35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No .... :
Renislawo ajlowju
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmówWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 lipca 2015, 20:11
Simba, Reni, Sabina, michaela, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ona bedzie odprawiac nad nimi msze za ich martwe zwierzece duszyczkiBozia3 wrote:pomyśl sobie - jak ja się teraz czuję, jak sobie pomyślę, że mam dziś na obiad steki....a ona byc może będzie fruwać u mnie nad stołem i grozić palcem - żebym tylko się nie zadławiła....
Aasiula, Bozia3, iwcia77, paszczakin, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:dla Bozi i Bursztyna oraz innych zainteresowanych na wieczór
https://www.youtube.com/watch?v=j6pK-nfnZQg
potem psze ksieNdza, potemiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pobolewa mnie lekko brzuch z lewej strony
Tak jakby ktoś mi palcem naciskał w jednym miejscu. To nawet nie boli, ale w:-)kurwiaSimba, moremi, kkisia, BISCA, Sabina, Mega, malgos741, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka dziewczyny,
ja juz forum w ogole nie ogarniam,przerwa powiedzmy 'urlopowa' byla,a teraz pakowanie ,segregowanie na calego w koncu przeprowadzka sie szykuje.
a jutro praca nad remontem w 'nowym' mieszkaniu-chyba sie wezme za oscieznice i drzwi ,a jest ich od groma i troché,
takze nie ma ze ciáza,pracy ho ho albo i wiecej...
a co u was dziewczyny?
jak tam Reni?test pozytywny byl?
dorbie, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kajtek od wczoraj robi kupę do nocnika
Nie martwisz się? Po czym ma takie zatwardzenie?
dorbie, Reni, Bliska 77, moremi, Heretyczka, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, Zofia8, BISCA, Bursztyn, Sabina, caffe, kapturnica, paszczakin, Mega, iwcia77, Niuta, megan8, Mimik, Dziobak lubią tę wiadomość