35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŚmiem twierdzić że tuczenie jest i łatwiejsze i tańsze niż utrzymanie i wychowanie dzieckaKrakonka wrote:Jasne, a zaraz będzie mi stopy wiązał, jak Chince

A prościej byłoby dziecko zrobić
szczęśliwa 2, Krakonka, moremi, iwcia77, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja się witam. My jak zwykle w drodze, po co na dupie siedzieć?

Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące. Kapta, czekam na relacje z reakcji mauza, bo ze z dzidziolem wszystko ok to jest pewne.
Polar gratuluję nowego planu. I ta opcja schudniecia bardzo dobra, bo nadwagą jest czynnikiem mocno akcentowanym negatywnie przy IVF.
Bliska 77, nick nieaktualny, BISCA, moremi, iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam sie
Peppa i Kapta- powodzenia na dzisiejszych badaniach
Polar- nie doczytalam do konca ale wiem , ze to dobry plan - i za jego powodzenie trzymie kciukasy
link do wozka dla Peppy
http://olx.pl/oferta/wozek-bebe-confort-streety-3w1-CID88-ID9G0xh.html
anna maria, efcia, Krakonka, SolarPolar, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Teraz to 3 sierpnia wybieram się do starej gin. Dzień przed wizytą upewnię się czy na pewno chce mnie przyjąć. Jak przyjmie to będę miała okazję podglądać niespodziankęanna maria wrote:No wlasnie super i najwazniejsze ze rodzinny plan ,Ania a Ty kiedy do doktora ?
megan8, nick nieaktualny, anna maria, iwcia77, efcia, Krakonka, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Był likwidator szkód. Ocenił że " o kurwa " raczej do kasacji. Teraz czekamy na werdykt na ile wycenią. Wypłacają 70% wartości ale czy wartości auta czy od ubezpieczenia to tego nie wiem.
nick nieaktualny, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
jak nic moj Ivo bedzie pracowal w sluzbie zdrowia...caly czas z zainteresowaniem oglada "na dobre i na zle" a potem jakies "pogotowie" czy inny " szpital na perypetiach"
ania.g, nick nieaktualny, moremi, efcia, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
O matko to co będzie z Marcelem, ogląda ze mną serial o prohibicji w USA "Zakazane imperium" i wiadomości...iwcia77 wrote:jak nic moj Ivo bedzie pracowal w sluzbie zdrowia...caly czas z zainteresowaniem oglada "na dobre i na zle" a potem jakies "pogotowie" czy inny " szpital na perypetiach"

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Mimik, efcia, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4

juz mam dosc tych upalow, nic sie nie chce