35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Paszcza! ale boski twoj "wypasiony"Adas!ty sie nie mozesz doczekac , bo ty w kuchni jestes wirtuozem a ja marnym grajkiem i musze sie szkolic w zdrowym odzywianiu a przy Ivo nie mam wyjscia. a jak nagotuje to zamroze i mam swiety spokoj na tydzien
hehe, Iwcia, przy papkach, to ja swojej kreatywnosci nie ulze.. ugotowac na parze, blender, gotowezaczniemy od jednoskladnikowych i chyba o "smakowaniu" nie ma mowy, bleh, marchewka bez soli
Adam je tyle, ile powinno 3 miesieczne dziecko- 5 razy 180ml mleka.. on to by zjadl jeszcze pewnie ze 2 butle jakbym mu dala.. i smoczek.. i palec.. ma chlopak apetyt..iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Co za nędza dzisiaj! Brakuje jakiegoś kijka w mrowisku....
Nie będę się rozpływać nad akcją z kotkiem. Nie i chuj.
Matkę wykastrować i nie będzie trzeba żadnych kotków z zaropiałymi oczkami do weta wozić.
Idę się zamknąć w pudełku.paszczakin, Sabina, kkisia, ania.g, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:hehe, Iwcia, przy papkach, to ja swojej kreatywnosci nie ulze.. ugotowac na parze, blender, gotowe
zaczniemy od jednoskladnikowych i chyba o "smakowaniu" nie ma mowy, bleh, marchewka bez soli
Adam je tyle, ile powinno 3 miesieczne dziecko- 5 razy 180ml mleka.. on to by zjadl jeszcze pewnie ze 2 butle jakbym mu dala.. i smoczek.. i palec.. ma chlopak apetyt..na parze i klikam w nozyki i mieli
ja to nie wiem ile ivo mleka wypija bo siedzi mi na cycku. w nocy 2 razy cycek ale nad ranem sie czesto budzi i cyckiem go usypiam i w ten sposob spimy do 10
Mega lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Właśnie wróciłam z akcji ratowania kotka.
Nasza kotka ma dwa młode. Mają chyba ze trzy tygodnie. Jak wyjeżdzalismy to jeszcze były slepe. Poszłam je dzisiaj obejżeć. Jeden już ma całkiem otwarte a drugi....
Zaropiałe, zaklejone a jedno jeszcze z taka banią.
Dramat! Wzięlam malca i pojechalismy do weta. Biedulek ( kotek nie weterynarz) miauczał przeraźliwie całą drogę i wtulił się w moją rękę.
Wet sam byl w szoku bo z oka wywaliło masę ropy. Bleeer....
Na szczęscie rogówka jeszcze cała.
Oczy zostały otwarte i mam zapuszczać krople z antybiotykiem.
Kotek od razu się ożywił.
I najlepsze- wet nie chciał kasy!
ale to "obejżeć".... Duska, nooo....iwcia77, kapturnica, Mega, macduska, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
No dobra, to ode mnie tez maly kijaszek
http://foch.pl/foch/1,132039,18404394,rozwydrzony-bachor-kontra-pyskata-zdzira-czyli-czego-nie-robimy.html#Czolka3Img
ktora sekcja Wasza? Ja stoje za wlasciecielka.. dzis w konsulacie bachory sie tak darly, ze myslalam, ze wyjde z siebie. Jakby Adek syrene wlaczyl, to bym wyszla/wziela na rece/uspokoila. Da sie.. Oczywiscie musialam wyrazic swoje zdanie na ten temat jak juz wyszlismy- mowie do Adasia, ze jest "krysztal, nie dzieciak, bo byl grzeczny, jak bachory rja darly". W tym samym momencie pan w sasiednim samochodzie powiedzial do malej dziewczynki- "siedz grzecznie". Mauz mi powiedzial, ze stal w sasiedniej kolejce w konsulaciemoremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:witam wieczornie.. zadnych kijkow nie wkładac, bo i tak nie nadazam z czytaniem!
Morek, Kapta, Natka- super wiesci ciazowe.. i brzuchy super-czekamy na natkowy i dorbie..
U nas spoko, wycieczkujemy.. jakos tak wakacyjnie ostanio. A, do PL chyba pojedziemy, zlozylismy dzis wniosek o paszport i odebralismy belgijskie ID mlodego. W paszporcie bedzie mial to trollowate zdjecie, na szczescie w ID ma ladne zrobione przeze mnie.. w ogole fajna sesja mi wyszla, to lubie:ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja wlasnie tak gotuje - w ustrojstwie
na parze i klikam w nozyki i mieli
ja to nie wiem ile ivo mleka wypija bo siedzi mi na cycku. w nocy 2 razy cycek ale nad ranem sie czesto budzi i cyckiem go usypiam i w ten sposob spimy do 10
Adas, sesese, spi od 8 wieczorem do 6 rano. Ciagiem. U siebie w lozeczku.
Potem dostaje flache i laduje u nas w lozku i tak sobie spimy (on czasami nie, wtedy lezy i gada) do 10-tej
iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia, Mega, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Adas, sesese, spi od 8 wieczorem do 6 rano. Ciagiem. U siebie w lozeczku.
Potem dostaje flache i laduje u nas w lozku i tak sobie spimy (on czasami nie, wtedy lezy i gada) do 10-tejkapturnica, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:przy butelce dzieci dluzej spia , bo mleko modyfikowane sie dluzej trawi
Ja sie tylko zastanawiam, czemu mojemu dziecku w dzien sie trawi w 3h, po 3 czesto zaczyna masakralnie jape drzec o wiecej (karmie co 3,5h), a w nocy wytrzymuje 10 i rano lezy i gada, nie placze?iwcia77, moremi, Mega, Mimik, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:glupimi pytaniami? toz to zepsujecie dziecko i trzeba go bedzie zapisac na terapie zanim skonczy rok no i botoks, szybciutko
to chuop jest, zmarszczki dodaja mu uroku.. botoksowi mowimy nie
a glupie pytania wbrew pozorom sa stymulujace.. czasami bardziej niz terapia -
paszczakin wrote:Ano.
Ja sie tylko zastanawiam, czemu mojemu dziecku w dzien sie trawi w 3h, po 3 czesto zaczyna masakralnie jape drzec o wiecej (karmie co 3,5h), a w nocy wytrzymuje 10 i rano lezy i gada, nie placze?moremi, kapturnica, Bozia3, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to chuop jest, zmarszczki dodaja mu uroku.. botoksowi mowimy nie
a glupie pytania wbrew pozorom sa stymulujace.. czasami bardziej niz terapiaa terapia- jak sama nazwa zreszta wskazuje, ma za zadanie leczyc a nie stymulowac