35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zapomniałam Wam napisać że ostatnio przeżyłam szok u gina jak rozmawialiśmy o teście pappa. Nie sądziłam że rok różnicy robi taką kolosalną różnicę. W zeszłym roku z Marcelem po usg wynikało że ryzyko ZD jest 1:11000 a teraz mimo świetnych parametrów jest 1:567. W zeszłym roku nie robiłam pappa bo moja gin uważała że przy takich parametrach nie ma sensu. Teraz gin mnie namówił mówiąc że to tylko w celu potwierdzenia prawidłowości usg. No więc czekam sobie. Możliwe że wynik będzie w środę a najdalej w piątek. Zadzwonią jak lekarz opisze. Jestem spokojna i przekonana że wszystko jest dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 10:22
Sabina, megan8, moremi, BISCA, kkisia, Zofia8, paszczakin, Dziobak, efcia, Margolcia88, Bozia3, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Chcialam Wam powiedziec ze dzisiaj moj maz bakna cos niesmialo o iv! Bylam w szoku. Szukam info, zglebia temat. Jesli sie zdecyduje to na jesieni najpierw musze schudnac .
I to jest wiadomosc dniamoremi, Heretyczka, Sabina, BISCA, megan8, efcia, Mimik, SolarPolar, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, mama78 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Pytanie do chudych by wiedziec jak sie je by nie tyc . Natomiast ja nigdy chuda nie bede i nie zamierzam miec rozmiaru Sx tylko normalna L czyli 40 do 42 . Pod wieczor napisze jak ja jem teraz. Nie rozni sie to specjalnie od kolezanek gdy jem w normalnym trybie tylko ze wiecej slodyczy pomiedzy. Teraz slodyczy nie jem. Jak mnie najdzie to kupuje sezamki i ograniczam do dwoch sezamek ( nie paczek w ktorej sa 4 ciasteczka). Musze wiecej sie ruszac choc w porownaniu do innych ja duzo chodze ale widocznie nic to nie daje. 8 kg to malo i u mnie prawie niewidoczna zmiana.
Ja rozumiem, że do chudych. Myślę sobie tylko, że gros chudych nie tyje, bo tak ma. To znaczy jasne, że nawet szczupła babka musi się bardziej pilnować po 40tce, ale z tego, co widzę wśród znajomych, to jest takie raczej "wybiorę sernik na zimno dwa razy w tygodniu zamiast tortu czekoladowego codziennie".
Jak znajdziesz metodę, to daj znać. Ja też pragnę 42, to dla mnie rozmiar idealnyI mówiąc szczerze 8kg też u mnie nie zrobiłoby różnicy naocznej. Ale Ci zazdroszczę, ja byłabym z siebie dumna i po tych 8
Ja nie jem mąki, chleba, makaronów, ciast, ryżu białego, ograniczyłam słodycze, nawet mleko traktuję jak rarytas (takie prawdziwe mleko). Ruszałam się, póki byłam bez gipsu, to znaczy chodziłam (nie jeżdżę samochodem w ogóle). Czuje się lepiej, jakby lżej, ale waga i rozmiar stoją w miejscu.
A teraz kicha, bo gips - syn gotuje głownie makarony i kluchy, a m tuczy mnie bułami, lodami i czekoladą.Sabina, moremi, szczęśliwa 2, kkisia, Bliska 77, BISCA, megan8, efcia, SolarPolar, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Chcialam Wam powiedziec ze dzisiaj moj maz bakna cos niesmialo o iv! Bylam w szoku. Szukam info, zglebia temat. Jesli sie zdecyduje to na jesieni najpierw musze schudnac .
Sabina, efcia, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Może ta medialna zawierucha inwitrowa ma swoje plusy? Tyle się o tym mówi, może więcej ludzi weźmie to pod uwagę, uzna za dostępne, "normalne".
Bardzo się cieszę, Polar. To kolejna opcja i szansa na powodzenieSabina, megan8, efcia, Mimik, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolar jesli chodzi o moje chudnięcie to myslę, ze najwięcej zdziałały zabiegi. Zwlaszcza ten nieudany. Nie polecam!
Oprócz tego po prostu jadłam dużo mniej.
Jadłam wszystko, ograniczajac do minimum węglowodany i słodycze. Alkohol też poszedł w odstawkę.
Jak czułam głód to albo owoce czy warzywa szły albo kefir, jogurt czy maślanka.
Jajko na twardo też na długo zabija uczucie głodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 11:10
Sabina, szczęśliwa 2, moremi, Heretyczka, Krakonka, Bliska 77, ania.g, megan8, kkisia, efcia, Margolcia88, SolarPolar, Mega, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Krakonka a może mąż specjalnie Cię tuczy? Żebyś mu nie uciekła?
Jasne, a zaraz będzie mi stopy wiązał, jak Chince
A prościej byłoby dziecko zrobićSabina, moremi, efcia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny