35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hera super i Polar też - dobrze, że coś się będzie dziać...
Polar - Tobie powiedziano, że in vitro daje ci 5% szans - czy sama sobie tak obliczyłaś?
I może spróbuj ze swoich jajek - może jakieś Ci jednak wyhodują.......Heretyczka, ania.g, iwcia77, moremi, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jeszcze nie wiadomo
Polar mnie dobiła tymi 5cioma procentamiHeretyczka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Był likwidator szkód. Ocenił że " o kurwa " raczej do kasacji. Teraz czekamy na werdykt na ile wycenią. Wypłacają 70% wartości ale czy wartości auta czy od ubezpieczenia to tego nie wiem.
ania.g lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
A tak w ogóle to witam.
Wczorajsza wyprawa Kasprowy — Świnica — Zawrat — Dolina 5 Stawów mnie zabiła.
18 km po górach i nóg już nie mam.
A konkretniej stóp. Jakieś kijowe te moje buty się okazały.
Teraz przez te pęcherze nie mogę się po Krupówkach godnie lansować.
Kuśtykam jak stara babcia.
Co ja mówię! Emerytki szybciej chodzą niż jamacduska, ania.g, Aasiula, stara.krycha, iwcia77, moremi, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyNiuta wrote:A tak w ogóle to witam.
Wczorajsza wyprawa Kasprowy — Świnica — Zawrat — Dolina 5 Stawów mnie zabiła.
18 km po górach i nóg już nie mam.
A konkretniej stóp. Jakieś kijowe te moje buty się okazały.
Teraz przez te pęcherze nie mogę się po Krupówkach godnie lansować.
Kuśtykam jak stara babcia.
Co ja mówię! Emerytki szybciej chodzą niż ja
i jak ty tera na wakacyjno dyskoteke pójdziesz ?
bez szpilek??!
niech żyje wolność....wolność i swoboda..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:21
Niuta, macduska, SolarPolar, iwcia77, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:co za brak rozsądku!
bez szpilek??!
niech żyje wolność....wolność i swoboda..
I cały plan urlopo- lansu poszedł w pizd...
To znaczy chciałam powiedzieć że nie wypalił.
Ale za to prasuję na maxa.
Pomaga na ból.Heretyczka, ania.g, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Misiek, moge Ci napisac, ale i tak nie skorzystasz, i nie chodzi tutaj o nie jedzenie trupow. Dzis na sniadanie mialam kawe, 3 kromki zytniego razowego z humusem robionym w domu, na obiad ryz pelnoziarnisty z cukinia i baklazanem, pozniej bede wciagac mus marchewka-burak-kiwi- banan- skladniki surowe (fakt, nie ppwinno sie laczyc owocow z warzywami) bo dobrze ta miesznka wplywa na cere -zauwazylam, a wieczorem wroce pozno bo mam dyzur w poradni wiec tylko platki jeczmienne na cieplo z jogurtem sojowym kokosowym bez cukru z dodatkiem suszonych sliwek i rodzynek. Kazdy dzien wyglada inaczej, a jeszcze lepiejkiedy maz gotuje, to tylko byl przyklad z dzisiaj.
Moj stan twarzy wymusil na mnie calkowita rezygnacje z cukru i serow, niestety i bardzo mnie to boli, nawet nie brakuje mi slodyczy natomiast za serami tesknie straszliwie. Ale wezmy sery w nawias.
Mysle, ze cholernie wazne jest odpowiednie laczenie zarcia, poniewaz inne enzymy sa odpowiedzialne za trawienie bialek a inne za wegle. Zasade pewnie kazdy zna: jesli jesz trupa lub bialko roslinne to nigdy z weglami. Wegle tylko z warzywami, bialka rowniez tylko z warzywami. Jesli wiec zwloki kurczaka zjadasz to np. z salata czy innym brokulem, nigdy z ryzem badz ziemniakami itd. Jesli pieczywo, ryz czy makaron czy platki to tylko pelnoziarniste, nizszy duzo indeks glikemiczny. Czyli: rozdzielnosc produktow, niski indeks, ZERO cukru. I wystarczy. Moja waga jest taka sama od 100 lat i chodze w tch samych ciuchach co 15, 20 lat temu (mam kilka takich sztuk) czyli zarcie lub nie zwlok nie ma tu zadnego znaczenia. Nie wiem czy to Ci w czyms pomoze. Ale gdyby, to fajnie.Bursztyn, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:co za brak rozsądku!
bez szpilek??!
niech żyje wolność....wolność i swoboda..
Hera - przez Ciebie teraz nucę to w głowie!
Nie mogłas zapodać czegoś sensowniejszego?Heretyczka, iwcia77, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
A ja na obiad wciągnęłam makaron gryczany ze szpinakiem, suszonymi pomidorami, czosnkiem i fetą. Na koniec skropiłam cytryną, polałam odrobiną oleju z pestek dyni i posypałam prażonymi orzechami pini. Było tak pyszne że teraz ledwo dycham z przejedzenia.
Bursztyn, iwcia77, moremi, Mega, paszczakin, ComeToMeBaby, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niuta wrote:Taaa...
I cały plan urlopo- lansu poszedł w pizd...
To znaczy chciałam powiedzieć że nie wypalił.
Ale za to prasuję na maxa.
Pomaga na ból.
Niestety ciezko to dostac ale moze akurat tam maja
I dzien dobry w ogoleNiuta, iwcia77, moremi, Mega, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:To wszystko brzmi dla mnie tak smacznie że mogłabyś wrzucić jakąś ściągawkę w przepisy.
Ale tu sa fajne przepisy:
http://zwegowani.pl/
ania.g, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dobij mnie....
Po prostu klasykamacduska, Aasiula, moremi, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards