35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Po wizycie u gina:
Owulacja była, płyn jest, macica pięknie gruba, co do grubości to gin był naprawdę pozytywnie zdziwiony, ze tak to ładnie wygladaza tydzień jak nie bedzie @ to ma sobie siknac, pozytyw - od razu zapodajmy luteinę dopochwowo, 2 x 100
Gdyby nie to dostałam receptę na clo....
A w robocie wizytacja przeniesiona na jutro, wrrrr....musza piąteczek mi spierdzielić.....
Idę poczytać co to za zadymka byłaSabina, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Reni, Simba, Bursztyn, moremi, malgos741, Bozia3, kapturnica, iwcia77, paszczakin, Mimik, BISCA, ania.g, SolarPolar, caffe, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Po wizycie u gina:
Owulacja była, płyn jest, macica pięknie gruba, co do grubości to gin był naprawdę pozytywnie zdziwiony, ze tak to ładnie wygladaza tydzień jak nie bedzie @ to ma sobie siknac, pozytyw - od razu zapodajmy luteinę dopochwowo, 2 x 100
Gdyby nie to dostałam receptę na clo....
A w robocie wizytacja przeniesiona na jutro, wrrrr....musza piąteczek mi spierdzielić.....
Idę poczytać co to za zadymka byłaAasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem
wiecie co
tak bym chciała żeby Renisława była w ciąży
taki nowy powiew nadzei na forumMega, Reni, Bursztyn, Natka_79, Simba, Sabina, Aasiula, Bliska 77, moremi, Bozia3, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, SolarPolar, Zofia8, caffe, Sonya, peppapig lubią tę wiadomość
-
Hera to miodek na moje serduszko
Wzruchłam sieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:12
Heretyczka, Mega, Simba, Sabina, Aasiula, moremi, malgos741, Bozia3, kapturnica, iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby, BISCA, SolarPolar, Zofia8, caffe, Sonya lubią tę wiadomość
-
Aasiula... Ja też będę trzymać dzisiaj. Jak uda się przytrzymać północ to będzie się liczyć, no nie?
Niech się nie stresuje, to najgorsze co może być. Niech jedzie na przejażdżkę i po prostu wykonuje polecenia tak jakby jechała ze swoim instruktorem. A jak nie zda to się świat nie zawali, podejdzie jeszcze raz. Oczywiście trzymam kciuki za pozytyw, ale może takie podejście jej pomoże zmniejszyć trochę poziom stresu?Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Doczytałam, był mega foch z przytupem, ale nie rozumiem o co, po co....
Ania ciesze sie ze pappa ok
Bursztyn do ciebie nalezy sierpień i na stówę dołączysz do grona ciężarówek już niedługo
Jest tak gorąco ze z mężem wyprasowaliśmy jedna żółta koszulkę chmielową, prosto z lodówki, ale zeby nie było, ze w tygodniu itd to na pół
Widze ze moderator forum działa, kurteczka bedzie jakoś tak goło u nas bez przekleństw....Simba, Bursztyn, Aasiula, Bliska 77, malgos741, Bozia3, kkisia, iwcia77, megan8, BISCA lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Cos to dzis mało nadrabiania, za to tychjedne z fochem idą, drugie przychodzą
Ania, super z pappą
Co ja to jeszcze miałam napisać... a Aasiula, trzymam kciuki! Niech sie nie denerwuje za bardzo. Przesadnie niech zerka w lusterka, zeby pokazać ze kontroluje co sie wokół dzieje a gdyby autko zgasło to od razu odpalić i jechaćja mam prawko ponad 2 lata, egz był paraliżujący ale zdałam sa pierwszym razem wiec się da
Aaa, to mój milenijny postWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:35
Simba, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Bliska 77, Bozia3, kkisia, iwcia77, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
Jakoś Mimik mogła się od razu wpasować. A idź se Agu gu gu gdzie raki zimuja. Może jeszcze kurtkanawacie mamy zacząć przepraszać że zżyte jesteśmy w mordę misia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:43
Sabina, Bursztyn, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Bliska 77, malgos741, Bozia3, kapturnica, kkisia, iwcia77, paszczakin, megan8, Mimik, ania.g, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jakoś Mimik mogła się od razu wpasować. A idź se Agu gu gu gdzie raki zimuja. Może jeszcze kurtkanawacie mamy zacząć przepraszać że zżyte jesteśmy w mordę misia.
Mega, Bliska 77, Simba, Aasiula, kkisia, Mimik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja szarańcza już ruszyła... koło południa będą u nas. O dolo, o losie, skończone moje dni spokojne... Mówię Wam, sierpień tego roku będzie najdłuższym miesiącem w ciągu ostaniach 100lat
Mega, Simba, Bliska 77, malgos741, Bursztyn, iwcia77, paszczakin, Mimik, ania.g lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jakoś Mimik mogła się od razu wpasować. A idź se Agu gu gu gdzie raki zimuja. Może jeszcze kurtkanawacie mamy zacząć przepraszać że zżyte jesteśmy w mordę misia.
Bursztyn, ComeToMeBaby, Simba, Bliska 77, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość