35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOkurka flaczek, u mnie w robocie nie ma klimy, pot mi się po dupie leje, nawet majciochy odparzaja i jedyne o czym potrafię myśleć, to trzymanie nóg w zimnej wodzie. Nie daje rady, a tu jeszcze myśleć mi każą!
iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, SolarPolar, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czy tylko we mnie te ruchy budzą mieszane uczucia?
Ja chyba już jestem penis nie matka. Jeszcze przed porodem.
Dla mnie to robal, obcy jakiś.
Z jednej strony fajnie, bo wiem że żyje, czuje się dobrze i w ten sposób pozdrawia matkę, ale z drugiej - jakby sraczka nadchodziła.
Bardzo źle ze mną?żadnego pierdzioszkowania emocjonalnego nie odczuwałam.....
Za to Moremi - jak spojrzy Ci w oczy, pocałuje siarczyście albo zachwyci sie Twoimi (ju z nie tak młodymi yhmmm cyckami) - poczujesz co to szczęscie....moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, caffe, Mimik, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, SolarPolar, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja miałam podobnie - dla mnie to nie było jakieś mega przyjemne - rozpierało mnie od środka - jedynie radość sprawiało to - że czułam, że dziecko żyje....i chyba na tyle..
żadnego pierdzioszkowania emocjonalnego nie odczuwałam.....
Za to Moremi - jak spojrzy Ci w oczy, pocałuje siarczyście albo zachwyci sie Twoimi (ju z nie tak młodymi yhmmm cyckami) - poczujesz co to szczęscie....
Ale, ale - jak to niemlodymi cyckami? Moje są młodeComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:ja miałam podobnie - dla mnie to nie było jakieś mega przyjemne - rozpierało mnie od środka - jedynie radość sprawiało to - że czułam, że dziecko żyje....i chyba na tyle..
żadnego pierdzioszkowania emocjonalnego nie odczuwałam.....
Za to Moremi - jak spojrzy Ci w oczy, pocałuje siarczyście albo zachwyci sie Twoimi (ju z nie tak młodymi yhmmm cyckami) - poczujesz co to szczęscie....Bozia3 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:I takie pocieszenie rozumiem
Ale, ale - jak to niemlodymi cyckami? Moje są młode
Tylko dla tych od niepłodności już nie bardzoobowiązują nas procedury dla starych bab.
Bozia3, Bursztyn, iwcia77, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Evans? a jak tam twoja ciaza? wszystko ok? jak sie czujesz?
P.s. Do ktorego tyg. Bralas progresteron???? Ja mam swoj czysciutki , ale Twoj tez probowalam, Bo zapomnialam na swoj refill zrobic ....ComeToMeBaby, ania.g, iwcia77, Reni, SolarPolar, Mega, Heretyczka, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Klara - muszę byc konsekwentna - bo mnie posądzą o stronniczość - a tutaj same baby - więc piekło pewne...
Ważne, że ten szampan się nie zmarnuje...ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
U nas faktycznie nie robia do dupy
Dzie indziej mi chlopakow wlozyli
Bozia3 wrote:Jakieś mam nieodparte wrażenie - że w PL do dupy robią in vitro. Nie wiem - czy to zależy od umiejętności lekarza, czy ki pieron - ale zagramanicą wychodzi to znacznie lepiej chyba...ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, Bursztyn, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Ponownie uroczyyyyyyśśśśśśśśśśśśśśśśśśśście o,swittttttczam, że szampion sie nie smarnowała,,,,,, dobsze sze ja dzisiaj w domu z chlopem....
lodówka i tak, członek męski, nie działa, no to członek meski....
kura przez w, jak mi fajnie .....
wszystko co do wywalenia, okazuje się, że się pszyda....
chyba się się zapłodnię, ale ta spirala się wkręciła...ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, Mimik, Niuta, moremi, Bursztyn, ania.g, Bliska 77, iwcia77, Sabina, SolarPolar, Sonya, Mega, peppapig, paszczakin, kkisia, malgos741, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Więc staraj się ważyć, tak życiowo, wiesz....
Zastanawiam się, czy w ogóle nie zrezygnować - bo to jakaś porąbana funkcja....myślałam, że moderowanie trochę na czymś innym polega - ale jak widać znaleźli sobie sprytnie sprzątaczy, zamiataczy......
Nie wiem czy mam czas i ochotę siedzieć i sprawdzać kto sobie zaklął a kto nie - paranoja jakaś.....caffe, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Bursztyn, Bliska 77, iwcia77, Sonya, Mega, peppapig, kkisia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kochaniutka...słowo jest słowo - a ja nie jestem tu od sądów boskich...
Zastanawiam się, czy w ogóle nie zrezygnować - bo to jakaś porąbana funkcja....myślałam, że moderowanie trochę na czymś innym polega - ale jak widać znaleźli sobie sprytnie sprzątaczy, zamiataczy......
Nie wiem czy mam czas i ochotę siedzieć i sprawdzać kto sobie zaklął a kto nie - paranoja jakaś.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 15:10
ComeToMeBaby, moremi, Bursztyn, iwcia77, Sonya, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość