35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:Nie dosc, ze poprawnie napisane to z prawdziwie slwianskim temperamentem, zatem mzna powiedziec, ze dbamy by nasz prawdziwy, staropolski jezyk nie wymarl
Mimik, Bliska 77, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, BISCA, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:ostatnio jakos tak trafialam wlasnie przed, ale i tak nic z tego nie wyszlo
Bliska 77, Bursztyn, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:O właśnie. Przecież nie będę za każdym razem pisała, że mi chodzi o chwosta przy pasie czy szlafmycy. Będę pisała "kutas". Przecież to nie jest wulgarne.
, bo przecież nie napisze, że hardcore
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 16:25
kapturnica, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:O właśnie. Przecież nie będę za każdym razem pisała, że mi chodzi o chwosta przy pasie czy szlafmycy. Będę pisała "kutas". Przecież to nie jest wulgarne.
Bliska 77, iwcia77, Mimik, moremi lubią tę wiadomość
-
Chcialam rowniez zauwazyc, ze staropolska nazwa osobowa „chuj” wywodzona jest od prasl. *xujь – „cierń, kolec”
tak wiec mysle ze mozna uzywac bez obaw - w sensie oralnym i innym tez
kapturnica, Bliska 77, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimik, SolarPolar, moremi, Sabina, Mega, BISCA, kkisia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I takie pocieszenie rozumiem
Ale, ale - jak to niemlodymi cyckami? Moje są młodeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 16:46
kapturnica, Mimik, Bursztyn, moremi, Sabina, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Jestem ok , a juz glupialam 2 razy , raz na poczatku mi sie wydawalo, ze cos zle , bo objawow nie bylo I polecialam do Lekarza I 5 tyg. 6 dni widzialam serce, potem wszystko ok , mam fajne zdjecia z 6 tyg.0dni I 9 tyg. 0 dni , potem dostalam jakiegos kawowego plamienia w 9 tyg i 3 dni I polecialam znowu I malec sie ruszal I teraz ciagle czuje mdlosci , ale nie wymiotuje , nie jem miesa , nie moge , nie smakuje mi w ogole ... W lodowce smierdzi, nie moge tam zagladac , piersi chyba mi odpadna , w nocy jak sie przewracam to od razu budze sie , Bo mnie bola , wiec chyba wszystko ok.... We wtorek znowu ide podejrzec, dam znac co I jak ...10 sierpnia mam genetyczne usg I robie nifty , mysle , ze to chlopiec, choc nie ukrywam , ze w sumie mi bez roznicy , ale zawsze chcialam pierwsza corke ....... Jestesmy szczesliwi !!!!!
P.s. Do ktorego tyg. Bralas progresteron???? Ja mam swoj czysciutki , ale Twoj tez probowalam, Bo zapomnialam na swoj refill zrobic ....
fajnie, ze z ciaza wszysko ok, nie martw sie , bedzie dobrzeEvans lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Mnie aż palce świerzbiały.
Ja nie wiem co się dzieje z dziewczynami, ale tych byków zostawiły wczoraj mnóstwo.moremi, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Chcialam rowniez zauwazyc, ze staropolska nazwa osobowa „chuj” wywodzona jest od prasl. *xujь – „cierń, kolec”
tak wiec mysle ze mozna uzywac bez obaw - w sensie oralnym i innym tez
Bursztyn, Bliska 77, Mimik, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni, naszczałaś na nowy test? Ej, przecież czekamy na betę. Rozumiesz? Wiem, że nerwy tobą szargają ale czekaj czekaj, zaraz już, chwila moment. Daj szopiakowi czas jeszcze. No trzymam co się da!
Mimik, Mega lubią tę wiadomość
-
Dokladnie, beta to beta, w.... z testami
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2015, 17:53
Bursztyn, Mimik, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość