyście kto w jaką płeć celuje i ze tu chłopcy w przewadze. Az zastanowiłam się nad tym jak by to u nas być mogło... i do tej pory myślałam że fajnie byłoby mieć 2 dziewczyny, ale jak patre jaja ta pierwsza w tate zapatrzona, to myślę, że skoro tu rozdają chłopaków to ja w zasadzie poproszę, takiego mamusiowego sztuk raz:)
To chyba tak specjalnie, bo mam dwie chrześniaczki, mąż zostal niedawno wujkiem (chociaż jak to dziewczynka, to chyba ciocią?) i przynajmniej dziewczynom kupuję te ciuchy w motylki i kwiatuszki.
Może kolejna będzie dziewczynka. Albo jeszcze kolejna. Chociaż trzema chłopakami bym też nie pogardziła
Mimim, tak naprawdę to tutaj mało która strzela w płeć. Wchodzisz na forum, zachodzisz w ciążę i chłopak jest. Nie trzeba w owulację jak Bursztyn strzelaćBursztyn, kapturnica, ania.g, Bliska 77, Mimik, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, Sonya, Sabina, Mega, caffe, kkisia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mnie aż palce świerzbiały.
Ja nie wiem co się dzieje z dziewczynami, ale tych byków zostawiły wczoraj mnóstwo.Bursztyn, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja chciałam dziewczynkę z tej prostej przyczyny, że dla dziewczynek jest tyle fajnych ciuchów i jak teraz łaziłam po przecenach, to aż mi się oczy świeciły. A dla chlopaka? Szare, brazowe, niebieskie, zielone, granatowe. I beżowe.
To chyba tak specjalnie, bo mam dwie chrześniaczki, mąż zostal niedawno wujkiem (chociaż jak to dziewczynka, to chyba ciocią?) i przynajmniej dziewczynom kupuję te ciuchy w motylki i kwiatuszki.
Może kolejna będzie dziewczynka. Albo jeszcze kolejna. Chociaż trzema chłopakami bym też nie pogardziła
Mimim, tak naprawdę to tutaj mało która strzela w płeć. Wchodzisz na forum, zachodzisz w ciążę i chłopak jest. Nie trzeba w owulację jak Bursztyn strzelać -
moremi wrote:Mnie aż palce świerzbiały.
Ja nie wiem co się dzieje z dziewczynami, ale tych byków zostawiły wczoraj mnóstwo.Bliska 77, BISCA, moremi, gretka, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Reni ja tam caly czas kciukam,
Jesli chodzi o skutecznosc in vitro, to rsnie z tym bywa,mom dwom kolezankom dal sie za pierwszym podejsciem, jedna miala trzy lipne podejscia, po czym zaszla niespodziewanie i bez zadnych wspomagaczy, zdaje sie, ze juz kiedys o tym pisalamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 16:20
moremi, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no wlasnie, ja mysle ze moderator powinien poprawiac ortografie i zangielszczone idiotyzmy dbajac tym samymo czystosc naszego pieknego jezyka, a nie usuwac wulgaryzmy- nota bene poprawnie napisane
moremi, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no wlasnie, ja mysle ze moderator powinien poprawiac ortografie i zangielszczone idiotyzmy dbajac tym samymo czystosc naszego pieknego jezyka, a nie usuwac wulgaryzmy- nota bene poprawnie napisane
iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość