35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:
nie poddawaj się, ja tu oczekuję rzeczowego wyjaśnienia na jakiej podstawie twój post został usunięty. jesteśmy odpowiedzialne za czyjeś przekleństwa? a czy ten cytowany post z przekleństwem też został usunięty? bo chyba by trzeba było. nie wiem o jaki post chodzi więc pytam.Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no ej
nie poddawaj się, ja tu oczekuję rzeczowego wyjaśnienia na jakiej podstawie twój post został usunięty. jesteśmy odpowiedzialne za czyjeś przekleństwa? a czy ten cytowany post z przekleństwem też został usunięty? bo chyba by trzeba było. nie wiem o jaki post chodzi więc pytam.
Reeniek, wiedz ze jestem z Toba!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 18:41
iwcia77, SolarPolar, ComeToMeBaby, Reni, Bliska 77, BISCA, Mimik, moremi, kkisia, kapturnica, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
renkowy bluzg na in vitro i całą resztę? z masą wulgaryzmów? wisi sobie spokojnie.
Reni, Bliska 77, iwcia77, Bursztyn, BISCA, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
A ja tam jak bede miala ochote to sobie przeklne nie bede stawiala kropek czy innych hyhyhyy hyh oooo
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmówWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 19:00 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2015, 22:41
Bliska 77, ComeToMeBaby, Mega, Bursztyn, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:to wiedza tylko merynosy
Piątunio! Czekam na małża, bo jeszcze musiał do pracy pojechać, w lodowce sie chłodzą chmielowe koszulki...hmmmm....
Reni nosz kurka, wcale mi sie ten minus nie spodobał, ale czekam na betę
Wracam do nadrabianiaBliska 77, iwcia77, moremi, kkisia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość