35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno to zrobiłam 1szy step
w badaniu fiyzkalnym i usg wszystko ok
krew pobrana na poziom hormonóów
od 2go dnia cyklu mam brac Clomifen Ferring przez 5 dni i 12dc bedzie mi oglądał jajcolki...potem zdecydujemy co dalejSolarPolar, ania.g, macduska, iwcia77, efcia, kkisia, Bursztyn, moremi, BISCA, Krakonka, Mega, Dziobak, Zofia8, ComeToMeBaby, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:no to zrobiłam 1szy step
od 2go dnia cyklu mam brac Clomifen Ferring przez 5 dni i 12dc bedzie mi oglądał jajcolki...potem zdecydujemy co dalejefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Do odchudzania? Tez cierpie i to bardzo i nie wiem na ile mi starczy samozaparcia. Co do reszty to jestem w szoku bo maz do tej pory byl przeciwny a tu w samochodzie zaczal mruczec pod nosem cos o sprobowaniu iv. Wiec go uswiadomilam o KD ale ze plemniki jego wiec dziecko biologicznie byloby moje a genetycznie przynajmnie w polowie jego.
Jeszcze nie wiem co zrobie bo jak pomysle o tym rozczarowaniu i calej procedurze to sie zwyczajnie obsrywam. -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nie, moge zadzwonic w przyszlym tyg ale umówilismy sie że przy usg w 12dc kompleksowo wszystko przedyskutujemy
Sabina, Heretyczka, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:W ogole dzieki za odzew. Licze ze jeszcze pare chudzinek napisze swoje dzienne menu.
Moj stan twarzy wymusil na mnie calkowita rezygnacje z cukru i serow, niestety i bardzo mnie to boli, nawet nie brakuje mi slodyczy natomiast za serami tesknie straszliwie. Ale wezmy sery w nawias.
Mysle, ze cholernie wazne jest odpowiednie laczenie zarcia, poniewaz inne enzymy sa odpowiedzialne za trawienie bialek a inne za wegle. Zasade pewnie kazdy zna: jesli jesz trupa lub bialko roslinne to nigdy z weglami. Wegle tylko z warzywami, bialka rowniez tylko z warzywami. Jesli wiec zwloki kurczaka zjadasz to np. z salata czy innym brokulem, nigdy z ryzem badz ziemniakami itd. Jesli pieczywo, ryz czy makaron czy platki to tylko pelnoziarniste, nizszy duzo indeks glikemiczny. Czyli: rozdzielnosc produktow, niski indeks, ZERO cukru. I wystarczy. Moja waga jest taka sama od 100 lat i chodze w tch samych ciuchach co 15, 20 lat temu (mam kilka takich sztuk) czyli zarcie lub nie zwlok nie ma tu zadnego znaczenia. Nie wiem czy to Ci w czyms pomoze. Ale gdyby, to fajnie.Bozia3, efcia, SolarPolar, macduska, ania.g, iwcia77, Krakonka, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No wlasnie jak nie jem chleba to jestem na glodzie. Staram sie unikac plus oczywiscie slodycze. Zobaczymy. Mam cel wiec moze bedzie latwiej choc perspektywa KD ( komorka dawczyni) ciagle jest dla mnie daleka ale pewnie bez tego sie nie da. Musze przetrawic takie rozwiazanie. Maz jest za jesli nie wyjdzie z moimi. Patrzylam na koszty min 15000 wlasne i 15000 z KD. Jesli udaloby sie wlasne to jeszcze badania genetyczne 10000. Czyli 40000 tys. Malo to nie jest na 5% powodzenia.
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:no to zrobiłam 1szy step
od 2go dnia cyklu mam brac Clomifen Ferring przez 5 dni i 12dc bedzie mi oglądał jajcolki...potem zdecydujemy co dalejefcia lubi tę wiadomość