X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mnie aż palce świerzbiały.
    Ja nie wiem co się dzieje z dziewczynami, ale tych byków zostawiły wczoraj mnóstwo.
    może raczej Cię świerzbiły...te palce? :)

moremi, ComeToMeBaby, Bliska 77, iwcia77, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ale Reniek, pobluzgasz ewentualnie po becie, tak jak napisalam wczzesniej- ja nie trace nadzieji i nadal trzymam wszystko zacisniete na amen!
    Ja rowniez zaciskam wszystko co sie da za Renislawe.

ComeToMeBaby, iwcia77, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może raczej Cię świerzbiły...te palce? :)
    Bozia, modzie nasz kochany, zauważyłaś <3 ;-) a poprawiłaś?

ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bozia, modzie nasz kochany, zauważyłaś <3 ;-) a poprawiłaś?
    chyba nie kazali jej ortografii poprawiać :P
    w kwestii ortografii Bozia jest "nasza"

iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    chyba nie kazali jej ortografii poprawiać :P
    w kwestii ortografii Bozia jest "nasza"
    Myślisz, że te brzuski spowodowały jej przejście na ciemną stronę mocy? Nie wierzę :-D

ComeToMeBaby, iwcia77, Bursztyn, SolarPolar, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Myślisz, że te brzuski spowodowały jej przejście na ciemną stronę mocy? Nie wierzę :-D
    jeszcze walczy ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Sonya Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - ponoć w nocy przed testem sikawka na kłódkę. Więc ten test nie liczy się. Trzymam kciuki za następny, a lepiej za betę.
    Boziu, do 3 razy sztuka. Teraz lepiej przymierzymy.

SolarPolar, Reni lubią tę wiadomość

• Sonya Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, dziewczynka to też te urocze błyskotki, sandałki z kwiatuszkiem i inne takie. Choć moje chłopaki są super, dziewczynka to inna bajka.

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonya wrote:
    Moremi, dziewczynka to też te urocze błyskotki, sandałki z kwiatuszkiem i inne takie. Choć moje chłopaki są super, dziewczynka to inna bajka.
    I dziewczynka nie sika na wszystkie strony świata ;-)

iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Sonya, SolarPolar, Bliska 77, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Bozia dajesz radę :-)

Reniek do chwili gdy się okres nie pojawi, kciuki są trzymane. Do odwołania.
    Howk

ComeToMeBaby, Aasiula, Bliska 77, Reni, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..no to wam opowiem jak blondynka prala wozek...

jak zapewne wiecie - od wczoraj Ivo ma "nowa" fure...a, ze uzywka to sciagnelam pokrowce z fotelika i ze spacerowki , bude i wypralam wszystko elegancko..dzis probuje "ubrac fotelik i nie daje rady, mecze sie godzine, pot sie leje razem z tesciowa zaczynamy rozkrecac fotelik na czesci , bo pokrowiec nijak nie pasuje az nagle mnie oswiecilo! ide na balkon i ogladam drugi pokrowiec...to byl ten z fotelika! probowalam zalozyc na fotelik pokrowiec ze spacerowki! godzina w plecy!

upal odbiera mi mozg a scena jak z "sasiadow"

Bursztyn, moremi, ComeToMeBaby, Sonya, SolarPolar, Aasiula, Bliska 77, Reni, caffe, Mega, BISCA, ania.g, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
     Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.
    ale zaraz! ja sie ne zgadzam! jak to cala wiadomosc usunieta? przeciez to byl cytat w wikipedii dotyczacy etymologii fujary!

moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, SolarPolar, Bliska 77, Reni, Mega, BISCA, peppapig, malgos741, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale zaraz! ja sie ne zgadzam! jak to cala wiadomosc usunieta? przeciez to byl cytat w wikipedii dotyczacy etymologii fujary!
    zgłoś to do admina i niech ci wskaże jaki punkt regulaminu naruszyłaś.
    też się nie zgadzam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 18:12

iwcia77, Bursztyn, Aasiula, Bliska 77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamieszczam jeszcze raz w ramach zajec z etymologii, sa to bardzo wazne informacje:

Staropolska nazwa osobowa „chuj” wywodzona jest od prasł. *xujь – „cierń, kolec”, to jednak w korelacji z prasł. *xvoja, *xvojь – „choina, chojna

Prosze moderatora o rzetelne wykonywanie swoich obowiazkow, dostrzezenie stricte edukacynej roli powyzszego oraz nienaduzywanie "wladzy" 07icon_smile4.gif

iwcia77, SolarPolar, Aasiula, Bliska 77, Reni, Mega, BISCA, Heretyczka, ania.g, moremi, malgos741, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    zgłoś to do admina i niech ci wskaże jaki punkt regulaminu naruszyłaś.
    też się nie zgadzam.
    wlasnie!
    nie naruszylam zadnego punktu...

Widzicie co wladza moze zrobic z czlowiekiem, niech to bedzie dla wszystkcih
    przestroga dziadek.gif

iwcia77, Bliska 77, Reni, Mega, Bozia3, BISCA, moremi, kkisia, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Zamieszczam jeszcze raz w ramach zajec z etymologii, sa to bardzo wazne informacje:

Staropolska nazwa osobowa „chuj” wywodzona jest od prasł. *xujь – „cierń, kolec”, to jednak w korelacji z prasł. *xvoja, *xvojь – „choina, chojna

Prosze moderatora o rzetelne wykonywanie swoich obowiazkow, dostrzezenie stricte edukacynej roli powyzszego oraz nienaduzywanie "wladzy" 07icon_smile4.gif
    ale to nie o ten post chodziło- ten cytowany wisi sobie spokojnie.

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Z tego co pamiętam (ale mogę się mylić w morzu usuwanych postów) to Twój post do usunięcia wynikal z tego, że, zacytowałaś czyjś post z bluzgiem. Ten o wyjaśnieniu mądrości chujaszkowych chyba zostawiłam w spokoju.... I może wreszcie zajębyście sie czymś pożytecznym, a nie denerwować i zajmować mi czas cały dzień?

Bursztyn, iwcia77, SolarPolar, Reni, Mega, BISCA, Mimik, ania.g, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Z tego co pamiętam (ale mogę się mylić w morzu usuwanych postów) to Twój post do usunięcia wynikal z tego, że, zacytowałaś czyjś post z bluzgiem. Ten o wyjaśnieniu mądrości chujaszkowych chyba zostawiłam w spokoju.... I może wreszcie zajębyście sie czymś pożytecznym, a nie denerwować i zajmować mi czas cały dzień?
    o, no to ja juz zupelnie ochujalam, ide do kuchni ;)

ComeToMeBaby, iwcia77, Reni, Bliska 77, gretka, Mega, Bozia3, BISCA, Mimik, moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weź się Bozia, to jeśli w cytowanym poście ktoś zabluzgał to zaraz trzeba całą nową wypowiedź usuwać, bo w cytacie był bluzg?
    to co- cytując kogoś mamy teraz i my się bawić w moderatora i kropkować czyjeś bluzgi jeśli się akurat pojawiły? pokaż mi punkt w regulaminie który o tym mówi. no bez przesady.
    poza tym- duuuuuużo opuściłaś. masz trochę roboty, nazbierało się. skoro chcesz być już taka dokładna.

Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, Mimik, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ale to nie o ten post chodziło- ten cytowany wisi sobie spokojnie.
    0blush2.gif
    dobszszsz...
    no to ja moze zajme sie robieniem przetworow....
    z porow...
    nie mam nic innego w lodowce dzis ;)

iwcia77, SolarPolar, Bliska 77, Mega, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 10623 10624 10625 10626 10627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ