35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Leżę juz i reka mi dretwieje
Muszę szybko spać, jutro wielki dzień. Chociaż w gacie juz dzisiaj zagladalam
I pytanie
Jeśli nie ma @, to dalej biorę lutke, ale jeśli ciąży nie ma, to czy ona nie powstrzyma @??
Bursztyn, Bliska 77, Aasiula, ComeToMeBaby, Mimik, kapturnica, caffe, Bozia3, Olena lubią tę wiadomość
-
Moze tak byc ze powstrzyma ale wiesz, ze jestes w ciazy, prawda?Reni wrote:Leżę juz i reka mi dretwieje
I pytanie
Jeśli nie ma @, to dalej biorę lutke, ale jeśli ciąży nie ma, to czy ona nie powstrzyma @??
Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
wiedzialam, bedzie zloty deszczReni wrote:Leżę juz i reka mi dretwieje
nad tym pytaniem bedziesz sie zastanawiac dopiero jutro, ewentualnieReni wrote:I pytanie
Bliska 77, Heretyczka, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybo jest geniuszem naszych czasówBursztyn wrote:Harameina slucham
bardzo ciekawe
a zbanowali go z wikipedii i w niekorych kregach naukowych nie cieszy sie powodzeniem-no ale, jak to w zyciu
mnie wlasciwie bardziej niz jego teorie fizyki interesuje to jak to wiaze z duchowoscia i filozfia, i uwazam ze dobrze sie wiaze, no przynajmniej do mnie to w jakis sposob przemawia
dobrze że w miare młody, jeszcze wyjdzie na powierzchnie
musze sie dokładnie zagłebic w jego Resonance Project Foundation- taki homepage ma , poczytaj
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widzialam juz, nie mam czasu teraz zglebiac, opowiesz mi ewntualnieHeretyczka wrote:bo jest geniuszem naszych czasów
dobrze że w miare młody, jeszcze wyjdzie na powierzchnie
musze sie dokładnie zagłebic w jego Resonance Project Foundation- taki homepage ma , poczytaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 23:26
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Asiula- kciuki za corke &
Mega- wspaniale!
kupilam wozek ! marka ta sama tylko model inny ale moje czesci na niego pasuja , bo system wczepiania jest identyczny i szerokosc stelarza taka sama. ciesze sie jak gwizdek - mam teraz 2 spacerowki ( biala i niebieska) , dwa foteliki do auta ( biale i niebieskie) i jedno szersze z baza i 1 gondole ( moja) takze wozek jak klocki lego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 23:27
Bliska 77, Aasiula, Mega, Mimik, kapturnica, ania.g, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeszcze nie, czasu nie ma, jeszcze schizofrenia musze sie zajac, psychoterapiami i innymi, zaczne chyba wstawac o 4 rano jak Polar zeby to wszystko przeczytacHeretyczka wrote:jest z polskim lektorem chyba...
a z Monroe wywiady oglądałaś?
Heretyczka, iwcia77, Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Asiula- kciuki za corke &
Mega- wspaniale!
kupilam wozek ! marka ta sama tylko model inny ale moje czesci na niego pasuja , bo system wczepiania jest identyczny i szerokosc stelarza taka sama. ciesze sie jak gwizdek - mam teraz 2 spacerowki ( biala i niebieska) , dwa foteliki do auta ( biale i niebieskie) i jedno szersze z baza i 1 gondole ( moja) takze wozek jak klocki lego
jaki ???
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Halo, jestem!
Z palcem przytkniętym do zamrażarki w lodówce, bom się dotknęła gorącego piekarnika przy wyjmowaniu słoików.
Porzeczek i robienia z nich przetworów mam dość na najbliższy rok.
Widzę, że mody majom z nami dużo roboty? No i dobrze, nie ma nic za darmo, niech popracują. Kto wie, może im się znudzi jak zasypiemy ich chujowym spamem
megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość