35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Bursztyn lubie twoje menu. Co to i jak sie robi mus marchwiowy?
robie tez wersje zielona: liscie szpinaku, kiwi, troche brokula, kiwi, banan
dodaje do tego lyzke nasion chia czyli szalwii hiszpanskiej
fantastycznie zapycha zoladek,w sensie nie czuje sie glodu, w duzej mierze dzieki nasionom chia
Poza tym zadnych wiecejj owocow i sokow owocowych- bo cukier, wyjatek troche czeresni i truskawek
Zielona herbata zamiast czarnej
Aa, i rano szklanka cieplej wody z sokiem z polowy lub calej cytryny, oczyszcza.
Odkad sie stosuje do zasad to paszcza mi sie poprawilaania.g, SolarPolar, iwcia77, dorbie, moremi, Mega, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:do miksera wrzucasz surowa: marchewke, buraka, kiwi i banana (zapomnialam go dopisac) i miskujesz na na gladka mase a potem zjadasz
robie tez wersje zielona: liscie szpinaku, kiwi, troche brokula, kiwi, banan
dodaje do tego lyzke nasion chia czyli szalwii hiszpanskiej
fantastycznie zapycha zoladek,w sensie nie czuje sie glodu, w duzej mierze dzieki nasionom chia
Poza tym zadnych wiecejj owocow i sokow owocowych- bo cukier, wyjatek troche czeresni i truskawek
Zielona herbata zamiast czarnej
Aa, i rano szklanka cieplej wody z sokiem z polowy lub calej cytryny, oczyszcza.
Odkad sie stosuje do zasad to paszcza mi sie poprawila
ta dieta z pewnościa sprzyja schudnieciu ale niekoniecznie płodności, moim zdaniem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:a skąd bierzesz omega rybie? i jajeczne? przeciez bardzo wazne dla hormonów
ta dieta z pewnościa sprzyja schudnieciu ale niekoniecznie płodności, moim zdaniemHeretyczka, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:może bys przytyła z pare kg?
moze poprosze meza zeby zastosowal przemoc domowa?iwcia77, moremi, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:chcialabym, ale jeszcze mi sie nigdy nie udalo w calym zyciu, za wyjatkiem kiedy bylam w gipsie przez poltora miesiaca, ale tylko 3 kg, bo zero ruchu
moze poprosze meza zeby zastosowal przemoc domowa?
przerzuć sie na trupy, przytyj i sie podstymuluj? może to jakis wstrząs wywoła w jajcach?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny