X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rano , rano moze być džisiaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 20:46

Sabina, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie u gina:
    Owulacja była, płyn jest, macica pięknie gruba, co do grubości to gin był naprawdę pozytywnie zdziwiony, ze tak to ładnie wyglada :) za tydzień jak nie bedzie @ to ma sobie siknac, pozytyw - od razu zapodajmy luteinę dopochwowo, 2 x 100 :)
    Gdyby nie to dostałam receptę na clo....

A w robocie wizytacja przeniesiona na jutro, wrrrr....musza piąteczek mi spierdzielić.....
    Idę poczytać co to za zadymka była ;)

Sabina, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Reni, Simba, Bursztyn, moremi, malgos741, Bozia3, kapturnica, iwcia77, paszczakin, Mimik, BISCA, ania.g, SolarPolar, caffe, peppapig lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Po wizycie u gina:
    Owulacja była, płyn jest, macica pięknie gruba, co do grubości to gin był naprawdę pozytywnie zdziwiony, ze tak to ładnie wyglada :) za tydzień jak nie bedzie @ to ma sobie siknac, pozytyw - od razu zapodajmy luteinę dopochwowo, 2 x 100 :)
    Gdyby nie to dostałam receptę na clo....

A w robocie wizytacja przeniesiona na jutro, wrrrr....musza piąteczek mi spierdzielić.....
    Idę poczytać co to za zadymka była ;)
    Cudnosci! Żeby się tylko udało <3

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia o 6! Jakiś despero, ten egzaminator? U bas są wściekłe upały, wiec taka godzina byłaby zrozumiała. Ale u Was? ;-)

Aasiula, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Cudnosci! Żeby się tylko udało <3
    Zeby sie udalo , zeby sie udalo :) <3

Mega, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Asia o 6! Jakiś despero, ten egzaminator? U bas są wściekłe upały, wiec taka godzina byłaby zrozumiała. Ale u Was? ;-)
    No tez tego nie rozumiem ,ale moze jest dużo ludzi ... :)

Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem
    wiecie co
    tak bym chciała żeby Renisława była w ciąży
    taki nowy powiew nadzei na forum :)

Mega, Reni, Bursztyn, Natka_79, Simba, Sabina, Aasiula, Bliska 77, moremi, Bozia3, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, SolarPolar, Zofia8, caffe, Sonya, peppapig lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, brawo - ładnie pękłaś jajco. ..jajca :-)

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera to miodek na moje serduszko
    Wzruchłam sie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:12

Heretyczka, Mega, Simba, Sabina, Aasiula, moremi, malgos741, Bozia3, kapturnica, iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby, BISCA, SolarPolar, Zofia8, caffe, Sonya lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomnialam napisac: Ania, ciesze sie ze pappa ok
    Mega, bardzo udana wizyta, zaciskam za jeszcze bardziej udany final
    Aska, tez zaciskam

Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jestem
    wiecie co
    tak bym chciała żeby Renisława była w ciąży
    taki nowy powiew nadzei na forum :)
    spoko, bedzie :)
    a kto wie, moze juz jest :)

moremi, Bozia3, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hera to miodek na moje serduszko
    Wzruchłam sie
    a jednak palilas......

Mega, Aasiula, moremi, Bozia3, kapturnica, kkisia, iwcia77, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula... Ja też będę trzymać dzisiaj. Jak uda się przytrzymać północ to będzie się liczyć, no nie? :-D
    Niech się nie stresuje, to najgorsze co może być. Niech jedzie na przejażdżkę i po prostu wykonuje polecenia tak jakby jechała ze swoim instruktorem. A jak nie zda to się świat nie zawali, podejdzie jeszcze raz. Oczywiście trzymam kciuki za pozytyw, ale może takie podejście jej pomoże zmniejszyć trochę poziom stresu?

Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam, był mega foch z przytupem, ale nie rozumiem o co, po co.... ;)
    Ania ciesze sie ze pappa ok <3
    Bursztyn do ciebie nalezy sierpień i na stówę dołączysz do grona ciężarówek już niedługo <3
    Jest tak gorąco ze z mężem wyprasowaliśmy jedna żółta koszulkę chmielową, prosto z lodówki, ale zeby nie było, ze w tygodniu itd to na pół

Widze ze moderator forum działa, kurteczka bedzie jakoś tak goło u nas bez przekleństw....

Simba, Bursztyn, Aasiula, Bliska 77, malgos741, Bozia3, kkisia, iwcia77, megan8, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Cos to dzis mało nadrabiania, za to tych ;) jedne z fochem idą, drugie przychodzą ;)
    Ania, super z pappą :)
    Co ja to jeszcze miałam napisać... a Aasiula, trzymam kciuki! Niech sie nie denerwuje za bardzo. Przesadnie niech zerka w lusterka, zeby pokazać ze kontroluje co sie wokół dzieje a gdyby autko zgasło to od razu odpalić i jechać :) ja mam prawko ponad 2 lata, egz był paraliżujący ale zdałam sa pierwszym razem wiec się da :)

Aaa, to mój milenijny post ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:35

Simba, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Bliska 77, Bozia3, kkisia, iwcia77, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś Mimik mogła się od razu wpasować. A idź se Agu gu gu gdzie raki zimuja. Może jeszcze kurtkanawacie mamy zacząć przepraszać że zżyte jesteśmy w mordę misia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:43

Sabina, Bursztyn, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Bliska 77, malgos741, Bozia3, kapturnica, kkisia, iwcia77, paszczakin, megan8, Mimik, ania.g, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jakoś Mimik mogła się od razu wpasować. A idź se Agu gu gu gdzie raki zimuja. Może jeszcze kurtkanawacie mamy zacząć przepraszać że zżyte jesteśmy w mordę misia.
    Przepraszam... :-D

Mega, Bliska 77, Simba, Aasiula, kkisia, Mimik lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula kibicuje za córkę <3 ta starsza i ta młodsza ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:55

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja szarańcza już ruszyła... koło południa będą u nas. O dolo, o losie, skończone moje dni spokojne... Mówię Wam, sierpień tego roku będzie najdłuższym miesiącem w ciągu ostaniach 100lat :O

Mega, Simba, Bliska 77, malgos741, Bursztyn, iwcia77, paszczakin, Mimik, ania.g lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wacia w kurtce??? W taki upał??? :P

Bursztyn, ComeToMeBaby, Simba, Bliska 77, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 10612 10613 10614 10615 10616 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ