35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no ejBursztyn wrote:

nie poddawaj się, ja tu oczekuję rzeczowego wyjaśnienia na jakiej podstawie twój post został usunięty. jesteśmy odpowiedzialne za czyjeś przekleństwa? a czy ten cytowany post z przekleństwem też został usunięty? bo chyba by trzeba było. nie wiem o jaki post chodzi więc pytam.
Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
z bluzgiem to byl ten Renkowy, tzn. Reniek bluzgnal sobie, ktory zacytowalam, zeby Renka pocieszyc, ale nektar pocieszenia zostal usuniety, tez sie z tym nie zgadzam, no ale co mam zrobic?ComeToMeBaby wrote:no ej

nie poddawaj się, ja tu oczekuję rzeczowego wyjaśnienia na jakiej podstawie twój post został usunięty. jesteśmy odpowiedzialne za czyjeś przekleństwa? a czy ten cytowany post z przekleństwem też został usunięty? bo chyba by trzeba było. nie wiem o jaki post chodzi więc pytam.
Reeniek, wiedz ze jestem z Toba!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 18:41
iwcia77, SolarPolar, ComeToMeBaby, Reni, Bliska 77, BISCA, Mimik, moremi, kkisia, kapturnica, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
renkowy bluzg na in vitro i całą resztę? z masą wulgaryzmów? wisi sobie spokojnie.
Reni, Bliska 77, iwcia77, Bursztyn, BISCA, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
A ja tam jak bede miala ochote to sobie przeklne nie bede stawiala kropek czy innych hyhyhyy hyh oooo

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmówWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 19:00 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2015, 22:41
Bliska 77, ComeToMeBaby, Mega, Bursztyn, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
I fiordyiwcia77 wrote:to wiedza tylko merynosy

Piątunio! Czekam na małża, bo jeszcze musiał do pracy pojechać, w lodowce sie chłodzą chmielowe koszulki...hmmmm....
Reni nosz kurka, wcale mi sie ten minus nie spodobał
, ale czekam na betę 
Wracam do nadrabiania
Bliska 77, iwcia77, moremi, kkisia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość