X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Evans Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    O kurdę, Evans cztery razy polubiła tego posta. Musi go bardzo lubić :-D
    LMAO

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde..a ja czytam wlasnie o smierci synka Filipa Chajzera...ale tragedia...:(

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    LMAO
    Evans? a jak tam twoja ciaza? wszystko ok? jak sie czujesz?

Evans lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okurka flaczek, u mnie w robocie nie ma klimy, pot mi się po dupie leje, nawet majciochy odparzaja i jedyne o czym potrafię myśleć, to trzymanie nóg w zimnej wodzie. Nie daje rady, a tu jeszcze myśleć mi każą!

iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, SolarPolar, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czy tylko we mnie te ruchy budzą mieszane uczucia?
    Ja chyba już jestem penis nie matka. Jeszcze przed porodem.
    Dla mnie to robal, obcy jakiś.
    Z jednej strony fajnie, bo wiem że żyje, czuje się dobrze i w ten sposób pozdrawia matkę, ale z drugiej - jakby sraczka nadchodziła.
    Bardzo źle ze mną?
    ja miałam podobnie - dla mnie to nie było jakieś mega przyjemne - rozpierało mnie od środka - jedynie radość sprawiało to - że czułam, że dziecko żyje....i chyba na tyle..:) żadnego pierdzioszkowania emocjonalnego nie odczuwałam.....
    Za to Moremi - jak spojrzy Ci w oczy, pocałuje siarczyście albo zachwyci sie Twoimi (ju z nie tak młodymi yhmmm cyckami) - poczujesz co to szczęscie....:)

moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, caffe, Mimik, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, SolarPolar, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    LMAO
    Weź się, tu piszemy po polsku a nie po angielsku i to jeszcze slangiem :-P
    Musiałam to w Google wrzucić.
    Ale dobrze, że masz ubaw hehehe

Evans, Bursztyn, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja miałam podobnie - dla mnie to nie było jakieś mega przyjemne - rozpierało mnie od środka - jedynie radość sprawiało to - że czułam, że dziecko żyje....i chyba na tyle..:) żadnego pierdzioszkowania emocjonalnego nie odczuwałam.....
    Za to Moremi - jak spojrzy Ci w oczy, pocałuje siarczyście albo zachwyci sie Twoimi (ju z nie tak młodymi yhmmm cyckami) - poczujesz co to szczęscie....:)
    I takie pocieszenie rozumiem :-)
    Ale, ale - jak to niemlodymi cyckami? Moje są młode ;-)

ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Hehehe <3

Bozia3 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I takie pocieszenie rozumiem :-)
    Ale, ale - jak to niemlodymi cyckami? Moje są młode ;-)
    Właśnie. Moje też.
    Tylko dla tych od niepłodności już nie bardzo ;-) obowiązują nas procedury dla starych bab.

Bozia3, Bursztyn, iwcia77, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Evans? a jak tam twoja ciaza? wszystko ok? jak sie czujesz?
    Jestem ok , a juz glupialam 2 razy , raz na poczatku mi sie wydawalo, ze cos zle , bo objawow nie bylo I polecialam do Lekarza I 5 tyg. 6 dni widzialam serce, potem wszystko ok , mam fajne zdjecia z 6 tyg.0dni I 9 tyg. 0 dni , potem dostalam jakiegos kawowego plamienia w 9 tyg i 3 dni I polecialam znowu I malec sie ruszal I teraz ciagle czuje mdlosci , ale nie wymiotuje , nie jem miesa , nie moge , nie smakuje mi w ogole ... W lodowce smierdzi, nie moge tam zagladac , piersi chyba mi odpadna , w nocy jak sie przewracam to od razu budze sie , Bo mnie bola , wiec chyba wszystko ok.... We wtorek znowu ide podejrzec, dam znac co I jak ...10 sierpnia mam genetyczne usg I robie nifty , mysle , ze to chlopiec, choc nie ukrywam , ze w sumie mi bez roznicy , ale zawsze chcialam pierwsza corke ....... Jestesmy szczesliwi !!!!!
    P.s. Do ktorego tyg. Bralas progresteron???? Ja mam swoj czysciutki , ale Twoj tez probowalam, Bo zapomnialam na swoj refill zrobic ....:)

ComeToMeBaby, ania.g, iwcia77, Reni, SolarPolar, Mega, Heretyczka, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Klara - muszę byc konsekwentna - bo mnie posądzą o stronniczość - a tutaj same baby - więc piekło pewne...:)

Ważne, że ten szampan się nie zmarnuje...:)
    Więc staraj się ważyć, tak życiowo, wiesz....

ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak dotarl na norweska wies ? ;)

moremi, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas faktycznie nie robia do dupy O.o Dzie indziej mi chlopakow wlozyli
    Bozia3 wrote:
    Jakieś mam nieodparte wrażenie - że w PL do dupy robią in vitro. Nie wiem - czy to zależy od umiejętności lekarza, czy ki pieron - ale zagramanicą wychodzi to znacznie lepiej chyba...

ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, Bursztyn, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę ogarnąć manicure, bo po tych czeresniach i porzeczkach mam fioletowe paznokcie. I nie, nie jest to hipsterski lakier ;-)

Mega, Simba lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dziobak dotarl na norweska wies ? ;)
    Nie było meldunku

BISCA, iwcia77, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponownie uroczyyyyyyśśśśśśśśśśśśśśśśśśśście o,swittttttczam, że szampion sie nie smarnowała,,,,,, dobsze sze ja dzisiaj w domu z chlopem....

lodówka i tak, członek męski, nie działa, no to członek meski....

kura przez w, jak mi fajnie .....
    wszystko co do wywalenia, okazuje się, że się pszyda....

chyba się się zapłodnię, ale ta spirala się wkręciła...

ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, Mimik, Niuta, moremi, Bursztyn, ania.g, Bliska 77, iwcia77, Sabina, SolarPolar, Sonya, Mega, peppapig, paszczakin, kkisia, malgos741, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe <3
    Hehehe wykręcaj!

caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Więc staraj się ważyć, tak życiowo, wiesz....
    Kochaniutka...słowo jest słowo - a ja nie jestem tu od sądów boskich...:)

Zastanawiam się, czy w ogóle nie zrezygnować - bo to jakaś porąbana funkcja....myślałam, że moderowanie trochę na czymś innym polega - ale jak widać znaleźli sobie sprytnie sprzątaczy, zamiataczy......:)

Nie wiem czy mam czas i ochotę siedzieć i sprawdzać kto sobie zaklął a kto nie - paranoja jakaś.....

caffe, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Bursztyn, Bliska 77, iwcia77, Sonya, Mega, peppapig, kkisia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kochaniutka...słowo jest słowo - a ja nie jestem tu od sądów boskich...:)

Zastanawiam się, czy w ogóle nie zrezygnować - bo to jakaś porąbana funkcja....myślałam, że moderowanie trochę na czymś innym polega - ale jak widać znaleźli sobie sprytnie sprzątaczy, zamiataczy......:)

Nie wiem czy mam czas i ochotę siedzieć i sprawdzać kto sobie zaklął a kto nie - paranoja jakaś.....
    napijsiem szampiona i bo nikt tu nie bendzie mug pisac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 15:10

ComeToMeBaby, moremi, Bursztyn, iwcia77, Sonya, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps Małe te szampiny robiom, bo jósz mi sie skonczył, chlopa bzyknelam, i znofu muszem iść do garzażu ;)

Dzieć śpi, może tradycyjnie, 4.5 h ;) bo to tyle roboty ;)

BISCA, moremi, iwcia77, SolarPolar, Sonya, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 10620 10621 10622 10623 10624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ