35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Ale Reniek, pobluzgasz ewentualnie po becie, tak jak napisalam wczzesniej- ja nie trace nadzieji i nadal trzymam wszystko zacisniete na amen!
ComeToMeBaby, iwcia77, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może raczej Cię świerzbiły...te palce?
a poprawiłaś?
ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:chyba nie kazali jej ortografii poprawiać
w kwestii ortografii Bozia jest "nasza"ComeToMeBaby, iwcia77, Bursztyn, SolarPolar, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sonya wrote:Moremi, dziewczynka to też te urocze błyskotki, sandałki z kwiatuszkiem i inne takie. Choć moje chłopaki są super, dziewczynka to inna bajka.
iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Sonya, SolarPolar, Bliska 77, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
..no to wam opowiem jak blondynka prala wozek...
jak zapewne wiecie - od wczoraj Ivo ma "nowa" fure...a, ze uzywka to sciagnelam pokrowce z fotelika i ze spacerowki , bude i wypralam wszystko elegancko..dzis probuje "ubrac fotelik i nie daje rady, mecze sie godzine, pot sie leje razem z tesciowa zaczynamy rozkrecac fotelik na czesci , bo pokrowiec nijak nie pasuje az nagle mnie oswiecilo! ide na balkon i ogladam drugi pokrowiec...to byl ten z fotelika! probowalam zalozyc na fotelik pokrowiec ze spacerowki! godzina w plecy!
upal odbiera mi mozg a scena jak z "sasiadow"Bursztyn, moremi, ComeToMeBaby, Sonya, SolarPolar, Aasiula, Bliska 77, Reni, caffe, Mega, BISCA, ania.g, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.
moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, SolarPolar, Bliska 77, Reni, Mega, BISCA, peppapig, malgos741, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale zaraz! ja sie ne zgadzam! jak to cala wiadomosc usunieta? przeciez to byl cytat w wikipedii dotyczacy etymologii fujary!
też się nie zgadzam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 18:12
iwcia77, Bursztyn, Aasiula, Bliska 77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zamieszczam jeszcze raz w ramach zajec z etymologii, sa to bardzo wazne informacje:
Staropolska nazwa osobowa „chuj” wywodzona jest od prasł. *xujь – „cierń, kolec”, to jednak w korelacji z prasł. *xvoja, *xvojь – „choina, chojna
Prosze moderatora o rzetelne wykonywanie swoich obowiazkow, dostrzezenie stricte edukacynej roli powyzszego oraz nienaduzywanie "wladzy"
iwcia77, SolarPolar, Aasiula, Bliska 77, Reni, Mega, BISCA, Heretyczka, ania.g, moremi, malgos741, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:zgłoś to do admina i niech ci wskaże jaki punkt regulaminu naruszyłaś.
też się nie zgadzam.
nie naruszylam zadnego punktu...
Widzicie co wladza moze zrobic z czlowiekiem, niech to bedzie dla wszystkcih
przestrogaiwcia77, Bliska 77, Reni, Mega, Bozia3, BISCA, moremi, kkisia, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Zamieszczam jeszcze raz w ramach zajec z etymologii, sa to bardzo wazne informacje:
Staropolska nazwa osobowa „chuj” wywodzona jest od prasł. *xujь – „cierń, kolec”, to jednak w korelacji z prasł. *xvoja, *xvojь – „choina, chojna
Prosze moderatora o rzetelne wykonywanie swoich obowiazkow, dostrzezenie stricte edukacynej roli powyzszego oraz nienaduzywanie "wladzy" -
Bursztyn wrote:Zamieszczam jeszcze raz w ramach zajec z etymologii, sa to bardzo wazne informacje:
Prosze moderatora o rzetelne wykonywanie swoich obowiazkow, dostrzezenie stricte edukacynej roli powyzszego oraz nienaduzywanie "wladzy"Bursztyn, iwcia77, SolarPolar, Reni, Mega, BISCA, Mimik, ania.g, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Z tego co pamiętam (ale mogę się mylić w morzu usuwanych postów) to Twój post do usunięcia wynikal z tego, że, zacytowałaś czyjś post z bluzgiem. Ten o wyjaśnieniu mądrości chujaszkowych chyba zostawiłam w spokoju.... I może wreszcie zajębyście sie czymś pożytecznym, a nie denerwować i zajmować mi czas cały dzień?
ComeToMeBaby, iwcia77, Reni, Bliska 77, gretka, Mega, Bozia3, BISCA, Mimik, moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
weź się Bozia, to jeśli w cytowanym poście ktoś zabluzgał to zaraz trzeba całą nową wypowiedź usuwać, bo w cytacie był bluzg?
to co- cytując kogoś mamy teraz i my się bawić w moderatora i kropkować czyjeś bluzgi jeśli się akurat pojawiły? pokaż mi punkt w regulaminie który o tym mówi. no bez przesady.
poza tym- duuuuuużo opuściłaś. masz trochę roboty, nazbierało się. skoro chcesz być już taka dokładna.Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, Mimik, moremi, kkisia lubią tę wiadomość