35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
może raczej Cię świerzbiły...te palce?moremi wrote:Mnie aż palce świerzbiały.
Ja nie wiem co się dzieje z dziewczynami, ale tych byków zostawiły wczoraj mnóstwo.
moremi, ComeToMeBaby, Bliska 77, iwcia77, Mega, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja rowniez zaciskam wszystko co sie da za Renislawe.Bursztyn wrote:Ale Reniek, pobluzgasz ewentualnie po becie, tak jak napisalam wczzesniej- ja nie trace nadzieji i nadal trzymam wszystko zacisniete na amen!
ComeToMeBaby, iwcia77, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bozia, modzie nasz kochany, zauważyłaśBozia3 wrote:może raczej Cię świerzbiły...te palce?

a poprawiłaś?
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Myślisz, że te brzuski spowodowały jej przejście na ciemną stronę mocy? Nie wierzęComeToMeBaby wrote:chyba nie kazali jej ortografii poprawiać

w kwestii ortografii Bozia jest "nasza"
ComeToMeBaby, iwcia77, Bursztyn, SolarPolar, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I dziewczynka nie sika na wszystkie strony świataSonya wrote:Moremi, dziewczynka to też te urocze błyskotki, sandałki z kwiatuszkiem i inne takie. Choć moje chłopaki są super, dziewczynka to inna bajka.
iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Sonya, SolarPolar, Bliska 77, Mega, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
..no to wam opowiem jak blondynka prala wozek...
jak zapewne wiecie - od wczoraj Ivo ma "nowa" fure...a, ze uzywka to sciagnelam pokrowce z fotelika i ze spacerowki , bude i wypralam wszystko elegancko..dzis probuje "ubrac fotelik i nie daje rady, mecze sie godzine, pot sie leje razem z tesciowa zaczynamy rozkrecac fotelik na czesci , bo pokrowiec nijak nie pasuje az nagle mnie oswiecilo! ide na balkon i ogladam drugi pokrowiec...to byl ten z fotelika! probowalam zalozyc na fotelik pokrowiec ze spacerowki! godzina w plecy!
upal odbiera mi mozg a scena jak z "sasiadow"
Bursztyn, moremi, ComeToMeBaby, Sonya, SolarPolar, Aasiula, Bliska 77, Reni, caffe, Mega, BISCA, ania.g, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
ale zaraz! ja sie ne zgadzam! jak to cala wiadomosc usunieta? przeciez to byl cytat w wikipedii dotyczacy etymologii fujary!Bursztyn wrote:Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.
moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, SolarPolar, Bliska 77, Reni, Mega, BISCA, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
zgłoś to do admina i niech ci wskaże jaki punkt regulaminu naruszyłaś.Bursztyn wrote:ale zaraz! ja sie ne zgadzam! jak to cala wiadomosc usunieta? przeciez to byl cytat w wikipedii dotyczacy etymologii fujary!
też się nie zgadzam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 18:12
iwcia77, Bursztyn, Aasiula, Bliska 77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Zamieszczam jeszcze raz w ramach zajec z etymologii, sa to bardzo wazne informacje:
Staropolska nazwa osobowa „chuj” wywodzona jest od prasł. *xujь – „cierń, kolec”, to jednak w korelacji z prasł. *xvoja, *xvojь – „choina, chojna
Prosze moderatora o rzetelne wykonywanie swoich obowiazkow, dostrzezenie stricte edukacynej roli powyzszego oraz nienaduzywanie "wladzy"
iwcia77, SolarPolar, Aasiula, Bliska 77, Reni, Mega, BISCA, nick nieaktualny, ania.g, moremi, malgos741, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
wlasnie!ComeToMeBaby wrote:zgłoś to do admina i niech ci wskaże jaki punkt regulaminu naruszyłaś.
też się nie zgadzam.
nie naruszylam zadnego punktu...
Widzicie co wladza moze zrobic z czlowiekiem, niech to bedzie dla wszystkcih
przestroga
iwcia77, Bliska 77, Reni, Mega, Bozia3, BISCA, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
ale to nie o ten post chodziło- ten cytowany wisi sobie spokojnie.Bursztyn wrote:Zamieszczam jeszcze raz w ramach zajec z etymologii, sa to bardzo wazne informacje:
Staropolska nazwa osobowa „chuj” wywodzona jest od prasł. *xujь – „cierń, kolec”, to jednak w korelacji z prasł. *xvoja, *xvojь – „choina, chojna
Prosze moderatora o rzetelne wykonywanie swoich obowiazkow, dostrzezenie stricte edukacynej roli powyzszego oraz nienaduzywanie "wladzy"
-
Z tego co pamiętam (ale mogę się mylić w morzu usuwanych postów) to Twój post do usunięcia wynikal z tego, że, zacytowałaś czyjś post z bluzgiem. Ten o wyjaśnieniu mądrości chujaszkowych chyba zostawiłam w spokoju.... I może wreszcie zajębyście sie czymś pożytecznym, a nie denerwować i zajmować mi czas cały dzień?Bursztyn wrote:Zamieszczam jeszcze raz w ramach zajec z etymologii, sa to bardzo wazne informacje:
Bursztyn, iwcia77, SolarPolar, Reni, Mega, BISCA, Mimik, ania.g, moremi, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
o, no to ja juz zupelnie ochujalam, ide do kuchniBozia3 wrote:Z tego co pamiętam (ale mogę się mylić w morzu usuwanych postów) to Twój post do usunięcia wynikal z tego, że, zacytowałaś czyjś post z bluzgiem. Ten o wyjaśnieniu mądrości chujaszkowych chyba zostawiłam w spokoju.... I może wreszcie zajębyście sie czymś pożytecznym, a nie denerwować i zajmować mi czas cały dzień?
ComeToMeBaby, iwcia77, Reni, Bliska 77, gretka, Mega, Bozia3, BISCA, Mimik, moremi, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
weź się Bozia, to jeśli w cytowanym poście ktoś zabluzgał to zaraz trzeba całą nową wypowiedź usuwać, bo w cytacie był bluzg?
to co- cytując kogoś mamy teraz i my się bawić w moderatora i kropkować czyjeś bluzgi jeśli się akurat pojawiły? pokaż mi punkt w regulaminie który o tym mówi. no bez przesady.
poza tym- duuuuuużo opuściłaś. masz trochę roboty, nazbierało się. skoro chcesz być już taka dokładna.
Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, Mimik, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość