35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Do chudych wiedzm- jesli moglybyscie napisac co jadlyscie w ciagu dnia od sniadania do kolacji- w miare dokladnie? Dalo by sie?
W zamian oddam cycki! Pozdrawiam, tlusta wiedzmia.ale jakocham jesc!
Sabina, SolarPolar, efcia, Mega, Krakonka, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:poce sie
poce sie
poce sie
kurwadzis płynę...
Doobry!
Byłam dzis połazić po sklepach, kupiłam se gacie w dżungletrochę nie w moim stylu, ale wygodne
brzuch od tego łażenia trochę pobolewa, powinnam dzis poleżeć.
Ide doczytać dalejiwcia77, efcia, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Właśnie napisała do mnie dziewczyna prowadząca blog, który obserwuję od dłuższego czasu, bo chce mi przesłać paczkę z produktami chicco
Dostała kilka takich paczek dla stałych czytelniczek
A ja jeszcze wypełniłam jakiś czas temu test na ich stronie i ciekawa jestem, czy też coś wylosujęefcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Polarku, trzymam kciuki. Co do wagi to zapisuje sie do twojego klubu. Po ciazy musze sie wziasc za siebie. Tez mi sie kardy zwykły rozmiar 40, teraz mam 44 i mi z tym zle. Mnie pomogła dieta cukrzycowa, takze planuje częste posiłki i mało, chude mięska, nabiał. Duzo warzyw, redukcja ziemniaków, chleba i słodyczy. Z tym ostatnim to mam problem bo właśnie słodkim zagryzam stresy
Waciakciuki
SolarPolar, efcia, macduska, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam wieczorową porą. Właśnie wyjeżdżam z Gdańska.
Dziękujé za spotkanie Dziobakowi i Dorbie.
Rany! Jaka ja jestem przy nuch wielka!
Elf Was pozdrawia!Sabina, macduska, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jakby która na Marsa leciała to jeszcze można sie pochwalić....ta będzie pierdziec tam a tamta bedzie rzygać tam a jeszcze inna przewijać pieluchy na krecie....
( Rodzinne Ogrodki Dzialkowe Otoczone Siatka )efcia, Mimik, BISCA, Sabina, Heretyczka, macduska, kkisia, moremi, Mega, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Polar ja nie pomoge bo jestem milosnicznka starej kuchni polskiej, zupy z maka i smietana, kotlety smazone na smalcu , ogolnie powinnam miec cholesterol do kontroli i bac sie o miazdzyce
ale jakocham jesc!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Patrzylam na koszty min 15000 wlasne i 15000 z KD. Jesli udaloby sie wlasne to jeszcze badania genetyczne 10000. Czyli 40000 tys. Malo to nie jest na 5% powodzenia.
Zbladłam ... to jest w złotówkach?
można też rozpędzić przemianę materii ostrymi przyprawami. Ostre papryczki np - tak zrzucał mój mąż - codziennie rano kilka do śniadania ekstra efekt, ja niestety źle się po nich czuję, mam zbyt delikatny układ trawienny.efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No wlasnie jak nie jem chleba to jestem na glodzie. Staram sie unikac plus oczywiscie slodycze. Zobaczymy. Mam cel wiec moze bedzie latwiej choc perspektywa KD ( komorka dawczyni) ciagle jest dla mnie daleka ale pewnie bez tego sie nie da. Musze przetrawic takie rozwiazanie. Maz jest za jesli nie wyjdzie z moimi. Patrzylam na koszty min 15000 wlasne i 15000 z KD. Jesli udaloby sie wlasne to jeszcze badania genetyczne 10000. Czyli 40000 tys. Malo to nie jest na 5% powodzenia.
Ty Polar, przy takich cenach, to Ty przyjeżdzaj do nas- u nas dobrze IVF robią, a i wyprasujemy coś przed..SolarPolar, Mimik, Sabina, iwcia77, efcia, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Gdzie Simba, nie ma urlopu, komputer w pracy ma pod nosem wiec o co chodzi?
U nas dziś święto narodowe, wolne jest.. Ma una długi weekend..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 14:59
SolarPolar, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ty Polar, przy takich cenach, to Ty przyjeżdzaj do nas- u nas dobrze IVF robią, a i wyprasujemy coś przed..
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny