35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Jasne, a zaraz będzie mi stopy wiązał, jak Chince
A prościej byłoby dziecko zrobićszczęśliwa 2, Krakonka, moremi, iwcia77, efcia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja się witam. My jak zwykle w drodze, po co na dupie siedzieć?
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące. Kapta, czekam na relacje z reakcji mauza, bo ze z dzidziolem wszystko ok to jest pewne.
Polar gratuluję nowego planu. I ta opcja schudniecia bardzo dobra, bo nadwagą jest czynnikiem mocno akcentowanym negatywnie przy IVF.Bliska 77, Sabina, BISCA, moremi, iwcia77, ania.g, kkisia, efcia, macduska, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam sie
Peppa i Kapta- powodzenia na dzisiejszych badaniach
Polar- nie doczytalam do konca ale wiem , ze to dobry plan - i za jego powodzenie trzymie kciukasy
link do wozka dla Peppy
http://olx.pl/oferta/wozek-bebe-confort-streety-3w1-CID88-ID9G0xh.html
anna maria, efcia, Krakonka, SolarPolar, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:No wlasnie super i najwazniejsze ze rodzinny plan ,Ania a Ty kiedy do doktora ?
megan8, Sabina, anna maria, iwcia77, efcia, Krakonka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Był likwidator szkód. Ocenił że " o kurwa " raczej do kasacji. Teraz czekamy na werdykt na ile wycenią. Wypłacają 70% wartości ale czy wartości auta czy od ubezpieczenia to tego nie wiem.
Sabina, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:jak nic moj Ivo bedzie pracowal w sluzbie zdrowia...caly czas z zainteresowaniem oglada "na dobre i na zle" a potem jakies "pogotowie" czy inny " szpital na perypetiach"
Sabina, iwcia77, moremi, Mimik, efcia, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4