35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:ja jestem
zaległam Na wspólnej"
Kometa jesteś ?? Ballada leci" ,
" ,
"
masakra, co?
robił casting... te dziewczyny po 14 lat miały...
a historia z Klaudią? romantico spacer po lesie... Coś mi się wydaje, że on ją chciał puknąć, zawsze mu się marzyła taka "nieruszana", a się laska od niego uwolniła i zrobiła "karierę" w Italii.moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
a ja gotuje ryz brazowy ( razowy?) na parze
pierwszy raz nie dosc ze brazowy to jeszcze na parze
ale bedzie do tego swinski trupek
wogole to w sklepie bio ( do ktorego ostatanio uczeszczam z "winy" Ivo) znalazlam 250 gr ryzu dzikiego za 8 euro!!!!!!!!!!!!!!!! szok!! zdrowe odzywianie zajebiscie kosztuje, 1 kg cyckow z kurczaka 35 euro , z indyka 31, kg jablek 4 euro ( o zgrozo ! a w polandii na drzewie rosna u mojego wujka) , babany- 3 euro za kg...marchewka 3 euro itd...
ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Wpadam na sekundo bo mam gosci.
Z Maksimusem wsio oki. Waży niecałe 1800gram i nie widac żadnego wpływu cukrzycy.Wręcz oczy facet zrobił jak mu powiedziałam ,ze mam cukrzyce .
Do później !!Aasiula, ania.g, SolarPolar, stara.krycha, Mega, moremi, Zofia8, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, dorbie, Bursztyn, anna maria, macduska, megan8, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wpadam na sekundo bo mam gosci.
Z Maksimusem wsio oki. Waży niecałe 1800gram i nie widac żadnego wpływu cukrzycy.Wręcz oczy facet zrobił jak mu powiedziałam ,ze mam cukrzyce .
Do później !!to co chcesz to lanie za ponure myśli ?
Jeszcze Wacia.Aasiula, Mega, moremi, kapturnica, efcia, macduska lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Na takiej diecie dorobilam sie ponad 90 kg. Musze przejsc na musy warzywne a la Bursztyn. Na kolacje zjadlam lyzke ryzu i 4 oliwki, przebieglam 1800 m, spalilam 250 kalorii. Potem zjadlam kolbe gotowanej kukurydz prawie bez soli.
Powinnam zaczac od sniadania - mala miseczka platkow owsianych z rodzynkami. Na drugie sniadanie ok. Godz. 11.00 kromke chleba orkiszowego z plasterkiem szynki i 4 male ogorki malosolne, na obiad o godz. 14 druga kromke chleba tym razem z pomidorem. Dalej pisalam. Malo pije. Musze pamietac o piciu wody.
Szacun. Małe porcyjki, często i jeszcze biegasz.
Będę Ci kibicowała. Sama chętnie bym zrzuciła tyle, ile Ty, ale nie mam motywacji zupełnie.
Trzymam kciukimoremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
SolarPolar wrote:Na takiej diecie dorobilam sie ponad 90 kg. Musze przejsc na musy warzywne a la Bursztyn. Na kolacje zjadlam lyzke ryzu i 4 oliwki, przebieglam 1800 m, spalilam 250 kalorii. Potem zjadlam kolbe gotowanej kukurydz prawie bez soli.
Powinnam zaczac od sniadania - mala miseczka platkow owsianych z rodzynkami. Na drugie sniadanie ok. Godz. 11.00 kromke chleba orkiszowego z plasterkiem szynki i 4 male ogorki malosolne, na obiad o godz. 14 druga kromke chleba tym razem z pomidorem. Dalej pisalam. Malo pije. Musze pamietac o piciu wody.
Ona jest ułożona przez dietetyczke , fajna jest
-
No to ten tego dzień dobry
W temacie diety
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb62b7add3d0.jpg
smacznego dziękuję
Bende go zjadłWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 20:22
Mega, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, iwcia77, Niuta, moremi, macduska, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Polar, nie mozesz jesc malo, bo nawet jesli schudniesz, ale potem wrocisz di zwyklych porcji to przytyjesz jeszcze wiecej! Trzeba jesc, zeby organizm nie nauczyl sie magazynowania jedzenia, jak to jest czesto przy dietach tylko je spalal. Ale jesc madrze.
Czyli: czesciej, ale mniejsze porcje. 5 - 6 posilkow dziennie. Potrawy o niskim indeksie glik. Duzo warzyw i owocow. Ziola zamiast soli. Zero cukru. Duuuuuzo wody i domowych sokow. Lekka kolacja - zadnego ucinania ostatniego posilku, bo spowolnisz metabolizm. Nie jem po 18 ma sens, kiedy idziesz spac o 21.
Wlacz ruch, a po treningu koniecznie bialko i wegle ( ale nie ciastko)
No i wytrwaj z tym wszystkim.kkisia, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, dorbie, moremi, macduska, megan8, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Renek czekam na interpretacje Twoja .Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 10:35
Dziobak, Mega, Aasiula, SolarPolar, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, ania.g, iwcia77, dorbie, Bursztyn, moremi, anna maria, macduska, megan8, Krakonka, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:No to ten tego dzień dobry
W temacie diety
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb62b7add3d0.jpg
smacznego dziękuję
Bende go zjadłTylko smaka narobiła.....uśliniłam sie cała
Aasiula, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Do chudych wiedzm- jesli moglybyscie napisac co jadlyscie w ciagu dnia od sniadania do kolacji- w miare dokladnie? Dalo by sie?
W zamian oddam cycki! Pozdrawiam, tlusta wiedzmia.
obudziłam się po 11stej, bo wczoraj długo siedziałam w nocy nad projektem..
wstałam i działałam dalej z projektem zapominając o śniadaniu.
zrobiłam sobie kawę.
zjadłam garść czereśni w pośpiechu, ponieważ okazało się że już 15sta, a ja na 16stą umówiona u babci, a jeszcze szybko muszę chałupę ogarnąć, bo po powrocie od babci przychodzi gościu montować półkę.
pojechałam do babci, zjadłam 2 kawałki serniczka i jedną czereśnię.
wróciłam do domu, przyjechał pan od połki, wypiłam dla towarzystwa kawę.
pan właśnie pojechał.
no- to chyba dokończę czereśnie
2 kg cycków poproszę.
łącznie.SolarPolar, Aasiula, kapturnica, efcia, Bursztyn, moremi, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ale to co napisalam ze dzisiaj zjadlam to bylo malo? W sumie 5 posilkow bylo.
SolarPolar, efcia, BISCA, iwcia77, dorbie, moremi, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Kapta no zazdroszcze, tak szczerze i z lezka w oku.
SolarPolar, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość